Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!! (beszélgetés)
Most komolyan el akarod vele hitetni ezt? Még a végén te is elfogod hinni... :)
ha azt ti tudnátok mennyit estem pofára mert hülye vagyok és nem birom ki,h ne jelentkezzek de mindég attol rettegek,h elhagy
Ne add fel. Tényleg minden jel arra mutat, hogy normális férfira leltél :)
pedig abban reménykedtem,h egy normális férfira találtam és kéz a kézben sétálnánk stb
Sajnállak. Megfájdítod itt az öreg nagyanyó szívét. :-) Én még tudom élőben is. Komolyan. Pedig lassan 50 Apus 60 :-DDD
Na ezt most hogy kell érteni? Ugyanezt NEM csinálod, mint happy, csak neten keresztül...???
Ejjj, de szegényes a fantázijjjjám, avass már be légyszi!
:$ érdekes lenne neten keresztül kirándulni :) végülis kivitelezhető ahogy a szex is. csak annyiban rossz hogy nem vagytok testközelbe se .
hát ugyanezt nem csak neten keresztül
xD uhhh, ha te azt tudnád :D
A spriccet kihagytad!:)))
xDDDDDDDDD pff szakadok a röhögéstől :D
Biztosan más lenne naiv, de könyörgöm ne tedd! Mi lenne akkor velem? Széunnám az agyam a munkahelyen.
Oké! De koromra és méreteimre való tekintettel szigorúan csak egy részeset. :-DDDD
xDDD hát hülyét kapok tőletek :D
Nem kell jegyet venni így semmilyen Stend-up comedyra. Házhoz gyütt. :-)
Sherlock, ez még mindig csak ugyanojan véletlen egybeesés, mint az azonos hejesírási hibák :o))
Pfff! Ja de, hülye vagyok!
Bocs!
Menetem bikinizni! ;)
pussz
Elmeséli neki, hogy mit csinálna vele. De hisz' már mondta! Nm figyelsz? :P
Ilyenkor sokszor szexelünk, megyünk kirándulni, wellnesselni, hatalmas orgazmushegyek....
Te mit szoktál csinálni egy pasival?
Akkor jó. A barátnődnek, aki kölcsönadta a nicckjét, szintén vannak Németországban barátai. Ez olyan jó, nem?:) Nem te vagy ő, biftosz hogy nem...
Nem, nem! Ne tedd! Írj neki minél többször! Lehetőleg fél óránként! Hogy fog neki örülni! Biztos vagyok benne!
ÉS küldj neki még több fürdőruhás képet! Lehetőleg más-más fürdőruhában! Az se baj, ha nem te vagy a képen, csak a fürdőruci legyen új.
He!? Kikérem magamnak! :)
Óóóóóóó, azok a legszebb napok, mikor kiküldetés van. ;) mit akarsz ezzel mondani?
Neismondd!
Megy a buszom...
Pedig de szép péntek így halmozott élvezetekkel! ;)
Még egy gyors ebédeset lenyomok vele, aztán küldöm.
Óóóóóóóó, azok a legszebb napok, mikor kiküldetés van. ;)
További ajánlott fórumok: