Meddig jó a kantárt húzni? (beszélgetés)
Ha a pasi nem veszi zokon ezt a különleges figyelmet, akkor jó. Nem mindenki szereti, ha ráakaszkodnak de van, akinek meg különösen imponál, hogy figyel rá a párja (akár túlzottan is) a köztes időben mert egyébként meg sose találkoznak, pl nagy a hajtás, meló van és ilyenkor amikor látják egymást, egymás seggébe bújnak.
Szerintem ezt nem kívülről kell megítélni, hogy jó vagy sem, hanem az adott 2 embertől függ. Ha a pasit idegesíti, úgyis megtalálja a módját, hogy kikerülje. Ha pedig nem veszi zokon, nyilván tetszik neki.
Jesszus.
Oda kell figyelnünk a társunkra, de ez nem azt jelenti, hogy a börtönőrévé kell válnunk. Semmiféle kantárnak nincs helye egy bizalmi kapcsolatban. Már az elején ki kell, hogy derüljön, hogy azonos-e az irány amerre tartani kívánunk, s együtt folytatjuk az utunkat, nem rángatjuk egymást az irányunk felé...
Biztos tőled félti...
Csak azt nem értem,miért kell neked mások életét itt letárgyalni?
Semeddig.
Egy kapcsolatban nagyon fontos a bizalom.
Baj van ha húzogatni kell a kantárt.Ha meg akarja csalni,úgy is megfogja tenni,sőt,ez kihívás egy férfinak.
"ha más nővel beszél,egyből a nyomába van. Ez vhol jó,mert minimalizalja a megcsalás lehetőségeit"
Ez rettenetes, nem jó. Ráadásul hülyeség is. Nem ettől fog valaki nem félremenni.
egyből a nyomába van.Ez valahol jó....
Ez Jó szerinted ???
minimalizálja a a megcsalás lehetőségeit.
Úrrrr isten !!!
A bizalom a szeretet , és minden alapja AZ A JÓ !!
ÉN 100% ÁLLÍTOM HA NINCS BIZALOM OTT SEMMI NEM JÓ !
További ajánlott fórumok:
- A párom folyton azzal vádol, hogy én az utolsó bőrt is le akarom húzni róla...
- Csak fel akar húzni az exe? Igaz vagy Hamis?!!
- Ha egy kisgyereknek gond van a lábával, és forditva kell húzni a cipőt, mennyire biztos a gyógyulás?
- 7 éves kisfiam lyukas, hátsó tejfogát ki akarja húzni a doktornéni, engedjem?
- Illik harisnyanadrágot húzni szandálhoz?
- Megfázás esetén érdemes éjszakára sapkát húzni a fül miatt?