Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra! (beszélgetés)
Az nagyon jó!!!!!!!!! Kb. 35 perc futásnak felel meg, szuperjó kardio. A barátnőm esküdött a Norbi kiképzésre hogy az milyen kemény. Egyszer megcsináltattam Vele ezt és azóta Norbit hanyagolja. Nagyon ütős, közben izzadsz mint a ló és viszonylag gyorsan eltelik az egy óra. Közben végig karmunkák vannak.
Nem tudom honnan lehet leszedni...
Szia!
Nekem megvan és nagyon tudom ajánlani,igaz angol de elsőre bejött az egész.
Azt már sajnos nem tudom,h honnan lett letöltve de keresgélj:-)
Ezen az oldalon találtam egy dvd leírást,(Nell McAndrew - Cardio, Core and Stretch) és megtetszett. Arra gondoltam hogy futás helyett jó lenne. Ismeri valaki ezt az anyagot? És honnan lehet letölteni?
Annyi részletem van már, csak hogy képben legyek, összesen hány oldalnak kell lennie a füzetnek? , szóval mi a teljes anyag?? Nehogy a kezdésnél derüljön ki hogy valamelyik rész hiányzik.
Az excel táblám megvan.
sziasztok
köszi, megkaptam az emailt :) most már minden rész megvan.
Judita és Didu tényleg nagyon aranyosak vagytok!
Mire én hazaérek a melóból, akkor meg már ti végeztek.
Én már várom a kezdést, de tudom hogy nagyon nehéz lesz. Már próbálgattam belőle egy két dolgot, csak úgy bemelegítés képpen. És tényleg jók a gyakorlatok. Remélem hogy ráncba fog szedni engem ez az edzésterv, és ne hagyjátok majd hogy lazsáljak.
Sziasztok!
Edzéstervet tudnátok nekem is küldeni? Köszönöm szépen előre is!
Andi
minisandi@freemail.hu
na közben megjött Didutól, úgyhogy elvileg akkor mindenkinek átküldtük!
ha valakinek még mindig nem ment át, akkor rikkantson! :DDDDDD
Én is várom már nagyon,szeretném csinálni!
Máris küldöm priviben a címet!:D Köszii
okés! :D
köszi! :D
Nem baj, azt mindenkinek csináltam:-)
Otthon van a füzetem, abban vannak a címek. Ha addig nem jelentkezik akkor otthonról átküldöm a címet.
én már várom! mert én is tunyulok! :D és ez borzasztó! :))
küldd el nekem kicsivall címét, mert nemtom neki átdobni!
Küldtem mindenkinek az excel táblát is, nem baj?
Sziasztok!
Jucus, Didu köszi a segítséget:-)
A héten sajnos még nem volt időm tornázni, de májustól már nem jöhet hasonló kifogás:-)))
Várjátok már a kezdést?
Andi!
neked is átküldtem!
szintén óriásfájlként!
sziasztok!
holnap megpróbálom én is átküldeni neked! a benti gépemen van meg! rendben? kitartás! ha más nem akkor elpostázzuk kinyomtatva! :D
További ajánlott fórumok:
- Insanity, 60 napos edzésprogram!
- Májusi edzésprogram Rékával
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Miért kell váltogatni az edzésprogramokat?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Tony Horton féle edzésprogramok