Margit Kórházban szülni (beszélgetés)
igen, ő a másik fiatal doki a Magyar doki mellett! :)
Magyar dokiról én is csak jót hallottam, de sosem voltam még nála.
Burik a fiatal ? Azt hiszem o volt ugyeletes amikor szultem. Jo fej volt, amig be nem jott Magyar doki o volt velem.
Attila tolem nem fogadta el a penzt, azt mondta , koltsuk a gyerekre es terjesszuk a hiret. Megtettuk jo par ember szult nala akiknek meseltunk rola. De ez 4 eve volt :D Azota gondolom mar penzesek a szulesei :D
Szia! :)
Én Burik dokihoz járok, nagyon rendes, kedves, türelmes. Mondjuk én a magánrendelésére járok, de mikor az SZTK-ban volt akkor is mindig rendes volt.
Nála szeretnék szülni, majd megmondom utána, hogy milyen volt! :))
Úgy tudom, hogy neki is van rendelési ideje a terhesgondozóban.
szia!
én a Magyar doktorhoz jártam a terhesgondozóba végig,egyszer voltam nála magánon akkor kértem föl,hogy vállalja a szülést is.
nagyon lelkiismeretes volt végig,és nem kellett horror összeget sem fizetnem a végén.
Sziasztok Lányok!
Először is gratulálok a már meglévő és a még csak útban lévő kisbabákhoz! :))
Igaz, nekem még igen messze van a szülés, mert csak december elejére várjuk első kis porontyunkat, de szeretnék érdeklődni Nálatok:
van köztetek esetleg olyan, aki a Margitba jár terhesgondozásra és nem a dokik magánrendelésére hanem a sima kórházi rendelésükre?
Nagyon szeretnék majd ott szülni, de sajnos anyagi megfontolásból tanácsot kérnék Tőletek, hogy melyik lehet az a doki, akihez el lehet járni a kórházba a sima szakrendelésére és utána a szülésre sem kell feltétlen egy kisebb vagyont kifizetni Nála?
Örülnék ha tudnátok tanácsot adni, és előre is köszönöm! :)
Szép napot Mindenkinek! :)
Nekem is nagyon szimpatikus, két hét múlva megyek hozzá, akkor rákérdezek, hogy mennyi az annyi!? :)
de akkor alapból normális, meg foglalkozik veled.
Köszike! :)
Persze. Normális, lelkes doki. Amikor jártam hozzá, még nem volt magánrendelése, csak a kórház, meg az sztk. Nagyon sokat ügyelt a kórházban, sokszor volt emiatt (gondolom én) picit morci, de amúgy amikor kipihent szerintem tök jó fej, meg vicces. Nagyon lelkiismeretes, csak jót tudok róla mondani. Esetleg mire vagy még kíváncsi?
:) jahjj boldog 1. éves szülinapot a kicsinek!!! :)))
És és és !??? :) mesélsz nekem róla picit!?? :))
Közben vissza olvastam az üzidet, látom június 16.
Sok van még hátra, kitartás szoritok!!!
Szia!!!
A szülőszobában vajúdsz, veled lehet a Párod. Kimehet ha nem akar bennt maradni, de eddig akiket hallottam, hogy igy akarják, végül minden Pár bennt maradt végig, mert annyira sajnálta ott hagyni a párját a legnehezebb pillanatokban. Nem kell néznie ott a dolgokat, fogja a kezed, törölgeti az arcodat stb. Pl nekem mondta a férjem első gyereknél, hogy látom a fejét, a Szt. Imrében nem lehetett bennt vajúdásnál csak ha fizettünk volna a VIP szülőszobáért, itt a Margitban viszont végig velem volt és hát most látta mivel jár a vajúdás, de azt mondta ha lesz esetleg 3. babónk akkor is be jönne!
Mikor is fogsz szülni, lány vagy fiú, és a Magyar dokinál szülsz?
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy van-e arra lehetőség, hogy a Párom a vajúdásnál benn legyen, viszont a konkrét szülésnél kimehessen? Vagy a vajúdóból automatice áttolnak a szülőszobára és akkor kimehet?
Krampusz! :)) Nagy gratula az ikerlánykákhoz! :))))
Mi most vagyunk 29 hetesek, kezdek izgulni, tudom még van idő bőven,,, :))
Burik dokinál szült valaki? :)
De jooo, nagy gratula a kis hercegnokhoz :)
Jo egeszseget a babaknak es Neked meg termeszetesen a buszke apukanak is... :P
Gratulálok neked!!! Nagyon szép súllyal születtek, sok boldogságot kivánok nektek!!!
Máris nézem a képeket!!!
sziasztok!
megszülettek az ikrek :)
április 12-én császármetszéssel először megszületett Dorka 2400 grammal,majd őt követte Alíz 2100 grammal.
szerencsére minden rendben alakult,a lányok másfél napot töltöttek inkubátorban,utána már velem lehettek egész nap.
nagyon szépen szopikáznak ,kis súlyuk ellenére nagyon kis formásak :) az 5ik napon már haza is jöhettünk.
itthon is szépen alakulnak a dolgok,nem akarom elkiabálni,de eddig még meg sem kottyan a dolog ;)
raktam fel képeket a kis cukikákról!
ja 25 centis vízálló tapasz elég! olyat kell vinni