Meg ismerkedtem egy lánnyal annyia problémám vele nagyon fius kinézetű és mélyhangja van.Fiuk járnátok ilyen csajjal? (tudásbázis)
Nem tudom, mennyire mély az illető nő hangja, de a leírás alapján valószínű, hogy eléggé. Nem tudom, láttátok-e a Tök alsó c. filmet, de abban van egy nagy darab afroamerikai csaj, hát annak elég mély a hangja. Lehet, valakit ez rohadtmód fölizgat, mert mindig vannak szélsőséges esetek. Engem nagyon nem.
"Még bőven változhat a fiússága, hisz egy nő 30 után nő igazán,"
Ne essünk túlzásokba...Aki kb. 18 éves korára nem tanul meg nőként élni, a nőtársadalomba nőként beilleszkedni, az valószínűleg sosem lesz igazán nő. Ahogy nő az illető kora, természetesen, hogy változik a nőiessége, de vannak alapvető vonások, amiket már korán meg kell "tanulni".
Kutyából általában nem lesz szalonna. Kivételek mindig vannak, de a szociális-kulturális viszonyokat nem ők szabják meg.
" ha nem cicababa"?.......
Akkor milyen legyen? Mondjuk legyen szőrős a lába,szemöldöke "kiszeltündés",sminknélküli,véletlen sem szőke???
Sok pasinak tetszik, ha egy nőnek mély hangja van. Erotikusnak tartják.
Hány éves?
Még bőven változhat a fiússága, hisz egy nő 30 után nő igazán, feltéve, ha addig kihúznád mellette ...
Egyébként pedig örülj neki, ha nem cicababa.
:D ez vicces
Kinek akarsz megfelelni? Remélem a lány már vette az adást és rád sem néz többet..
Attól függ,hogy fiút vagy lányt akarsz barátnőnek.
A döntés a te jogod.
Ha fiú lennék,én biztos nem járnék vele.
Számolni fogod a szavazatokat,vagy mi?
Ha felmerült benned a kérdés,már a válaszod is megvan.Nem!
Egyáltalán minek ismerkedel ilyen lánnyal,furcsa ahogy ennyi idősen nincs egy idál előtted!!
Vagyis szerintem van ,de olyan amilyet soha nem kaphatsz..
Ne tedd tönkre a lány lelkét!
Mondjuk!;)
Ha maga a természete tetszik,meg az egyéniségemeg minden ilyen,akkor beszéld meg vele mi a problémád és lehet rajta alakítani.:)
További ajánlott fórumok:
- Te hol és hogyan ismerkedtél meg a pároddal?
- Hány éves korodban és hogyan ismerkedtél meg a férjeddel?
- Ti hogyan ismerkedtek, ha valaki megtetszik?
- Van- e köztetek olyan pár, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg?Beszélgessünk:)
- Hogyan ismerkedtél meg a pároddal? Ki csábított el kit?
- Hogyan ismerkedtél meg párod gyermekével?