Más is észrevette hogy ez az éve sokkal rosszabb bármelyiknél?(minden tekintetben, munka, párkapcsolat, egészség stb) (beszélgetés)
A világválság egy nagy fekete felhő az emberek feje felett.
Egy kicsit mindenki feszültebb, aggodalmasabb, borúlátóbb, még ha tudat alatt is.
Nem érzem, hogy rosszabb lenne. Sőt...
Szerintem addig mondtátok magatoknak, hogy válság van, hogy el is hittétek!:-(
Valamit olvastam volt valami éves horoszkópan ami általánosságban beszélt, hogy ebben az évben az embereknek uj dolgokat kell megtanulniuk és ha a változást nem fogadják el még nehezeb lesz. Meg hogy idén kiderűl mely kapcsolatok az igazik és melyek csak felszinesek és azoknak vége lesz.
Hogy ebbe az évben minden proba tétel elé állítodik, hogy kiderűljön hogy megmarad e. De csak az marad meg aki elfogadja a változásokat, mert ha harcol ellene keserű éve lesz.
És kb szerintem ez bevállot, mint nálam mind abba amit körülöttem láttam.
További ajánlott fórumok:
- Kormányfők, miniszterek, köztársasági elnökök - bárhol a világon, bármelyik korban
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?