Megjegyzés bármely naplóhoz... (beszélgetés)
Nem, az "egyelőre" a helyes forma.
De nem baromira mindegy???
Gondolom senki sem tökéletes, mindenki hibázik időnként. ( Rajtam kívül...) :D
Nem, igaza van.
Egyenlőre a focicsapatok állnak, amikor még senki nem rúgott gólt. Azt viszont, hogy „jelenleg még” úgy kell írni, hogy „egyelőre”.
De a véleményem erről leírtam lent.
INKÁBB NAPLÓ MEGJEGYZÉSEKET VÁRNÉK, EZ NEM HELYESÍRÓ TOPIC.
Azért indítottam ezt a fórumot, mert (egyenlőre) nem lehet a naplókhoz megjegyzést írni, mégis sokszor vetődnek fel érdekes kérdések.
Ide bárki írhat megjegyzést vagy választ, csak jelölje melyik naplóhoz teszi.
(kb. úgy gondolom, mint a beszélgessünk a szavazásokról...)
Rögtön kezdeném egy érdekes feltett kérdésre a véleményemmel Ziziidus 9. bejegyzéséhez. Én abszolut a tűzoltóknak adok igazat. A nő tudta hogy férfias szakmát választ, abban benne van, hogy ilyen helyzetbe kerül. Ezen kívül volt másik szoba, másik tv, azaz volt választási lehetősége, nem volt kötelező a férfiakkal szórakozni. Furcsállom hogy elvárta volna, hogy a 10-15 férfi miatta ne nézzen bármilyen tv-t.
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Mi a véleményetek azokról a barátnőkről, akik "nagyon szeretnek", de folyton sértő megjegyzést tesznek rátok?
- Ételekkel, élelmiszerekkel, sütés-főzési alapanyagokkal kapcsolatos kérdések, megjegyzések
- Szerintetek mi a legkínosabb megjegyzés, amit egy pasi egy nőtől kaphat az ágyban?
- Cinikus, kaján megjegyzés esetén, pl.nőknél Cuncika, Cuncimókus, pasinak hasonlót mit mondanál?
- Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan tudok naplóhoz megjegyzést beírni?