Megasztár (beszélgetés)
Azon tűnődöm, hogy a sok hülye néző, aki szavaz, nem sajnálatból nyom Dávidra?
Ehh, mindenki monnyon le! Nem kicsit; nagyon!!!
:DDD
Nagyon égő lesz az biztos. aKKOR fognak csak az indulatok forrongani.
Hajrá,fiúk lányok,szavazzunk Viktorra.Fogjunk össze.
Nehogy már a Dávid nyerje meg.:((Borzasztó produkciói voltak,fülsértően hamis.Ilyen megasztár neeeeem kell.
Hajrá Viktor.Sose voltam Király rajongó,de most rettentően dühös vagyok.
Hol van a fületek.Itt mindenki süket???????
nem tudjátok,nem csinálnak olyan mega döntőt mint a táncban a másikon?Meghallgatnám Caramellt,Rúzsát ,Tóth verát egymásal vetéledni/ha a mostani is ott lesz hát szegény..:D/
akkor megyek én is a tükör elé, a főnökeimnél hátha elérek még az idén valamit:)
ok akkor Te leszel a tanárom??:DDD még időben kell elkezdeni...:DDDDDDD
Hogy áll a szavazás? Tényleg a Dávid vezet????!! :O Hány százalékkal? Nem jön be a tv... :S
bőgött,mint egy oroszlán.
Nem énekel, hanem bődül! Rájöttem.
addigra feltuningolunk:DDDD
háááát...csinos gyerek ez a Viktor...megtetszett neki, na. Van ilyen!
sztem már az i s fura h Ők ketten maradtak a végén bennt....
Nem hiszem el, hogy Dávid vezet...Nincs az embereknek hallásuk?! Nem vagyok egy zeneszakértő, de az Oroszlánkirály zenéjét is olyan hamisan énekelte, mint az állat. Elég égő lesz, ha megnyeri...
És akkor megint nő a tv2 nézettsége a jövőre nézve /is/!
Hát Mester 1 az 1-ben megőrül.....egyébként nekem már olyan gyanús a rajongása Viktor iránt....már NAGYON túlzásba viszi...szerintetek???
párom azt mondta, elhúz ebből az országból, ha Dávid lesz a megasztár. Akkor ő nem akar itt maradni, egy ilyen helyen.
:))
És milyen igaza lesz!!!!Egyébként ő a leghitelesebb itész!!!Legalább jó zenész a lelkem,és ez elvitathatatlan!!!
hajrá VIKTOR!!!!!!!!!nehogy már ez a gombszemű musicalbuzi nyerjen!:))
rajtam van szemcsi, de elöször én sem ismertem meg:DDDD
Ja, mintha a múlt héten említettem volna hasonlót. Hogy érhetnek még meglepetések...
Mikor bejött Rúzsa Magdi, nem ismertem fel! Nincs rajtam a szemüvegem, őt meg profilból mutatták, meg az a rémes haj!! Nem tudtam, ki lehet az.
Ha már választani kell mindenképp!!::DD
ohh-ohh:DDDDD köszönöm:)))))
Még a végén be fog jönni a megérzésem és a férjem tippje....Dávid mint Megasztár...pffff..
Ha Dávid nyeri, Mester Tomi őrjöngeni fog, és tüntetőleg kivonul a stúdióból.
Másnap kritikátlan megjegyzéseket tesz majd a bulvárnak, és lesz csámcsognivaló.
Eszetekbe jutott,hogy ez egy manipuláció,hogy szavazzunk egyet,ha nem értünk egye???Pénz,Pénz,Pénz....
Na várj, nem mindegy ám, hogy mindamellett milyen az arckaraktered, mert pl. Shrekken még az őzgida szempár sem sokat segített volna:)
De az a gyanúm, van esélyed egy Megasztár dobogós helyezésre:)))
További ajánlott fórumok: