Manócskák szülei gyertek beszélgetni!:) (beszélgetés)
Köszönöm szépen a lehetőséget, ha van vmi akkor biztos, hogy kérdezek.
Nekem is vannak könyveim, de azt szeretném megkérdezni, hogy Neked milyen van?
A másik dolog, hogy ha tudsz, akkor tegyél fel képet Magatokról! :)
Sziasztok!
Végre egy ilyen topik, örvendek nagyon neki és én is csatlakoznék Hozzátok, igaz, a mi kislányunk még igazi kis manócska.
Úgy gondolom, hogy Tőletek viszont én nagyon sok mindent tanulhatok!!!
Sokat nem tudok jönni, mert azért "háztartani" is kell, de igyekszem!!!:)
Sziasztok!
Az én kisfiam holnap lesz 18 hónapos. Mi már lassan belekerülünk a hisztizős dackorszakba.Remélem azért nem lesz olyan vészes a helyzet. Most még ott tartunk, hogy ha valami nem tetszik neki visít torka szakadtából. Ti mit csináltok ilyenkor? Én nem szoktam foglalkozni vele -mármint a visításával - és elég hamar rájön, hogy nincs sok értelme. De mi lesz később... Amúgy nagyon szeret pakolni, persze csak szét mindent, egész nap jön-megy rendezkedik.
Sziasztok!
Az én Lili lánykám most lesz 11 hónapos.
Már ügyesen járkál kézen fogva, néhány lépést már egyedül is mer menni. De mióta kézen fogva lépkedünk, nincs megállás, el sem engedi a kezem, sétálunk szinte egész nap. Nagyon bírja a sétálást.
Szépen beszélget, elég sok szóból áll már a szókincse, nagyon gyorsan tanulja a szavakat.
köszi.:)
eve jol feldobta a témát,aztán meg fel is adta.:((
szia eve.szia mindenki.az én kisfiam ma 14 honapos.már a 12. foga jön és az elsö szülinapja után 1 héttel már ugy rohangált,hogy követni nem birtam.
Igazi kis rosszcsont.....:)
Sziasztok!
Az én lányom 12hós, és képzeljétek szombaton elindult:))azóta csak botórkál, nem akar mászni.
Hát igen már nagyok vagyunk:D
Nap mint nap olyan csodás meglepetéseket tartogat...akkora csibész!!!
Viszont az éjszakáink nagyon rosszak...lehet h jönnek a szemfogai?!
Szia, Eve!
Az én lányaim 21 hósak. Nagyok, vagy még beleférünk a topicba?
Szia druszám!
Ne keseredj el, velem beszélgethetsz, igaz még csak két hónapos a babám. Ettől függetlenül megoszthatjuk a tapasztalatainkat.
További ajánlott fórumok:
- Angliában élő anyukák gyertek beszélgetni
- Akik kisbabát akarnak, és rajta is vannak a dolgon, gyertek beszélgetni
- Anyukák, akik bármit megtesznek azért, hogy el tudják tartani gyermeküket! Gyertek beszélgetni!
- Ki született '71-ben? Gyertek beszélgetni!
- Egészségesebb életmódra váltók gyertek beszélgetni - segítsük egymást!
- Hajdú-Bihar megyeiek gyertek beszélgetni!