Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen... (beszélgetés)
sziasztok lányok!
most 7végén nem voltam mert anyósék utaztunk haza,hisz olyan rég találkoztunk már:)
Nemtudom irtam-e már de sajna megjött:(
nembaj,majd akkor a május lesz a miénk::))))
most megyek,mert felkelt Réka amint tudok jövök:)))visszaolvasok és írok
Sziasztok!
Zsani82 nagyon szépen köszönöm a segítséget,és infót!
azért fog összejönni, hidd el!
nem volt gond, mert piros vonattal mentünk, azzal az újjal, ami alacsonypadlós és volt kifejezetten babakocsiknak való nagy tágas tér, igazán meg is lepődtünk milyen modern kis vonat!
és nem voltak sokan...
de én komolyan lemondtam róla!
az se rossz....nem voltak sokan a vonaton??? babakocsikkal nem volt gond? felrakás, tárolás...
ettől tartok én is, hogy mivel nagyon szeretném, ezért csak képzelem a tüneteket...lehet az a legjobb technika ha lemondasz róla, és aztán szépen összejön. én is azt mondtam ha most nem jön össze, akkor nem rágom magam tovább, jön amikor jönnie kell..
vonattal voltunk Esztergomban, 2 gyerek, 2 felnőtt, 2 babakocsi! jó volt nagyon!
bízzunk benne, hogy most tényleg sikerül, és nem csak bebeszéled magadnak...
hónapokon keresztül bebeszéltem magamnak, érzékenyebb a cicim, kifinomultabb a szaglásom....és sehol semmi:((( bár nem szomorkodom, mert én már abba az állapotba kerültem, hogy tényleg lemondtam róla....
szombaton Esztergomban voltunk, egynapos kirándulás barátokkal, klassz volt, vasárnap pihi, kis séta Gellérttel, mert le kell mostmár fárasztani...
2-3 nap múlva kiderül mi a helyzet, annyira érzek valamit, de nem merem még elhinni...tegnap bundás kenyeret sütöttem, még most is érzem a szagát, és tegnap is egész este, vajon ez már jel? nem vagyok rosszul tőle, csak érzem, lehet kezd kifinomulni a szaglásom, ami Gellértnél is megvolt...
:))) semmi kül...hosszú volt a hétvége, még azt pihegem...:)
és veled/veletek????
nem titok, de még nem tudjuk:)))))))
nekem az Emma tetszik, de én vagyok egyedül ezzel a családban
Bár nehéz mi illik a Kovács vezetéknévhez, mert sajnos az Emma nem nagyon:((
További ajánlott fórumok:
- Akik második gyermeket szeretnének.
- Második BABA? nagyon szeretnénk és nem jön :-((
- Előkertemet szeretném beültetni egynyári virágokkal. Ötleteket kérek, hogy minél szinesebb és izlésesebb legyen.
- Ötleteket kérnék gyerek csapatnévhez! Frappáns, ötletes és rövid legyen
- Ha autót szeretnénk lízingelni, szükséges hogy legyen folyószámlánk?
- Akik 4-5 év múlva szeretnének babát, másodikként...