Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Magyaros ördögsaláta csülökkel recept

Magyaros ördögsaláta csülökkel recept

A Magyaros ördögsaláta csülökkel hozzávalói:
50dkg káposztasaláta
15dkg kockára vágott főtt füstölt csülök
1dl olaj
2 tojás sárgája
1 dl száraz vörösbor
1 mokkáskanál mustár
2-3 kávéskanál darált cseresznye-paprika
1-2 kávéskanál félcsípős paprikaőrlemény
1 citrom leve
1 mokkáskanál hagymakrém
késhegynyi bors.


A Magyaros ördögsaláta csülökkel elkészítési módja:
Egy nappal korábban a hagyományos édes-ecetes módon elkészítjük a káposztasalátát. A tojássárgájához cseppenként adjuk kevergetés közben az olajat, s ha már jól eldolgoztuk, csak akkor adjuk hozzá a többi fűszert és a húst. Az így elkészült mártást ugyancsak egy napig érleljük. Csak közvetlenül tálalás előtt keverjük össze igen alaposan a hűtőből kivett, s szobahőmérsékletű káposztasalátával.


Kategória: Húsételek receptjei


A magyaros ördögsaláta csülökkel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook