Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Majonézes cékla recept

Majonézes cékla recept

Elkészítési idő 90 perc

A Majonézes cékla hozzávalói:
1 kg cékla
1,5 dl majonéz
1 joghurt
só bors cukor
1 tk ecetes torma


A Majonézes cékla elkészítési módja:
A megtisztított céklát apró kockákra vágod. Egy kis edénybe annyi sós vízbe teszel, hogy ellepje és félpuhára főzöd.Leszűröd. HA kihűlt akkor a majonézből, sóból, borsból, tormából öntetek készítesz és összekevered. Köretként és hidegtálakhoz is megállja a helyét!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A majonézes cékla elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook