Megjegyzés bármely naplóhoz... (beszélgetés)
Ezzel csak annyi a gondom, hogy így más nem tudja meg, akinek esetleg hasonló kérdései vannak.
A hozzászólás jó ötlet, de az csak 1-1 naplóban van.
Én nagyon sok naplót nézegetek, olvasgatok, akiktől képet kapok, levelet, vagy bármit, azokét természetesen, vannak viszont olyanok, akik recepteket tartalmaznak, azokat azért.
Egyik hétvégén meg is csináltam már sütit, finom volt.
Én a naplóhoz való hozzászólást úgy oldom meg, hogy ha valamit nem értek, írok az illetőnek.
Jah és olvastam valamelyik fórumon, hogy valaki tett fel a naplója elejére, hozzászólási lehetőséget.
Ilyet is lehet másnak is, ha szeretné tudni a véleményeket, de ahhoz fel kell készülni mindenre.
Ilyenkor kap az illető hideget és meleget is :(((
Tettem még fel 5 emberről képet a naplómba, akik 30-40-50 kilót fogytak itt a hoxán :)
Nekem is mindeig erőt adnak...
Még nem vagyok benne, majd ha az eddig lement 12 kilót követi a maradék 18 kiló is lemegy, akkor teszek fel képet :)
Még annyit fűznék a dologhoz, hogy kevés az esély, hogy ha két napló-véleményező fórum van, ugyanarról írjanak benne. Ez nem olyan, mint amikor valaki hatodik fórumot nyit, hogy hogyan csillapítsa a magas lázat, amit előtte már öt fórumban leírtak...
Ezek kekec megjegyzések:)mi van ha már volt hasonló???ha beindult volna ma is menne nem???
Újakra mindig szükség van!!Megryan te elég impulztívcsajszinak tunsz sokszor és sok fórumhoz szólsz hozzá érdekeset.Tényleg jó a naplódban az ilyen volt ilyen lett témakör:)/Hiányzol belőle vagy csak én nem találtalak?/Szerintem ahhoz ilyen fórumok éljenek kellenek az aktív emberek,mert erre épül:)
Erről jut eszembe...(fórum napló olvasóknak)
Kategória: Összes fórumtéma >> Egyéb témák >> Csevegős témák
(most áldom érte az Operát, hogy ezt meg tudtam csinálni így oda-vissza!!)
Tetszenek a naplódban az ilyen volt-ilyen lett képek.
Ezt sok mindenkinek látnia kellene,hátha jobban lennének az emberek motiválva.
Én majd megmutatom Anyukámnak:)
Beírtam a keresőbe a NAPLÓ szót. De mivel minden második naplónak benne van a nevében a napló szó, és a naplócímeket együtt adja ki a fórumokkal, így az "Am"-ig 50 találatot adott ki, a többi betűről nem beszélve. Sajnos nem tudtam a többszáz találatot végigolvasni, hogy van-e ilyen fórum...
De te úgyis mindeig mindent jobban tudsz...
hihetetlen, hogy a 22 hozzászólásból talán 3 szól NAPLÓKRÓL amiért a fórum lett nyitva, a több szimpla kötözködés...
Ha nincs hozzáfűznivaló egy naplóhoz sem, akkor nem kell ide írni.
1. az tudásbázis
2. az kérdés, ez fórum -> itt hozzá lehet szólni
3. szerintem ne írogassanak olyanok, akik csak kritizálni tudnak. elvileg nem erről szól a fórum.
4. nincs hozzászólásom egy naplóhoz sem :)
Tudásbázis - Hozzá lehet szólni a naplókhoz?
Megint smafu a Kereső, ugye? Még 2 ilyen fórumot találtam. Vagyis hasonlót.
:-)))
Vagy bármikor írhatsz magadnak naplót Word-ben, vagy PowerPointben. :)
Én is gondoltam már rá... de már több mint 5 éve írok papírra, megszoktam.
Hogy rövidre zárjuk ezt az egyenlőre/egyelőrevitátt:
A magyar helyesírás szabályai 103 o.:
egyelőre=egy ideig
egyenlőre=egyformára
És ezzel lőjük le ezt a témát és szeretgessük a naplókat:)
Én az írásosokat szeretem,nem értem amikor az emberek képtárnak és smile -i gyüjteménynek használják!
Ja és még azt sem értem miért ne lehetnenem publikus mint a mérlegelő??Ti értitek ezt??Már megkérdeztem a moderátortól de nem válaszolt.
Az egyenlő szó azt jelenti, hogy egyforma.
Szerintem az EGYELŐRE szó a helyes.
Szóval:)
Én is imádok korizni:)
Sajnos rajtam kívül senki a környezetemben,ezért nem járok:(
Egyszer elvittem az ex-et,esett bukott...soha többet nem akart menni:)))
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Mi a véleményetek azokról a barátnőkről, akik "nagyon szeretnek", de folyton sértő megjegyzést tesznek rátok?
- Ételekkel, élelmiszerekkel, sütés-főzési alapanyagokkal kapcsolatos kérdések, megjegyzések
- Szerintetek mi a legkínosabb megjegyzés, amit egy pasi egy nőtől kaphat az ágyban?
- Cinikus, kaján megjegyzés esetén, pl.nőknél Cuncika, Cuncimókus, pasinak hasonlót mit mondanál?
- Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan tudok naplóhoz megjegyzést beírni?