Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen... (beszélgetés)
köszike:)))))
a nevekben még nem gondolkoztunk, majd ha kiderül a neme:))))))
így egyszerűsítjük le a keresgélést:)))
zsiinaa annyira édes az a kutyus:) de a fiaidról nem is beszélve.nem sok korkülönbség lehet köztük.Grat. a kis tökösökhöz:)
Imo nagyon édesek a képeid,és irigykedtem az uh képedre,remélem hamarosan énis büszkélkedhetek egy ilyennel,jó sok idő van még uh-ig.
És a neveken gondolkodtatok már,azt meglehet kérdezni?
Ohh köszi hogy maradhatok:):):):):):):)
hát igazából febr.óta próbálkozunk de eddig még semmi,nem gondoltam volna hogy ilyen nehéz lesz összehozni a 2.babót,bár a lányom is tervezett volt,és már jöhetne a másik is,mert kevés az idő hogy még beleessünk a "régi rendszerbe".(juli 1)
na meg anélkül is szeretnénk már egy másikat,most épp késik,szóval reménykedek:)
várom az AFP eredményét:)))))
különben nagyon jól, növögetünk-növögetünk
még mindig nem tudom, hogy fiú lesz e vagy lány:)))
még 2 hét az uh-ig
aki meg már megcsinálta annak meg mindegy:)))))))))
na sziasztok így este
Nem gondolom én azt hogy mit keressel itt!!Én mit keresek itt mikor a lányom mellé én is eredetileg fiút szeretnék:):)
Mióta várat magára a picuri??
Tudod mit?én már azt se bánom ha fiú lesz csak jöjjön!!!!:)A lányom mellé már ugyan mindegy mi érkezik.Most gondolom azt gondolod mit keresek ebben a topikban akkor,de én már ugy belefáradtam a számolgatásba hogy nekem már mindegy,énis kipróbáltam minden módszert mert én először fiút akartam erre jött egy lány,ugyhogy nekem már mindegy mi jön:)
De remélem attól nembaj hogy itt vagyok!
naja...de apa b.őr...:(
igaz, hogy napközbe elég sok stressz éri...
ezt találtam:
Egy új kutatás szerint ugyanis a színészek, a tévés személyiségek és a sportolók is nagyon sok stressznek vannak kitéve - márpedig a stressz következtében a férfiaknak elsősorban lányuk születik.
Egy skót kórház kutatói jutottak arra a következtetésre, hogy az apa életmódja nagyban meghatározza, milyen nemű gyermeke születik. A sok stressz következtében ugyanis csökken a szervezetben a férfi nemi hormon, a tesztoszteron szintje - vagyis a kapcsolatból nagyobb eséllyel születik lány.
A dundee-i Ninewells Kórház kutatói a nagyon stresszes foglalkozások képviselői közé sorolják mély a mélytengeri búvárokat, a sebészeket, az aneszteziológusokat, az újságírókat, a művészeket, a helikopterpilótákat, a mosodai alkalmazottakat és a fegyőröket.
Ha valaki fiút akar, akkor menjen inkább építésznek, biztonsági őrnek, mérnöknek, műszerésznek, asztalosnak, szakácsnak, közterület felügyelőnek, autószerelőnek vagy könyvelőnek.
Azt már korábban is vizsgálták a brit haditengerészet tudományos kutatói, miért születnek általában lányai a mélytengeri búvároknak. Arra a következtetésre jutottak, hogy a nagy nyomás miatt elpusztulnak azok a spermiumok, amelyek fiúkat nemzenének.
Nagy-Britanniában 100 lány születik minden 105 fiúra, a nagyon stresszes szakmával rendelkező férfiak utódjai között azonban 135:100 az arány a lányok javára.
Kiderült az is más kutatásokból, hogy az idősebb férfiaknak nagyobb valószínűséggel születik lányuk, míg egyes országokban a lányok, illetve fiúk születése szezontól függ. Amerikában például júniusban van a csúcsszezon a fiú csecsemők számára.
Franciaországban azt derítették ki, hogy azok a nők, akik sok sóban és káliumban gazdag ételeket esznek, gyakrabban szülnek fiút, míg a tejtermékben gazdag diéta "eredménye" inkább lány.
Aki mindenképpen fiút szeretne, kipróbálhatja azt az amerikai módszert, amely az időzítésen alapul. Eszerint nagyobb eséllyel fogan meg fiúmagzat ovuláció idején.
hát hajrá!:o)
zsiinaa nekem is görcsöl a hasam meg fáj a derekam,de eddig még nem jött meg,remélem lehet bizakodni.
szia manócska!!!Dejó neked irigyellek,bár még nekem is olyan 50-50%,mert még nem jött meg!
Úgy néz ki de hogy mit hoztunk össze arról még halvány lila gözöm sincsen:):)
Ha van kedved olvasd el a naplómat mert kicsit bonyolult most a dolog!!:):)
szia, én igen....
csak nem???? :)
Sziasztok!
Emlékszik még rám itt valaki?:)
További ajánlott fórumok:
- Akik második gyermeket szeretnének.
- Második BABA? nagyon szeretnénk és nem jön :-((
- Előkertemet szeretném beültetni egynyári virágokkal. Ötleteket kérek, hogy minél szinesebb és izlésesebb legyen.
- Ötleteket kérnék gyerek csapatnévhez! Frappáns, ötletes és rövid legyen
- Ha autót szeretnénk lízingelni, szükséges hogy legyen folyószámlánk?
- Akik 4-5 év múlva szeretnének babát, másodikként...