Meddig megy el a fantáziád? - Addig vagy képes bármire is. (beszélgetés)
Hogy ne lenne érzelmi világuk?
Csak bele kell nézni a szemükbe.
Ha mar a "negykezueket" emlited, bizonnyara ismeretes az a teny, hogy az egyik Californiai egyetemen egy holgy, nevelt egy pici elhagyott gorilla babyt, amkinek a Coco nevet szentelte. Akit aztan az itteni jelbeszedre megtanitott, es a szokincse eleggel szelesre nolte ki magat. Ezt a tenyt a megalapozott "tudosok" mereven visszautasitottak.
Ami meg kulon erdekesseg benne, hogy szeretett volna egy cicat kapni, amit meg is kapott hogy legyen neki is valakije, amit olelhessen es szerethessen! [sajnos a cicat elutotte az utcan egy auto es meghalt, amit Coco nagy banattal fogadott, es ugymond, meg is gyaszolt, nagyon banatos volt erte, hosszu ideig.] a "tudodoknak" masik elvileg elfogadhatatlan teny kerult az asztalukra, az allatok erzelmi vilaga, ami szerintuk csak az emberekhez tartozott, ezzel a tennyel kapcsolatban.
Sok erdeklodo, ember is meglatogatta, de nehez volt communikalni azoknak, akik nem ismerik az itteni jelbeszed formait.
Azok hozhattak a maguk tolmacsat, hogy senki sem tudja csalast elkovetni a communikacio igaza teren. Van iras a Coco eleterol es tevekenysegerol erdekes szo kapcsolatokat keszitett, ami nem egyezik meg az atlag ember szo es ertelem kapcsolasaival.
Meg hozza tennem, hogy a jelbeszed tanitast nemcsak Coco lany gorillaval, tanitasaval kovettek el, hanem az "erdo oreg emberevel" az orangutanokkal, es a csimpazokkal is sikeresen megtanitottak, es a ket kulonbozo faj, az ember es az un. allat vilag, communikalni tud egymassal.
Pl. az elefantok is meglatogatjak elpusztult tarsaik "sirjait". Igen a "Tudosok" tanitasa es hiedelme ellenere is van az allatoknak erzelmi vilaguk.
Fajdalmasan be kell ismernem, hogy ehhez teljesen hulye vagyok!
Bocs. alaptalan tajekzatlansagot tanusitok, a tenyezok hianyaban.
Ugy mondhatnad, ha ugy kerdem, hogy reggel melyik labod eri a padlot elszor?
Jobb, vagy a ball???
:DDD
Hát hallod ... :D
Erdekes hangja van az enekesnek.
nekem kisse hasonlit Rod Stewart hangjara, de gondolom talan azert kapta a nevet fustosnek (Smokie)...
Talan meg egy erdekes jelenseg a kulonbozetekrol, a nev.
Ferfiak es a nok, vagy hogy ne legyek tulsagosan elfogultan reszrehajlo, nok es ferfiak is hasznaljak az Alice nevet. [lsd. Alice Cooper ferfi]
Csak manapsag mar rizikos parhuzamot vonni a ketto kozott, mert kinyitja a kisajtot valamelyik felekezetnek felhaborodni valo lehetosegere.
Mai szalagcímek:
Csúfos bukást hozott az ellenzéki trükközés
Egyre nagyobb Magyaroszág és Csunking kereskedelme
A jövő évi büdzsé jó alap Mo. további erősödéséhez
stb.
SZERINTED?
Az egyik ismerosom elftarsaknak hivta oket, akkor en hivhatom Zwolftarsnak?
["budos schwaben" hatteremmel... ]
Ha megkerdezhetnem, feletek az Origo, az milyen politikai beallitottsagu felekezet?
Azert kerdem, mert kaptam egy jo par webboldal cimet oda, es nekem azt irja ki a szita, hogy a gepunk azt erzekeli, hogy nem itt hanem mashol vagy es az oldal az "404" az az nem megtekintheto szamomra...?
Mai idok uj profetajai szerint mar tilos kulonbseget tenni kozottuk!
Uj kissebbseg kerult a felszinre, uj dominans szelek...
Biztonsagossabb manapsag meg ElvtarsUrnak titulalni...
(csak mint erdekesseget megemlitem:
a TV-beb negy egy sorozat, amiben egy Marishka Hargitai az egyik szineszno.)
:DDD
Nana ... azért csak nem mindegy, hogy Mari vagy Jancsi ... :D
Kulonosen, ha pirostegladarabbal megsorzsolve mosom meg...
:)
További ajánlott fórumok:
- Folytassd a számot..vajon meddig megy el?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Most mi tennél szíved szerint? Csak fantáziadúsan!:)
- Játék! Engedd szabadjára a fantáziád!
- 14 hónapos a lányom és még nem megy. Meddig nem kóros ez?
- Meddig megy ez?