Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Marseilles-i csirke recept

Marseilles-i csirke recept

Elkészítési idő 90 perc

A Marseilles-i csirke hozzávalói:
6-8 csirkecomb(felső vagy alsó az mindegy)
4 paradicsom
4 paprika
4 gerezd fokhagyma
1 mk oregano
só bors
olaj a sütéshez


A Marseilles-i csirke elkészítési módja:
A combokat sózom borsozom, (bőr nélkül)majd fehéredésig sütöm.Félreteszem egy tányérra.A visszamaradt zsiradékba beleszelem a papradicsomot paprikát és beleteszem a zúzott fokhagymát és az oreganot.Aztán visszateszem bele a húsokat és szinig öntöm vízzel. Ha szükséges főlés közben még ízesítem sóval borssal. Egy jó szaftikás husit kapok belőle. Tálalni hasábburgonyával vagy krokettel szoktam.


Kategória: Húsételek receptjei


A marseilles-i csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook