Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!! (beszélgetés)
Nem kezdődött, valaki szívat. Nagyon sok ilyenbe beleszaladtam, az ilyenek sosem azok, akinek mondják magukat, ez a fazon egy nagy kamu gép, még ha akarna sem kellene találkaozni vele, veszélyes lehet, meg úgy látom, Téged nagyon könnyű megvezetni.
Legyél már talpraesettebb... komolyan, nem is értem, szerinted így alakul egy kapcsolat?
Telefon beszélgetés, nappal kávézás, majd néhány közös program, de nem chat szex-szel.
Most már szállj le a földre, mert előbb-utóbb nem is tudom mi lesz így...
Jaaa, akkor az nem is szex, hanem mesedélután....
Bocs, félreértettem...
Úristen...mondj el 10 miatyánkot a lelki üdvösségedért... Imádkozom értetek:)
Ilyen nincs, hogy 29 évesen még itt tartasz.
:D .... jaaahjjj olyan kis konzervatív vagy :D Itt akkor lett volna muris a kérdés, ha azt kérdezte volna, hogy lehet e így terhes :D
viccet félretéve ... Én se hiszek benne, hogy ebből lenne valami, nem élném bele magam a csaj helyébe. Ja hogy hogy kell? hát mindenki magának otthon és hallják egymás hangját? és látják egymást kamerán? kb ennyi lehet. :)
Na várjunk csak! Ha nem használtatok webkamerát, ergo nem is láttad őt, akkor hogy szexeltetek? Ráadásul kétszer is....
Ez nekem gyanús, nagyon gyanús...
Ez komoly? Köztetek nincs semmi, ez lehet hogy csúnyán hangzik, de nincs... semmi.
A pasas kamuzik, szinte biztos, ne dőlj be neki, a francokat pilóta. Jaj, Téged valaki nagyon megszívat még a neten, vigyázz magadra, csak rosszabb ne történjen.
Valaki szórakozik Veled... ez nem szexelés...mik vannak...
kinomba már nevetni is tudok pedig átbőgtem az éjszakát
azon gondolkozok,h ha nem nyomultam volna akkor talán nem igy állna a dolog?
További ajánlott fórumok:
- A nővérem lánya megismerkedett egy fiúval,akiről ma...
- Az ország minden településéről szeretnék Valakivel megismerkedni!
- A megismerkedéstől számítva mikor házasodtatok össze, és milyen házasság lett?
- Hogy hívják azt, amikor 2 nemrégiben megismerkedett emberben nagyon sok közös dolog van?
- Ti a helyemben megismerkednétek ezzel a férfival?
- Mi a címe annak a filmnek, amelyben az anya rákos lesz és megismerkedik egy fiatalabb férfival, aki felneveli a lányát?