Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen... (beszélgetés)
köszi, csajok! most tényleg egy kicsit rosszul esett, máskor sosem vettem ennyire a szívemre, nem tudom miért.talán nagyon biztos voltam magamban.
mostmár nem taktikázok, jön amikor jön...csak hiába, úgyis tudom már mikor van ovum, ismerem már a testem...
jajjjjjjjjjbettibea,mikor olvastam könybelábadt a szemem:((((((
annyira sajnálom,de nem is akarlak tovább traktálni a sajnálatommal,hisz pontosan tudom hogy mit érzel:(((
Nem is irom hogy fel a fejjel meg ilyenek,mert az nem segít,egy kicsit heverd ki ezt.
Tudom hogy nem vigasztal,de énis májusban reménykedek hogy összejöjjön,nemsoká pé,aztán ismét egy próbálkozás:)
rossz hír csajok! megjött!:o((((((
hát ennyit erről...
igen tudom h van egy gyönyörű fiad,ezt csak olyan nyomatékosításnak szántam hogy igazi anyák napja lenne számodra:)(mert remélem ott a baba)
talán igy jobban kiteljesedhetne az életed:)
hidd el hogy tiszta szivemből azt kivánom neked hogy a holnapi teszted+++++++++legyen!!!
Annyira tudnék neki örülni!!És neked akkor már a május igazi anyák napja lenne:))))
még semmi!!!! vagyis nem jött meg, még, mindig éjjel szokott megjönni, reggelre, de most semmi...
és amiben még bízok, hogy mostanában előtte pár nappal jelzi, kis barnás foltokban, hogy meg fog jönni és 2-3 napra rá meg is jön, és most ez sincs...hát bizakodom, de holnap veszek tesztet...
sziasztok!
bettibea nagyon szorítok neked,igaza volt zsiinnanak h utalhat mensire is,de nagyon remélem h csak a baba foglalja el a pocid 9hónapra:))))
nekem majd máj.elején lesz pé,és mi is belehuzunk apával,mert már a gólyák is lassan fészket raknak,és jó lenne ha a babám is beköltözne már hozzám:))))
na megyek mert Réka felkelt majd még jövök.
:o))))
nem baj, fő hogy megérkezzen!:o))))
mindenki mindenkinek küldi a ++++++++++++++++++++++ energiát:))))))))))
olyanok leszünk mint a rádió adó-vevő:)))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Akik második gyermeket szeretnének.
- Második BABA? nagyon szeretnénk és nem jön :-((
- Előkertemet szeretném beültetni egynyári virágokkal. Ötleteket kérek, hogy minél szinesebb és izlésesebb legyen.
- Ötleteket kérnék gyerek csapatnévhez! Frappáns, ötletes és rövid legyen
- Ha autót szeretnénk lízingelni, szükséges hogy legyen folyószámlánk?
- Akik 4-5 év múlva szeretnének babát, másodikként...