Megoldás idegesség ellen? (beszélgetés)
Én nem ideges voltam, egy belső feszültségnek nevezném. 2020.márciustól itthonról dolgoztam, a férjemmel voltunk ketten. Sajnos 2021-ben a férjem elhunyt. Felnőtt gyerekeink vannak, külön élnek. Egy éve mentem vissza dolgozni, de nagyon nehéz volt. A tragédia mellé még jött a szorongás. Én úgy próbáltam elterelni a figyelmem, hogy fülessel zenét hallgatok. Úgy lépek ki a házból
A mai napig. Bolta eleinte elkisért a lányom, most már bemegyek egyedül, de nem mindíg érzem magam biztonságban.
Nekem jót tett, hogy a munkahelyen töbnen vagyunk.
Próbálkozni kell, ha nehéz akkor is.
Ma itthonról dolgozom, mert kapcsolatba kerűltem beteggel, és van akit nagyon védünk a munkahelyemen. De nem bírnám már hosszú távon. Valóban olyan munkahelyet kell keresned, ahol többen dolgoznak. És keress társat magadnak. Sok sikert! Jobbulást!
Igen dettó
Ha lent vagyok nincs gond
Te is egyedül élsz ?
Nem én pécsi vagyok
Van olyan, aki nem ideges, ha háziorvoshoz kell mennie?
Egyébként FI merre laksz? Gondolom Bp-i vagy. Én ugyanilyen helyzetben vagyok. Rugdosni kell magam, hogy bárhová is elinduljak és stresszelek attól, hogy ki kell lépnem a lakásból. De le kell győzni valahogy. Aztán ha már kint vagyok, nincs gond, csak az első pár lépés nehéz.
Egy bolt fölötti lakásban
Van egy szomszédom de ő külföldön dolgozik havonta 2 hétre jön haza .
Igen a munkahelyben igazad van de másikat kell keressek előbb,csak így nem hagyhatom ott.
Próbálok egyszerűen. Keress egy barátnőt és válts munkahelyet, ahol csapatban vagy. A haverok is jó ötlet.
Hogyhogy nincs szomszédod?
Hol laksz?:) A nyúllal szemben?:)
Bocsi:)
Néha egy élet is kevés :D
Bocs, tudod hányszor nincs kedvem voltba menni? (Igazából már szinte soha). De menni kell és kész, ez van, el kell fogadni.
Igazán nincs mit.
Néhány apróság (vagy nem), ami működhet.
Igen.
Most is kell menjek boltba postára semmi kedvem de tudom ez a megoldás
Sok idő lehet amíg ez beáll ?
Nem tudom hány éves vagy,milyen helyen laksz.
Gondolom csóró nem vagy (bocsi). :)
Talán örülj, hogy van mit enned, van fedél a fejed felett, tudsz járni, van munkád.
Próbáld a jót látni az életben, mikor reggel felkelsz ne arra gondolj, hogy jaj megint ideges vagyok.
Részben ismerős az érzés.
Jól írják a többiek, próbálj emberek közé menni, szabadidődben csinálj olyasmit amit szeretsz, ami leköt.
Rövid az élet, érdemes lenne valami pozitívumot találni benne. :)
Szép napot és sok szép percet, órát.....
Köszönöm mindenkinek!
Szóval akkor a megoldás ha minden nap seggbe rugom magam és megyek?!
Aztán majd szépen beáll?
Ez lehet a kiút?
Kell találnod valamit amiben örömödet leled. Nem tudjuk mit szeretsz.
Szereted a természetet? Nézd meg a teljesítmény túrázok társaságának lapját. Rengeteg "túra", kirándulás van fent. Ott sok emebre van, lehet barátkozni, beszélgetni.
Szereted az állatokat? Van egy csomó menhely, akik szívesen fogadják az önkénteseket.
Szeretsz sportolni? Rengetek lehetőség van, sok ember, ismét lehet beszélgetni, ismerkedni, barátkozni.
Neked kell tudnod, mi az ami esetleg érdekel.
Vagy akár keresni egy tanfolyamot (pl fotós), ami esetleg érdekel.
Nem tudom milyen beállítottságú vagy. Így elég nehéz tippet adni, hogy merre felé keresgélj.
Egy normális barát, párkapcsolat biztos jót tenne neked.
Inkább a kapcsolatokra kéne a hangsúlyt fektetned szerintem.
Nagyon nem könnyű párt találni 🥺
Jó ideje nincs senkim
Igen ez mókuskerèk effektus ahogy írod.
Nehéz úgy várni a holnapot hogy megint csak fekszem és nincs mit csinálni...se barátnő se semmi.
De így most valamire rá világítottál köszönöm !
Mókuskerék effektus.
Senki nem tud célt adni, terveket, hogy örömmel várd a holnapot. Azért az jó jel, ha felismered, hogy változtatni szükséges.
Nem vagyok Klausztrofóbiás inkább az hogy egyedül vagyok munkahelyen egyedül vagyok otthon
Ez így kicsit lehnagolo és bezárva egész nap ...talán ezért lehet hogy kint jobb
Bár lehet a mozgás miatt
Nem tudom nem egyszerű ez az egész
"Jobban vagyok ha levegőn vagyok." Lehet, hogy klausztrofóbiás vagy
"Emberek között." Ez el fog múlni, ha tényleg sokat leszel emberek között.