Megcsalás 19 év és 2 gyerek után (beszélgetés)
Sziasztok,
Szeretnék olyanokkal beszélgetni, akik átélték ezt. 2 napja tudtam meg, hogy gyermekeim apja 5 éve szeretőt tart akit szintén megcsal nőkkel. Magyarul azt se tudom ki az az ember akivel a fiatalságomat leéltem. Ez az amitől görcsöl a gyomrom. Elvette az életemet.39 leszek és elvette a fiatalságomat. Sok hullámvölgyünk volt, de erre nincs mentség. Most az van, hogy 2 napja tudom. Szép csendben. Szerzem a bizonyítékokat, majd elé állok. A ház az övé. Nekem kell majd mennem és a gyerekek fél időben velem lesznek, de albérletbe kell mennem 15 év egyutteles utan. Szerintem a minimum lenne,hogy fizesse az alberletet. A házhoz is nincs kozom, errol van papir. Bocsanat ha osszevissza irtam, ma se aludtam a gyomor fájdalomtól.
Ja és nem sejtettem semmit. Bíztam benne. Csak jott egy furcsa erzesem nem reg es innen jott h megnezem a telefonjat.Azóta is fotozom. Akkor is a nővel volt amikor életmento mutetet vegeztek rolam. Tudja is h milyen mutetem volt. Szoval ez erzelmi kapcsolat volt plussz egyeb nokkel. Nem tudom mar megszamolni hannyal.4-5 biztosan volt rajta kivul.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalás után, ki hogyan tudta feldolgozni a dolgot?
- Régebben egy középkorú nő 2-3 gyerek után nem hízott el, most meg a tizen-huszonéves lányok úgy néznek ki, mint a disznó!
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Megcsalás után .....
- Megcsalás után