Megmentette a házasságomat a szeretőm? (beszélgetés)
Elmondod mit művelt a férjed?
Persze csak ha akarod.
okos dolgokat mondtok. jó, hogy most jöttem, ide nem akkor amikor csak azt kapom, hogy undorító, amit csinálok....
szóval. Igen a bizalom ezért nincs meg. Kutyából nem lesz szalonna....
én pont ezért nem akarok másik gyereket...csak Ő. kérdés miért...
És lehet ha dobom a Feketeszakállt, akkor a Tengerésszel minden happy lesz, hát...nem hiszem, max magint mint tavaly volt...hiszen kutyából nem lesz szalonna
Elég baj, ha valaki attól érzi nőnek magát, ha "egy nős férfi polírozza".
Normál esetben neked magadnak kellene érezned, hogy az vagy, de ha te ezt nem érzed magadtól, akkor a férjed sem fogja észrevenni. A szex pedig senkit sem tesz nővé, vagy férfivá. A nős barátunkra pedig ilyenkor mondják, hogy PP.
De tényleg: ha te nem érzed, hogy nő vagy félremenés nélkül, akkor miért várod el mástól, hogy helyetted érezze, és tudassa veled?
Már feladtad anyukám! Aztán lesz majd egy harmadik gyerek a nagy lufira. Persze tökmindegy, mert mindenki úgy keféli szét az életét ahogy akarja.
Tudod amiért jártak a kálózok halálfejes zászlóval?
Feketeszakáll megölte a kapcsolatotokat a Tengerésszel. Neked kellene bizonyítanod elvégre Te vagy a "fekete seggű". :D
Majdnem elváltatok,a férjed agressziv,nem bízol benne te megcsalod?!És második gyerekről beszélgettek?
Nekem az ilyen kapcsolatok kicsit kiverik a biztosítékot!
De gondolom azért élsz így mert jó neked?!-ha nem akkor viszont változtass.
Amióta újra összemelegedtetek a férjeddel, szerveztek közös programokat? A gyerekeket rá tudjátok valakire bízni és el tudtok vonulni a világ elől?
A másik kérdés ami motoszkál a fáradt kis bubimban az, hogy apuként tekintesz rá, vagy még mindig felnézel rá mint egy férfira, életed férfijára (mint anno)?
Csak azt ne mondd hogy nem depilalsz tobbszor, nem sminkelsz tobbszor, normalis.
Ha a ferjed beprobalkozik, diszponibilisebb vagy, mert nehogy esetleg ha visszautasitod, megforduljon mar a fejeben hogy azert teszed mert van valakid...
Nőnek? A Nő az aki otthon egy cseléd, és elmegy polírozni egy nős férfival? A Nő szexualitás függvénye? Cuppogó gyönyör szaftos izzadós tapadós csókos mizériák eredménye? A férfi is csak egy kompresszor, ami minden lukba belerezeg?
A szex stresszoldó hatását értem. Mindent értek, de az amiben vagy az már nem házasság. :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik?
- Vége a házasságomnak
- Válságban a házasságom!
- Az anyósom tönkretette a házasságom..
- Szexuális segédeszközök a házasságon belül, hvagy:használtok, használnátok?vagy esetleg nem?
- Már fél éve "szakítottam" a szeretőmmel és a házasságomra...