"Már egy használat után" és "10 percen belül" (beszélgetés)
Egyszer a NL-ban volt egy minta, szem alá kellett kenni a krémet és aszonta, hogy a ráncokat, szarkalábakat 10 percen belül kisimítja. Amikor felkentem, kicsit csípett és kb. 1-2 percen belül sehol a ránc... :) Kb. 1 óráig tartott, utána ugyanolyan ráncos voltam... :O
Szóval ez bejött, de minek?
fórumcímre válasz: ja persze...hülye aki elhiszi...
kamu az egész...
ne vegye senki magára...
Nekem vannak kedvenc márkáim, amik jól beváltak.
Pl a vízkövet a legjobban a 20%-os ecet számolja fel. Büdös, de utána egy mosogatószeres lemosással eltüntethető a savanyú illat.
Hypo a zománedényekhez, fertőtlenítéshez.
A fürdőszobában takarításhoz csak 1 márkát használok, az bevált, nem kísérletezek.
Az ablakot jó minőségű mosogatószeres vízzel mosom le, télen az autókhoz ajánlott ablakmosóval fagymentesítem.
A "kedvenc" reklámunk, amikor a néni a WC csésze felére önti a csodaszert, de az egész kitisztul tőle.:DDDDD
Van egy fogkrém, ami tényleg fehérít, minden nagyobb áruházban lehet kapni.
Elég hetente 1x használni, tuti hatás!
Igaz, hogy dohányosoknak ajánlják, de bárkinek a saját eredeti fogára jó.
Azt nem tudom, hogy pótfogakra is igaz-e, olyanom nincs. Lehozza a kávé, teafoltokat is, s kb 600 Ft egy tubus, ami 1 embernek kb 1 évig is elég.
Azt hiszem, Clynomin a neve. Érdemes kipróbálnod, nem a reklám, hanem a megoldás helye.
mosogatószer + körömkefe
TUTI!!!
Sziasztok!
Én általában (és ha a pénztárcám engedi:) kipróbálom az új dolgokat (lehet édesség, tisztióeszköz, szépítőszer, stb...), aztán majd eldöntöm, hogy bejön-e vagy sem. Nem csak a reklámok hatására próbálom ki, mert van hogy valaki hívja fel rá a figyelmemet.
Ha kipróbáltam tudok róla jót vagy rosszat mondani.
Ez nem bedölés szerintem, mert egy csomó olyan dologvan ami tényleg működik, természetesen van a mi nem, de van olyan dolog is ami nekem nem jön be de másvalakinek igen.
Sose lehet tudni.
Pl.: a szőnyegtisztítók közül az összeset kipróbálom, hátha rábukkanok olyanra ami a mi szőnyegünkre is megfelel (eddig még nem sikerül)
Engem nagyon idegesít, hogy hülyének néznek minket!!
Oké az ember kipróbál egy krémet, és nem jön be, nem próbálkozik többet. De vannak dolgok, amik nagyon durvák, pl a bankok THM százalékai! amikor ott ülsz írod alá a szerződést, és az 5,7% helyett hallod a 9,14%-ot, hát........ Én csak azt nem értem, ezeket mért nem ellenőrzi valaki! Kötelezték őket a thm meghatározására, de hogy ennek a fele se igaz, azt már nem ellenőrzi senki.
én épp azért nem veszem meg )))
amit agyon reklámoznak én abból biztos nem veszek...
Hétköznapi csodák: fogfehérítés egy fogmosással, egyből gyógyul a lábgomba, pillanatok alatt eltűnik a vízkő a fürdőszobából... mi is van még?
És tényleg? És mit érzel, ha ilyesmit hallasz, ellenállhatatlan, azonnali vágyat? hitetlenkedést?
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Amikor a fülgyertyát használat után eloltottad, mi az a sárgás valami a gyertyában? Tényleg fülzsír vagy az elégett gyertya darabjai?
- Wc ülőke fertőtlenítő spray használata után te ráülsz a wc-re vagy ugyanúgy papirt teszel rá?
- Válás után ingatlan használat..Segítség kéne...
- Szőrtelenítő krém: Többszöri használat után ritkább lesz a szőr?
- Üresen álló lakás után is kell használati díjat fizeni vagy levonható a közös költségből?