Megcsaltak most mit tegyek? (beszélgetés)
Ez nagyon "ott volt"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem is értem, miért nem nekem jutott eszembe.
Nagyjából végigolvastalak benneteket, és nem értem, nagyon nagyon nem értem.
Lányok, teljesen komolyan úgy gondoljátok, hogy ha egy pasas félrelép, az csak egy utolsó gonosz mocsok lehet? Fel sem merül bennetek, hogy talán tényleg szerelmes lett, és szenved, mint egy kutya?
Hogy nem bír elszakadni az újtól - mert azt érzi, belepusztulna -, de nem akar fájdalmat okozni a feleségének sem?
És, talán, mert szereti a feleségét, és gondolja, viszontszeretik, bízik valamiféle megértésben?
Mert azt érzi, ellenkező helyzetben ő is megpróbálna időt adni, megértést adni.... hiszen nem biztos, hogy csupán "szórakozás", meg "megy a farka után"....
Miért nem tudjátok elképzelni, hogy pokolian fájdalmas is lehet? Nem akar senkinek fájdalmat okozni - persze, mégis azt teszi, ez kivédhetetlen -, nem akar családot borítani, de NEM TUD LEMONDANI RÓLA???
Soraitokból csak a haragot, az ellenségeskedést érezni - azért ez nem mindig ilyen egyszerű.
Igen,hasonlítanak..abban,hogy élni akarnak,még valamit,pluszban,mert valamiért kevés nekik ,ami van,
és valamiért biztosak abban,hogy lehet a kettőt együtt csinálni,hogy család,meg félremenés.És ha már lehet,akkor kipróbálják.
Szerintem erre senki sem tudja a választ.
Talán ha személyesen ismernélek titeket,akkor meg tudnám mondani,hogy én mit csinálnék,ráznám,vagy ahgynám rohangálni..és hogy elhagynám,vagy nem,de így felelőtlenség lenne bármit mondanom.
Én főleg azon gondolkodtam el,hogy ha visszjön hozzátok,és te visszafogadod,akkor más alapokról kéne folytatnotok,mert ha marad ugyanez a rendszer,hogy te mindent megteszel otthon,sőt még barátként végig is hallgatod,ő meg szinte semmit,akkor az újrakezdés(ha lesz)egy sértett alapállásból fog indulni:mindent te csinálsz,pluszban még te hoztál áldozatot,mert megbocsátottál neki,és visszafogadtad.Ez a legtöbb emberben azt az érzetet kelti,hogy meg lehet veled ezt többször is csinálni,és hülye lenne,ha nem élne vele.
Jaj de egyformák ezek a pasik!
Összekéne őket zárni!
Ti milyen megyében laktok?
Szegénykék....nah de hátha a lányod majd beszól az apjának, és akkor ő hátha mérlegelni fog...
Viszont azt, hogy még te beszélgetsz vele, miután ő kiszexelte magát mással....és megértően hallgatod, hogy neki milyen borzasztó...felfordul a gyomrom...:(
:(
Ki tudja mi a jó..én most arra hajlok ,hogy elkell veszítse amije van,hogy értékelni tudja...
és ha hagyod rohangálni és az jobban tetszik ? és türsz-türünk pár hónapot és aztán mégis kocc le? Ha jól megrázom..amit én megtettem ..azért se teszi azt legfeljebbb játsza a sértett fenevadat és dúl fúl !A férjem nagyon ért hozzá hogy úgy állitsa be a dolgokat ,hogy én érzem magam szarul...még ezek tetejébe!!Ő a szegény megtört féfiállat aki hazaadja a pénzt..itthon is elvégez..és ennek ellenére én mint házisárkány a kedvenc játékát eltiltanám tőle...
Szerintem nyugodtan üvölts vele,az jóval emberibb,hihetőbb,mintha csak mosolyogsz,és megértően hallgatod.Az olyan,mintha a barátja lennél,aki támogatja őt.
Nála nem arról van szó valószínűleg,hogy nem érzi otthon jól magát,hanem talált valamit,ami teljesen más ,mint otthon,és az kell neki pluszban.
Az enyém sem volt otthon, éjjel jött haza. Persze nem tudtam elaludni, amíg haza nem ért, ezért még beszélgettünk sokat. Elmondta, hogy mennyire rossz neki, szegénykének, mert kötődik ide is, oda is. Robbanni tudnék...
Reggel a kocsiban elmondtam a gyerekeknek, bár nem állt szándékomban, de annyira dühös, elkeseredett, csalódott, fájdalommal telt vagyok, hogy szegények ma reggel úgy mentek iskolába, hogy az arcukba kapták, hogy az ő imádott apjuk egy másik nénibe szerelmes. A kisfiam, aki nagyon anyás, csak hallgatott, a kislányom, aki imádja az apját, csak annyit mondott, hogy nagyon szeretlek, anya.
Ezt már én is meg akartam kérdezni:)
Most mondjam azt, hogy voltam itt a hoxán már magányosasszony néven is...:(
A névben minden benne van...
2 hét alatt én is ledobtam Akkor vagy 6-7 kg.-t!
Kb 1 évig tartottam a súlyomat, de mára sajnos viszacsúszott.
sajnos a bánat a legjobb fogyókúra:(
nem gondolod,h esetleg a férjednek is unalmas volt,vagyis így érezte,ezért nőzik?Nem az,hogy feltétlenül te voltál unalmas,csak úgy az egész együtt.
Azt írod,mindig beszélgettek,meg közösen pecáztok..így is unalmas?
milyen volt a szex? még ezzel együtt is unalmas? :( akkor ajjaj..mért akarod megtartani?Tovább akarsz unatkozni?
Olyan unalmas volt az életem minden...hát csak ugy jött :)Van volt blogom és ott is ez a nevem ..
és igy nemfelejtem el :)
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- Kihívtam az orvost, adni szeretnék neki pénzt. De nincs apróm, csak 10 ezresem. Most mit tegyek?
- Most mit tegyek? Mi a helyes/következő lépés? Beszéljek vele? Meddig művelhetjük ezt így tovább?
- Nem szeretnék találkozni a mostohaapámmal, mit tegyek?