Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Megesztek tényleg reggelire? fórum

Megesztek tényleg reggelire? (beszélgetés)

19. Hoxa
júl. 13. 13:56
Zárt naplókkal nincs gondunk. (Hacsak nem annyira durva, hogy valaki, aki olvasóként látja a tartalmát, jelzi a moderációnak, hogy mondjuk kimondottan aggályos vagy törvénytelen a tartalom.)
18. Amaunet (válaszként erre: 14. - 55Judit)
júl. 13. 13:53
Ezt én sem tudom. De feltételezem, hogy egy zárt naplóbansokkal szabadabban, nyíltabban lehet írni.
17. Antiteista v.á.k. (válaszként erre: 9. - Hoxa)
júl. 13. 10:55
Ok
júl. 12. 20:11
A történetes vélemény érdekelt, senkit sem piszkáltam volna vele, és az hogy mással milyen furcsaság történt a boltban. De ez igaz volt. Ha valakit érdekel akkor írjon rám privátban ha lehet.
15. Antiteista v.á.k. (válaszként erre: 10. - 80ASIQ)
júl. 12. 16:02
Ok
14. 55Judit (válaszként erre: 12. - Amaunet)
júl. 12. 12:47
Ezt nem tudom. Naplóban bármiről lehet írni amiről fórumban nem?
13. 55Judit (válaszként erre: 12. - Amaunet)
júl. 12. 12:46
Ez jó ötlet!
12. Amaunet (válaszként erre: 7. - Antiteista v.á.k.)
júl. 12. 11:25

Van lehetőség zárt napló írására.

Ott leírhatnád a történeted. Akit majd érdekel "bekopogtat", hogy tedd olvashatóvá számára.

11. 55Judit (válaszként erre: 7. - Antiteista v.á.k.)
júl. 12. 11:14
A vallást és a politikát ezen a fórumon nem kell feszegetni. Ha téged ezek, vagy ezekkel kapcsolatosan mások véleménye érdekel, vagy beszélgetni szeretnél róla, úgy emlékszem, mintha az Indexen láttam volna ilyen topicokat. Csak véletlenül futhattam bele, mert én ott a kertészkedős fórumokon vagyok csak jelen.
10. 80ASIQ
júl. 12. 10:27
Nem vagyok kannibál...
9. Hoxa
júl. 12. 08:39
Megértem azt, ha valaki nagyon szeretne már valahová tartozni, valakikkel beszélgetni. De ha nem te magad hozod létre a közeget, hanem valahová becsatlakozol, akkor neked kell alkalmazkodni az ottani hangulathoz és szabályokhoz. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor ez nem a te helyed és kereshetsz egy harmadik weboldalt.
8. Hoxa
júl. 12. 08:35

Persze, "normális" történet volt. Megint vallásellenességgel akartad a többieket provokálni, amit már korábban is megtettél másik topikban. Rád szóltam. Elég egyértelműen megírtam, hogy ez egy közösség és ha ilyen témákkal jössz, megesznek reggelire, én pedig kiteszlek innét.

Megadtam a lehetőséget, hogy ha szeretnél ehhez a közösséghez tartozni, akkor megteheted, de a megfelelő stílussal és kommunikációval. Ergo nincs mások köcsögözése és provokálás.

júl. 12. 08:24
É el senki hogy ez megtörtént, és megesztek reggelire, ő meg kirakja a szűröm. Ok. Semmi szabálytalan nem volt benne. És azt kérdeztem hogy erről mi a véleményetek. És ha van valakinek szintén valami érdekes története akkor szívesen elolvastam ha leírja. Nem írom le hogy mi volt pontosan mert lehet hogy ezt a fórumot is törlik. Tudom mire gondolsz nem sz.xuàlis:).
júl. 12. 08:19

Normális stílusú volt.

Egy boltos történet egy furcsán viselkedő 13-15 éves lány dolgai. Igazából semmilyen szabályt nem szegett meg de azért lett törölve hogy nem hinn

5. semleges (válaszként erre: 1. - Antiteista v.á.k.)
júl. 12. 04:59
Ilyen stílusban?
júl. 12. 01:56
a kerdes eleve nagyon furan hangzik/legaabbis nekem/.
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Antiteista v.á.k.)
júl. 11. 21:52
Elolvastad a fórumszabályzatot? Ami a gyakori kérdések fórumán nem megengedett, az valószínű itt se. Jobban jársz ha nem feszegeted a határokat. Ne rakasd már innen is ki magadat! Mi volt a téma amiről nem írhatták? Csak 2 szóban. nem beszélgetünk róla ha szabálysértő.
júl. 11. 21:20
Írd le miröl inditanál főrumot. Indult itt már vadabbnál vadabb is
júl. 11. 20:51
Mivel akartam egy fórumot nyitni de törölték, és ezt írta nekem egy moderátor. Egy tőrténetet ami igaz. És kirakja a szűröm, ez nem a gyk. Hát hova írjam ki ha onnan kiraktak? Ide. Ja ide nem lehet.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook