Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Majorannás hús, ahogy én szoktam recept

Majorannás hús, ahogy én szoktam recept

Elkészítési idő 120 perc

A Majorannás hús, ahogy én szoktam hozzávalói:
8 szelet tarja(de lehet akár csirkecombbal is)
kb 2 kg burgonya
3-4 fej vöröshagyma

bors
majoránna
1 nagy tejföl
majonéz
mustár
porcukor
olaj vagy zsír


A Majorannás hús, ahogy én szoktam elkészítési módja:
A krumplit felvágom karikára és a zsiradékkal kikent tepsibe teszem(gáztepsit érdemes használni),ezt beborítom a hagymakarikákkal,majd só,bors,majoránna. A második réteget is ugyanígy majd a legtetejére kerülnek a hús szeletek és még egy kevés hagyma. Alufóliával lefedem és beteszem a sütőbe,amíg sül elkészíthetem a tartár mártást.Mikor már majdnem készen van akkor leöntjük a mártással és készre sütjük.

Én először légkeverésen 200 fokon szoktam sütni,és utána lejjebb veszem.De ezt egy háziasszony úgyis tudja:)


Kategória: Húsételek receptjei


A majorannás hús, ahogy én szoktam elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook