MBT - Az anti cipő (beszélgetős fórum)
www.panaszfal.hu
Itt tudnak segíteni, hogy mit tudsz tenni az ügyben. Egy biztos, nem szabad annyiban hagyni. És ha nem tetszik a javítás minősége, tehát nem tudják vele az eredeti állapotot visszaállítani, akkor nem kell elfogadnod, és vagy kérhetsz újabb javítást (normálisat) vagy a pénzed. CSak az nem tud semmit tenni, aki nem hajlandó segítséget kérni.
fél év a garancia, két év a szavatosság.
a garanciánál nekik kell bizonyítani, hogy te nem rendeltetésszerűen használtad a cipőt, szavatosság ideje alatt pedig neked, mint vásárlónak (na ez elég nehéz, gyakorlatilag mintha nem is lenne)
hű, erről az átlós szomszédom jut eszembe, aki mindig kint hagyja a cipőjét a lábtörlőn a bejárati ajtaja előtt:)))
innen lehet tudni, hogy otthon van.
(azért azon elgondolkodtam, hogy lehet, hogy annyira büdi a lába, hogy nem bírja elviselni a saját cipőjét az előszobában sem?)
Reméljük, hogy így lesz. Én is felettébb szomorú lennék, ha hamar tönkremenne, mert fix, hogy mennék az MBT-hez és addig csapkodnám az asztalt, amíg megcsinálják a szükséges javítást. Tudod, a 2 év szavatosság.
Tudom, hogy az az én hibám, hogy sokáig ugyanazt a cipőt hordom; de mostanában nem volt ár igazán módóm, hogy többet vegyek. Majd igyekszem ezen változtatni.
Szia Emagdi!
Nekem van MBT-m a régóta gyártottak közül is (3 db) és van 1 ami új modell.Azt körülbelül 7-8 hónapja vettem, de nálam nem jelentkeztek minőségi problémák.
Bízom benne, hogy nem is fog!
lehet. igazából még sosem próbáltam ugyanazt a cipőt hordani folyamatosan.
de azért úgy lehet látni, hogy a különböző fajta cipőim - egymáshoz képest - mennyire bírják a strapát. az ára alapján örülnék, ha az mbt a tartósabb fajták közé tartozna.
Asszem, kicsit félreérthető voltam.
A sima cipőim nem bírták. MBT-m csak egy darab szandál formájában van. Azt meg csak a munkahelyemen hordom. De az még elvileg koreai. Majd szeretnék egy cipőt is, de arra gyűjteni kell.
értem. és kb mennyit gyalogolsz benne naponta?
a régebbi gyártású mbt-id sem bírták egy évnél tovább, vagy csak az újak nem?
emagdi!
Lehet, hogy én vagyok a ritka kivétel, de én ugyanazt az egy cipőt hordom szinte mindig. És csoda, ha egy évig bírja; a 2 meg aztán végképp kizárt. Persze mikor elég meleg van hozzá, akkor szandált vagy papucsot hordok, de egyébkét ősszel, télen, tavasszal ugyanazt hordom.
na ja... elég drágák ezek a cipők.
viszont lehet hogy még most kellene venni nyárra, mert ha beárazzák a kereskedők a 300+ forintos eurót, akkor hirtelen nagyon drágák lesznek a cipők:((
Állítólag semmilyen cipőt sem illene folyamatosan hordani. Azt szokták mondani, hogy több pár cipőnk legyen, hogy ki tudjanak szellőzni (amíg a másikat hordod).
Naja, de kinek van pénze minimum 2 pár mbt-re?? Hmmm?
Én is bőr felsőrészest akartam venni, de nem volt a méretemben. Így megvettem a gyöngyvásznast. Impregnálóval befújtam és én ősz óta állandóan ebben megyek. Pesten nem kellett még akkora hóba lépnem, hogy ellepje a cipőt, de most a héten itt a kertben igen. Nem ázott be. Mielőtt bementem a lakásba söprűvel lesöpörtem róla a havat.
Már írtam, hogy egyszer felvettem a régi cipőmet és nem tudok már benne menni, mert nagyon fájnak akkor a térdeim. Alig bírtam hazamászni, pedig nem mentem benne sokat.