Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Megjegyzés bármely naplóhoz... fórum

Megjegyzés bármely naplóhoz... (beszélgetés)

1 2 3 4 5
7. 1247d35ab8 (válaszként erre: 3. - Pocok:))
2009. márc. 8. 17:39

Nem, az "egyelőre" a helyes forma.

De nem baromira mindegy???

Gondolom senki sem tökéletes, mindenki hibázik időnként. ( Rajtam kívül...) :D

6. megryan (válaszként erre: 3. - Pocok:))

Nem, igaza van.

Egyenlőre a focicsapatok állnak, amikor még senki nem rúgott gólt. Azt viszont, hogy „jelenleg még” úgy kell írni, hogy „egyelőre”.

De a véleményem erről leírtam lent.

INKÁBB NAPLÓ MEGJEGYZÉSEKET VÁRNÉK, EZ NEM HELYESÍRÓ TOPIC.

5. Mion
Nem vitatkozásból, csak mondom, hogy az EGYELŐRE a helyes...de ezen tényleg ne vesszünk össze, szerintem mindenki tudja, h megryan mire gondolt :o)
4. megryan (válaszként erre: 2. - Asder)
2009. márc. 8. 17:37
Igen... bár csodálom, hogy nem találtál a 10.000 napló közül olyat amihez megjegyzést fűznél, hanem rögtön kiemelsz egy hibát... bár tudom van pár ilyen ember... mindegy.
2009. márc. 8. 17:36
szerintem megryan jól irta az egyenlőre-t....
2. asder (válaszként erre: 1. - Megryan)
2009. márc. 8. 17:35
EGYELŐRE (így akartad írni, ugye?)
2009. márc. 8. 17:33

Azért indítottam ezt a fórumot, mert (egyenlőre) nem lehet a naplókhoz megjegyzést írni, mégis sokszor vetődnek fel érdekes kérdések.

Ide bárki írhat megjegyzést vagy választ, csak jelölje melyik naplóhoz teszi.

(kb. úgy gondolom, mint a beszélgessünk a szavazásokról...)

Rögtön kezdeném egy érdekes feltett kérdésre a véleményemmel Ziziidus 9. bejegyzéséhez. Én abszolut a tűzoltóknak adok igazat. A nő tudta hogy férfias szakmát választ, abban benne van, hogy ilyen helyzetbe kerül. Ezen kívül volt másik szoba, másik tv, azaz volt választási lehetősége, nem volt kötelező a férfiakkal szórakozni. Furcsállom hogy elvárta volna, hogy a 10-15 férfi miatta ne nézzen bármilyen tv-t.

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook