Megalázó! :( (beszélgetés)
ellenben erre a srácra meg ráírtál.... kicsit zavaros már :-/
A gond csak az, hogy a dac csak dacot szül.
Ő nem fogja megkérdezni, hogy ezt miért tetted.
Ezek szerint döntöttél.
Remélem helyesen :D
Hát ezt már megkaptam ez igaz, hogy én magamtól nem keresem a "potenciális jelölteke" és úgy érezték csak ők "loholnak" utánam! Biztos régimódi vagyok, de szeretem megvárni amíg engem keresnek!
??? ne már....most tényleg nem lehet, hogy mittomén a tesója használja a gépét? miért kellett kinyomni? mert nem írt rögtön vissza??
:-) es ezzel mit szerettel volna elerni?
Miért? Csak nem hiszed el, hogy tényleg lehet magyarázata. :)
nem, nem, az csinálta, hogy kereste meg így-úgy, hogy találkozzanak, mert nem bírja, csak közben még 3 lánynak is ezt üzengette (de lehet, hogy többnek is, persze) - erre csak a pasik képesek :-D
Na már keresett is, de nem válaszoltam! Kinyomtam a mobilom!
Most ezzel megnyugtatni akartál? :)
Ja bocsánat, egy srác.
Fu mi is tudunk ilyen kis ocsmányak lenni. :(
Na igen, a barát NŐd!
Nem a barátod.
Erre csak a nők képesek :DDDDDDDD
Nálam is bejátszott azért szólok, hogy mindenre van magyarázat és bizony ilyenkor gyakran látunk a helyzetbe olyan dolgokat bele amik valójában nincsenek is ott.
Lehet, hogy aznap vagy előtte megbántottad valamivel, vagy felhúzta magát hogy te sosem keresed és most meg keresnéd? :D
Nekünk is van lelkünk :D
pacsi, számból vetted ki a szót :-)
De azért szerintem nem kell ennyire komolyan venned még ezt, barátnőmmel ugyanezt csinálta egy srác, csak mellette párhuzamosan még 3 másik lánnyal is. Az egyik bejött neki végül.
ne a netes onlineság alapján dobdd ki van hogy én is online vagyok aztán csak elfelejtettem kijelentkezni és nem is vagyok gépnál
na ez már tényleg facepalm, ne haragudj :)
mi oka lenne szándékosan ignorálni téged? megismersz valakit, és az az alap, hogy majd direkt jól kibabrál veled?
ehh, nem értem én a nőket! pedig én is az vagyok :D
Majd azért írd meg, hogy mi a magyarázata, kíváncsi lettem. :)
Lehet igazad van!
Mivel minden nap írunk egymásnak nehéz elhinni, hogy nem vett észre. Se mailen se chaten...
Legutóbb mikor elváltunk nagyon várt, hogy bejelentkezzek újra...
Az biztos, hogy ki vagyok "élezve"! :)
Te elgondolkozol azokon, amiket írtunk? Mert rengeteg magyarázatot kaptál, amik reálisak. És nekem úgy tűnik, hogy csak arra gondolsz továbbra is, hogy téged mennyire megaláztak...
Jaj elnézést, hogy így hisztizek, de az előbb majdnem elbőgtem magam!
Annyira érzékeny vagyok!
Még egyszer mondom.
Ebben a helyzetben az ember ki van éleződve az apróságokra.
Mi van akkor ha te csináltál valamit?
Hoppá hoppá!
Hirtelen felindulás sosem jó. :)
Én is meggondolatlan vagyok sokszor, aztán kotorhatom ki magam kiskanállal a trutyiból.... XD
Elvileg nekem szánta ezeket! Miután elváltunk 2 perc múlva már írt, hogy oda meg vissza van és azóta minden nap ő keres. Most az egyszer én, hát tessék ez lett!
Akkor elolvastam :(
Mindenesetre légy közömbös vele,ha akar valamit úgyis mielőbb felveszi Veled a kapcsolatot,ha nem akkor majd jön jobb :)
Ja....
Én is azt hittem hogy a pasas szerelmes belém azért csillog a szeme, de kiderült hogy azért mert részeg.... XDDD
Nem volt férjem soha csak egy hosszú s**r kapcsolatom. És ezzel szemben az első ilyen próbálkozásnál, ahol nem is én voltam a kezdeményező van egy ilyen. Nem ez az élet legnagyobb probléma a mi családunkban is rengeteg probléma van, de ebben a percben ez most aktuális nekem! Ennyi!
További ajánlott fórumok: