Megcsalt, szerelmes a férjem, és gyereke is lesz :-( (beszélgetés)
Most nehéz, de gondolj arra hogy előtted az élet! Biztos találsz magadnak egy olyan férfit aki megbecsül és boldoggá tesz!
Én mielőbb kilépnék ebből a kapcsolatból, és hagynám elmenni ezt a disznót! Jobbat érdemelsz!!!
itt vagyok újra, nem bírok elszakadni a wc-től, mindjárt hazaér :-( még mindig nem vagyok biztos abban, amit leírtam, hgoy tényleg jó lenne... én is hülye vagyok asszem :-(
megyek, mert fürdetem a nagyot, a kicsi meg éhes.
Végig olvastam a naplót is...
hányinger ez a psi!
Ne haragudj!
Én amikor megmondta, már akkor kiraktam volta az utcára!
Kétszer váltam el, 2 gyerekem van,egy nő egyedül is felneveli a gyerekeit!
Az ilyen féreg meg csináljon még gyerekeket, hadd legyen nekik is rossz!!
Milyen élete lesz annak a még meg sem születettnek??
mindkettő szánalmas!
gusztustalan komolyan!
bocs, a ferfi is, elnezest: az meg azert, mert meg o keri, hogy a neje oldja meg
komolyan nezek itt, nagyon nagyot.
aha...egyertelmu.
egyszeruen hulye basszus...
erre mindenki csak annyit mond...
az a gond, hogy en azt sem ertem, hogy a masik (a no) hogy a picsaba nem gondolkozott el azon...azon a tenyen, hogy egy aktusbol gyerek lehet.
hat hogy ne? hogy akarta...csak ugye ketton all a vasar...es sajnos az uralkodj magadon ugy latzsik nem mukodik (hu...sokat hallott duma volt itt is: azert nem lep felre a ferfi mert uralkodik magan) hat igen.
ha meg nem tud, huzzon gumit.
kb.
olyan undorito es szanalmas. nem a ferfi, inkabb a no.
Ez nagyon jó megközelítés!
Meg kellene tőle kérdezni!!
csak nezek es amulok.
amulok, hogy tenyleg ilyen van?
:((
kitartast. komolyan.
tanacsot nem tudok adni, de barmilyen dontest is hozol, ahhoz sok sikert.
Kedves sorstárs:-(Igen sokunkat megcsaltak,elhagytak,házasság bomlás....stb.
Rettenetes lehet most neked és sajnos tapasztalatból tudom nem most a legnehezebb.Hosszú utat fogsz bejárni,de a gyeremekeid biztos erőt adnak neked, mégha olykor teher is egy ilyen nagyon nehéz helyzetben.
Én sem vagyok vallásos,de a férjed kicsit úgy érzem a vallásoságot csupán arra használja fel hogy mögé bújva a saját elítélendő cselekedeteit felmentse.Benned már most bűntudatot keltve...hogy ehhez muszály partnernek lenned.Ezt neked kell érezni,eldönteni.Nagy dolog az alázat,a megbocsátás,csak nehogy tönkre menj bele lelkileg,mert a gyerekeidnek egy életre szükségük van Rád!!Ha úgy érzed nem bírod igenis lépj ki.Lehetsz még boldog nő, anyuka ezt hidd el nekem!Csak egyelőre még más feladataid vannak,neked kell dönteni!Próbálj meg mélyre figyelni hogy mi is az amit vársz magadtól.Sok erőt!!
lassan mennem kell, kicsit összeszedni magam, meg etetni újra, aztán indulok a nagyért az oviba, de mindenképp jelentkezem még.
MINDENKINEK NAGYON KÖSZI!
Per pill. úgy gondolom, hogy ha lefektettük a gyerekeket, este elküldöm 1 hétre gondolkodni, és 1 hét után jöjjön vissza a döntésével, mert a jelenlegi elképzelése nálam nem minősül döntésnek.
Ha azzal megvan, akkor tudok továbbgondolkodni. Persze az, hogy hová fog menni rögtön megpecsétel mindent...
Mennem kell. Sziasztok.
egy normális és felelősségtudó anya soha nem fog önként lemondani a gyerekeiről, azért hogy "megmutassa" a férjének, hogy ő egy vagány csajszi és önállóan új életet fog kezdeni..
de még ha meg is tenné ezt: csak azért, hogy visszaszerezze a férjét..???!
És mi van akkor, ha azok ketten tök jól elnevelgetnék a 3 gyereket is..?!
szóval (szerintem) ez egy hamvában holt gondolat..:(
és mi a véleményetek arról a variációról, hogy az férj árulásáért ne a feleség szenvedjen mártíromságot, nevelgesse a mostmár három gyereket a papa a szeretőjével , anyuka pedig kezdjen új életet
ez az élethelyzet olyan hamar próbára tenné a szerető és az áruló úr idilli viszonyát, hogy hamar futna vissza a feleséghez és ekkor talán me lehet neki bocsátani...
senkit nem bosszant, hogy az urak következmények nélkül mindent megúsznak, bármely életszakaszban újrakezdhetik.......
"...viszont ő szerelmes a lányba, és szeretné a terhességet és a gyereket is vállalni, persze az én beleegyezésemmel, merthogy az életét velem akarja leélni" -ezt csak most olvastam,,,ez igaz?
Egyre jobban kiakadok a férjedre, már bocsi.
Asszem ez egy olyan helyzet, amiben egy Fórum segíteni nem tud. A naplódban olvastam, hogy a családban nem mered elmondani, mert szégyelled. Sztem, pedig ott kellene kezdeni, hisz Ők állhatnak csak melléd.
Drágaságod a "nyitottházasságban" gondolkodik és azért zsarol Téged, hogy legyen menekülési útvonala. Visszafele.
Nem vagyok hívő, de ha a hit és az eskű erről szól, akkor már nem is bánom.
Őszintén kívánom, hogy legyél nagyon erős, legyen egészséged is ahhoz, hogy a legoptimálisabb döntést hozd meg saját és gyermekeid érdekében.
önző, egoista barom!!!! nem tudok semmi mentséget találni neki, szerintem mennie kell, vagy választania..., de inkább mennie... nem is tudom
- és milyen érdekes, hogy mitha egyre több lenne az ilyen...
Az a baj ezzel, hogy az adok-kapok nem old meg semmit. Ehhez gerinctelennek kellene lennie, annak meg születni kell... Nem hiszem, hogy meg tudná csinálni szegény.
Személy szerint úgy kipenderíteném az ürgét, hogy a lába sem érné a földet. Azt hiszi a kedves, hogy az "új" szerelmével minden okés, és nem lesznek unalmas hétköznapok, egy idő után fejvesztve menekülne vissza az előzőhöz, na akkor kell szabni olyan feltételeket, hogy "jó" legyen.
Ezt csak azért írtam, ha már mindenképp a kapcsolat megtartásáról van szó.
Nekem nem kellene, az száz.
A férjed mit akar? Veled él a másik nővel fekszik???
Kérdezd meg hogy ő mit akar, mit gondol hogy akarja segíteni a terhességet, a gyereket stb...
Hogy fér ez abba bele hogy neki van egy "hivatalos" családja? Mennyi pénzt akar oda adni, mikor akarja látni (pontosan, hetente hányszor stb)
Sztem ezt mind tudnod kell hogy tudj dönteni.
Megbocsátani soha nem fogsz, kicsit feledni majd idővel... De most a családod a tét a saját gyerekeitek, sztem... Ezért tudj meg mindent mit hogyan szeretnek a "drága"...
Hát ez az, kinek lenne ez jó rajta kívül?
Egyértelmű, hogy senkinek. Még ebben is önző.
Én őszintén szólva sóbálvánnyá meredtem, míg olvastam soraidat. Hihetetlen, milyen emberek vannak, és még katolikusnak vallja magát.
Ami nem megy, nem szabad erőltetni, most még fájna, de idővel csak jobb lenne.
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- A barátnőm szerelmes a férjembe...
- Megcsalt a párom. 4 hete szültem neki gyereket, akit mindketten akartunk. Van valakinek valami ötlete, hogyan hódíthatnám vissza?
- Szerelmes vagyok a gyerekébe?
- Szerelmes vagyok egy férfibe, aki nem a férjem.
- Szerelmes vagyok a férjembe, még csaknem 20 év után is.