Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Megjelent a verses könyvecském fórum

Megjelent a verses könyvecském (beszélgetés)

1 2
6. kisméhi (válaszként erre: 2. - 8ee31e318f)
2009. máj. 21. 05:28

szia Édes!!!

Arról van szó amiről már beszéltünk, és amit én szponzoráltam:))))

De a holnap antológia is megjelent...abban 4 versem található a többi 31 szerző verse és novellája mellett... az a könyv a Libri és Líra könyvesboltokban kapható:))))

2009. máj. 21. 01:01
Engem is érdekel az ilyesmi... Nem akarsz tényleg közzé tenni egy-két verset?
4. df7d93e6e7 (válaszként erre: 1. - Kisméhi)
2009. máj. 21. 00:17

Szia! Először is gratulálok! Illetve én is szeretném kérni akár priviben is egy verset meg tudnál mutatni, vagy hol hozzájutható, a honlapodon keresztül?

Én is írok verseket, illetve van egy regényem is, itthon a fiókban. Még a gimiben a magyartanárom ki akarta adni, de akkor még nem vettem ezt komolyan, úgy voltam vele, én magamnak írtam mindent, a szívemből. Nos azóta már szívesen kiadnám én is, de nem tudom hova kellene fordulnom ez ügyben. Te melyik kiadóval adattad ki?

3. platty666 (válaszként erre: 1. - Kisméhi)
2009. máj. 20. 23:05

Szia!

Én még nem hallottam rólad, a verseidről. Kérlek, egy közepeset mutass be itt nyilvánosan, hogy megértsük a lelkivilágodat.

Előre is köszi.

platty

2009. máj. 20. 22:24
ez most az a konyv amirol meseltel, vagy masik ?
2009. máj. 20. 22:18

Még van pár darab belőle! Romantikus-szerelmes versek találhatók benne, egy olyan férfihez, aki azóta sajnos már egy boldogabb helyről figyeli alkotásaimat!

ÉLT 42 évet!!!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook