Megcsalás és féltékenység. (beszélgetés)
Szia! Természetesen. Gondolom másnak sincs kifogása ellene. Én is nemrég csatlakoztam ehhez az oldalhoz. Igaz rég regiztem, de valahogy soha nem néztem meg alaposan ezt az oldalt. Mindig csak bekukk. és kiléptem. Amióta alaposabban körülnéztem, azóta meg itt ragadtam. A többi oldalt hanyagolom. Szimpatikus lett, mert itt barátságosabbak az emberek. A csajok is szóba állnak egymással, nem csak a pasikkal. Szó mi szó, nekem tetszik.
Nyugiba írd csak meg a saját véleményed, szívesen olvassuk.
Természetesen én is igénylem. Voltak próbálkozásaim, de sajnos a férfiak csak a szexig tudnak gondolkodni. Ha pedig egy normális hapsival akadok össze, akkor az vagy nős, vagy nagyon fiatal. Na már most egyikkel sem tudok mit kezdeni, mindkettővel csak azt a bizonyos malomkereket hajtanám. Ugyanúgy egy helyben topognék.
Ennek ellenére nem vagyok kiábrándulva a pasikból, szeretem őket a 0-100 évesig. Természetesen a korosztályhoz való szinten.
Én is ismerek sok esetet és valahogy arra a következtetésre jutottam, hogy mintha tényleg az ellentétek vonzanák egymást. Mert akinek rendes felesége van, ott a férj kacsingat félre, ha meg a férj normális, ott meg a feleség csalja, vagy éppen zsarnokoskodik felette.
Kérdésedre a válasz: Igen még együtt vannak. Albérletben, de a csaj nem tudna egyedül megélni, mivel van neki egy 8,5 éves lánya. Az előző párjától szabadulni akart, s meg tudta hülyíteni a páromat. De hát legyen szerencséjük és legyenek is még meg, mert nem szeretném, ha vissza kellene engedni a házba.
Nekem csak az fáj a legjobban, hogy a gyerekeivel és az unokáival sem tartja a kapcsolatot. Sőt a 2 éves unokámat még nem is látta.
Erre csak azt tudom mondani, mint mások is, "Hogy a f.....sz feláll, az ész megáll." Kapuzárási pánik talán, vagy nem tudom mivel magyarázzam.
Hogy vannak-e rendes férfiak???? Természetesen vannak, csak sajnos a két sínpár párhuzamosan halad és nem találkozunk velük. Nem ábrándultam ki belőlük, de ezt a 66-os hsz.-om végén már leírtam.
Nem hiányzik a testi kapcsolat valakivel?
Éveket tagadhatsz le, nagyon jól nézel ki, bizos vannak udvarlóid.
Exed azóta is együtt van a 27 évvel fiatalabb nővel?
Mikor ilyeneket olvasok, akkor azért elgondolkozom, hogy a nőknek valóban szükségük van-e valakire, akivel együtt vannak.
Ismerek pár esetetet, amikor a pasi félremegy folyamatosan, a nő pedig teljesen megbízik benne.
Nem is tudom, hogy vannak-e normális férfiak. Ha igen, akkor nagyon elenyészően lehetnek. A kapcsolatok max 10%-a, és mindenki bízik, hogy benne van a 10-ben.
Bubukám!!!!! Feltetted a nagy költői kérdésed, de azóta sem tudtunk Rólad semmit, hogy vajon Téged csalnak, vagy Te csalsz?
Nagy csöndben meghúzódsz a háttérben és lapítasz.
Kíváncsiak lennénk most a Te véleményedre is?????
Itt elhangzott, az elején, hogy csak azt csalnak meg, aki hagyja magát. Mondjátok meg - ki az a hülye, aki szabad utat ad ennek? Azt hiszem minden megcsalt nő, vagy férfi nem is tud róla. Általában a környezetében már mindenki róla pletykál, de szerencsétlen még abban a tudatban van, hogy ő az egyedüli a másik fél életében. De mint a közmondás is mondja, /és milyen igazak ezek a népi bölcsességek!/ "Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik", vagy "A hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát". Egyszer minden kitudódik, semmi sem marad titokban. Csak sajnos nem mindegy, hogy mikor van azaz "egyszer". Az én esetemben a legnagyobb megdöbbenés az volt, hogy a csaj 27 évvel fiatalabb nála. Én viszont nem akarok egy lányom korabelivel versenyre kelni.
Az első tévelygést talán még meg lehet bocsátani, de nekem az első kérdésem az volt, "hogy szerelmes vagy-e?" Erre a válasz : "lehet mondani azt is". /Persze előtte hónapokig tagadás volt, csak akkor merte bevallani, amikor konkrétan mondtam az illető nevét./
Egy ilyen válaszra nem lehetett másképp reagálni, minthogy akkor csomagoljon és költözzön össze vele. Elengedtem minden veszekedés nélkül. A vita köztünk nem is a megcsalás volt, hanem az, hogy még ő tört borsót az orrom alá. Neki állt feljebb és őbenne volt a bosszúvágy. 3 év kellett, hogy kiheverjem, mert azért 36 év nem kevés idő volt. Most viszont odáig jutottam, hogy semmi pénzért nem tudnék már megbocsátani. Még egyszer nem tudnám elviselni a megaláztatást, amit éreztem.
Mára már megbékéltem és kiegyensúlyozott vagyok. Igaz azóta sem találtam párt, de lehet, hogy nem is igazán voltam eddig felkészülve rá. Nagyon jól elvagyok a gyerekeimmel, unokáimmal, rokonaimmal, barátaimmal. Nem mondom, hogy néha nem fordul meg a fejemben, hogy jó lenne egy kötetlen, független partner, de viszont nem minden áron. A társas magánynál szerintem a mostani magány 100-szor nyugodtabb.
Bocsi, ha kissé elnyújtottam a mondandómat.
Csakis különneműekre!
Divat, nem divat, szerintem borzalmas dolog, nem tudom megérteni és nem is akarom.
És a könnyűvérű nőknek?????? Azoknak mi van bekódolva???? A csábítás???
Kettőn áll a vásár. Tologathatjuk, hogy ki a hibás... az igazság odaát van...
Egészséges férfi nem tanulja, hanem a génjeibe hordozza a szexuális dolgait. Egy férfi mindig ragaszkodik ahhoz a nőhöz, aki minden igényét kielégíti.
A férfiak egyik, ha nem a legerősebb ösztöne a szexre irányul. Számára sok minden örömet okozhat, mégpedig a legintenzívebb öröme az, ha egy neki tetsző nővel szexelhet. Ennél már csak egy leg-legintenzívebb öröme létezik, - az, ha a szerelmével SZERETKEZHET. Ez mindent visz. S ha otthon minden rendben van, akkor ez a társa.
Az ösztönöket nem lehet paragrafusokkal leszabályozni!
Nagyon sokan szeretnek büntetlenül játszani - amíg a turpisság ki nem tudódik.
Az én 36 évi házasságom is pont a párom hűtlensége miatt ment tönkre. Azzal viszont teljes mértékben egyet értek, hogy egy házasságot együtt lehet széppé tenni és ugyanúgy közösen lehet elrontani is. Az igazsághoz hozzá tartozik azonban, hogy ez nem mindenkire vonatkozik. Mint a közmondásban: „Ahány ház, annyi szokás”
Ennek ellenére nem hiszem, hogy egy olyan világban élünk, ahol a férfiak kiismerhetetlenek, érthetetlenek, sőt egyfajta ellenségek, akik csak azért vannak, hogy velünk kibabráljanak. Hiszem, hogy léteznek normális, szerethető férfiak, csak nem kellene nekünk, nőknek negatív gondolatokat ébreszteni.
Természetesen nem azt akarom mondani, hogy az összes férfi ártatlan bárányka. Őket messze el kell kerülni, és helyettük megtalálni a - sokszor csiszolatlan - gyémántokat! Hogy hogyan???? Hááááát...ez még kérdés....