Megjelent a verses könyvecském (beszélgetés)
szia Édes!!!
Arról van szó amiről már beszéltünk, és amit én szponzoráltam:))))
De a holnap antológia is megjelent...abban 4 versem található a többi 31 szerző verse és novellája mellett... az a könyv a Libri és Líra könyvesboltokban kapható:))))
Szia! Először is gratulálok! Illetve én is szeretném kérni akár priviben is egy verset meg tudnál mutatni, vagy hol hozzájutható, a honlapodon keresztül?
Én is írok verseket, illetve van egy regényem is, itthon a fiókban. Még a gimiben a magyartanárom ki akarta adni, de akkor még nem vettem ezt komolyan, úgy voltam vele, én magamnak írtam mindent, a szívemből. Nos azóta már szívesen kiadnám én is, de nem tudom hova kellene fordulnom ez ügyben. Te melyik kiadóval adattad ki?
Szia!
Én még nem hallottam rólad, a verseidről. Kérlek, egy közepeset mutass be itt nyilvánosan, hogy megértsük a lelkivilágodat.
Előre is köszi.
platty
Még van pár darab belőle! Romantikus-szerelmes versek találhatók benne, egy olyan férfihez, aki azóta sajnos már egy boldogabb helyről figyeli alkotásaimat!
ÉLT 42 évet!!!
További ajánlott fórumok:
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- A hasamon megjelentek kis lila csíkok, azok mik?
- Lombikra, és Inszemre váró Kismamák! Ma az egyik újságban megjelent, hogy anyagilag becsapják a babára várókat
- Hol olvasható a Magyar Közlönyben megjelent, ogy. által elfogadott deviza hiteleseket segítő törvény, mikortól hatályos?
- "Hoponoponó. A titkos hawaii módszer, amivel bőséget, egészséget és békét teremthetsz.)" c. újonnan megjelent könyv, Domján László ajánlja.
- Tudja valaki az eddig megjelent összes Danielle Steel könyv címet?