Megbocsátás, újrakezdés (beszélgetés)
ej-ej, csak kihasználod őket? ruháznak, etetnek?
szegény párák....:DDD
Peeersze, mint a darazsak!
Az az egyik dolog, hogy ők mennyire vannak oda értem, az az ő dolguk, de engem nem tudnak elhülyíteni, még Vilmoska sem! Két lábbal a földön állok.
pedig körbezsonganak a férfiak....:)
nemisakármilyeneeeek! :DD
...voltál már szerelmes? Ha tényleg igazán szeretted, ugye, sose jutott eszedbe, hogy megbocsáss neki valamit? Igaz? Akármit csinált, azt mind helyesnek találtad, nem? Akármilyen fájdalmat okozott vele. Akit szeretünk, annak nem kell megbocsátani. Megbocsátani azoknak kell, akiket nem szeretünk.
Szép napot! :-)
Sziasztok!
Érdekes hozzászólásokat olvastam, és mindegyikben van igazság.
Az a helyzet, hogy szerintem is jár második esély, viszont az, hogy mennyire bízol meg benne a történtek után, az már kérdéses. Részemről nagyon nagyon sok időnek kéne eltelnie, hogy újra higgyek, viszont annyira szeretem (soha ennyire senkit), hogy adnék még egy esélyt neki.
Én is tegnap szakitottam a párommal 9. alkalommal. Eddig mindig hol ő jöt vissza, hol én nem bírtam tovább. De azt hiszem ennek már vége, most váltam képessé nélküle élni. Pedig én is biztos voltam benne Ő a nagy Ő. Aztán úgy látszik mégse..
Lehet, igaz amit mondanak, hogy minden kapcsolatánál azt érzi az ember, hogy megtalálta a nagy Ő-t. Én már ebben nem is hiszek.
Szerintem ezt embere válogatja!Mi is külön mentünk a párommal tavaly októberben,mert a volt csaja rámászott és elcsattant egy csók!A lelkiismeret furdalása miatt inkább elhagyott a párom.De már másnap hivott hogy szeret és békülni szeretne!!
Egy hétig voltunk külön mert mondtam neki hogy gondolja végig,mit akar és valóban szeret-e.Kapott 4-5 napot erre.Mondtam CSAK akkor jöjjön vissza ha valóban ezt akarja!
Visszajött és azóta boldogok vagyunk!Jobban szeret mint el tudtam volna képzelni!
A fórum nyitónál a 8 hónap elég sok időnek tűnik.
Meg nem is igazán értem most mi van??
A pasi békülni akar??
Mi kétszer mentünk szét a párommal, legutóbb 6,5 hónapig voltunk külön.
Teljesen más felfogásunk volt az életről, az elvárásainkról, stb. De! Mindketten sokat változtunk az eltelt idő alatt, és most ugyanarra tartunk. :) Együtt élünk, babát tervezünk.
Nem volt lelépés egyikünk részéről sem, nem volt és nem voltam szemét, nem volt harmadik személy...egyszerűen nem értettük meg egymást.
Az újrakezdésről meg az a véleményem, hogy kapcsolat- és pasi/nőfüggő a dolog. Ami meg nem megy, azt nem kell erőltetni.
Mivel részleteket nem írt a téma nyitója, csak általánosságban lehet írni.
De azért kíváncsi lennék a részletekre...:)
Semmi értelme visszafogadni. Aki egyszer elhagyott mindíg elfog hagyni amikor úgy kényelmes neki, és mindíg visszajön, ha az érdeke azt kívánja.
Tedd magad túl rajta és keress más kapcsolatot.
Lányok! Ti megtudnátok bocsátani annak a férfinek, akiről azt hittétek, hogy a nagy Ő, de egy mondvacsinált indokkal kilépett az életetekből? Lehet még mindig őt szeretni? Majd 8 hónap telt el azóta... És ha van valaki más? De a régi visszatérése mindent felkavar?
Segítsetek! :)