Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Madaras Tesco, ilyen emberek védik a biztonságot? fórum

Madaras Tesco, ilyen emberek védik a biztonságot? (beszélgetés)

1 2 3
2013. nov. 10. 07:08

A biztonsági őrnek ez a dolga???

Nah, kíváncsi lennék, ugyanez a biztonsági őr érvényesítette volna-e a jogát, 2 kigyúrt izomagyú fuxos barnával, akiknél valóban lett volna valami a zsebükben, és nem 1 szelet csoki lenne, az tuti...

Egyszer engem is meg próbált lealázni gyöngyszem, mert nem találta a blokkon a kifizetett körömlakkot. Az dühített a legjobban, hogy megjátszotta a nagymenőt, és tényleg úgy kezelt, mint egy tolvajt. Tulajdonképpen ez volt az oka, hogy a fogyasztó védelemnél feljelentést tettem a bánás mód, és a megalázó kezelés miatt.

Mondtam, nem akarok mást, csak annyit, hogy az érintett neves biztonsági cég, nagy üzletközpontokba olyan embereket állítson be, akik legalább írni, és olvasni tudnak.

43. szimba
2013. nov. 10. 06:52
Ez az első eset, hogy "gond" van a tanárnővel, vagy volt már vele egyéb "konfliktus" is?
2013. nov. 10. 06:45
A tanárnő egy gyökér, nem ártana ezt szép szavakkal esetleg megemlíteni neki.
41. syria (válaszként erre: 30. - Andi6020)
2013. nov. 10. 05:34

Egyetértek.

Először mindenképpen a négyszemközt beszélnék a tanárnővel. Ha nem reagál megfelelően (bocsánat; valamiféle magyarázat; valami mentség; stb.), akkor az igazgatóhoz mennék.

Szülőin nem szégyeníteném meg. Többek azért nem, mert még egy ideig tanítani fogja a gyerekemet; lesz éppen elég alkalma kitolni vele. És nem lesz az a hatalom, aki bebizonyítsa, hogy a szülőin elhangzottak miatt tette.

És a biztonsági őr hatáskörének is utánanéznék, ahogy azt itt többen is írták.

2013. nov. 10. 04:40
Ez felháborító! Bármit is csinált vagy nem csinált a gyerek, a tanárnőnek ott kellett volna lenni mellette. Ne tudom mi a legjobb, az ilyen tanárnő az úgysem lesz jobb, nem lehet megváltoztatni, ha igazgatóhoz megy az ember az se jobb. Én is félteném a gyerekemet a megtorlástól. Bár ha kellőképpen határozott az igazgató, akkor ilyen nem fordulhat elő, hiszen újabb panaszt tehet a szülő.
39. forrest2010 (válaszként erre: 1. - Szabrina30)
2013. nov. 10. 04:06
Szomorú ! h egy biztonsági őr itt akar bizonyítani , a tanárnő se különb ! A gyerkőcnek / szegény ! / talán annyi tanulság , h a blokkot tgye el ezután ! Az én gyerekeim utáltak boltba menni valaha , mert előfordult , h a kedves boltos ott volt a nyomukba végig , pedig sose loptak semmit . Egyik kolleganőm mesélte , mikor pici volt a lánya egy cipőboltba vettek a gyereknek egy cipőt , a kicsi azonnal fel is vette , az ajtóba megállították őket , kérték a blokkot , a kolleganőm nem találta , égett mint a rongy , végül előkerült , de addigra szegény megfogadta , h mégegyszer nem engedi felhúzni az új cuccot , meg mindig elteszi a blokkot .
2013. nov. 10. 02:48

Ez felhaborito!

De, ket oldalon keresztul azt hajtogatod, hogy a tanarno igy meg ugy nem segiett.

Ezzel itt sokra nem mesz.

Hetfon menj be az igazgatohoz! Nem a Hoxan fogsz megnyugvast talalni.

Valamint a Tescoba is bemennek, es mindenkepp megkeresnem a biztonsagiak fonoket- de elotte utanaeznek, hogy 14 eves kor alatt egyaltalan hozzerhet-e idegen a gyerekhez?

Ne csak itt sirankozz, hanem tegyel valamit!

Sok sikert!

37. Ata06
2013. nov. 10. 00:52

A Te helyedben hétfőn felkeresném a tanárnőt és elbeszélgetnék vele. Ha felemeli a hangját és neki áll feljebb ,megjegyezném, hogy megyek az igazgatóhoz, vagy az önkormányzat oktatási osztályára, hidd el összekapná magát gyorsan!

Nyugodtan mondhatod, hogy hiszel a gyereknek, mi oka lenne másra! Ki álljon ki mellette ha nem az anyukája. És ha attól félsz, hogy "leveri" a gyereken ezt is megjegyezheted. Hogy ha csak a legkisebb jelét látod, tovább fogsz lépni.

Ne ijedj meg ettől, hidd el ő jobban fog parázni ,mint Te! Ne olyan könnyű manapság új munkahelyet találni.

2013. nov. 10. 00:46
Hétfőn reggel elsőként állnék az ajtóban, az osztályterem előtt.
35. lilimia (válaszként erre: 27. - Szabrina30)
2013. nov. 10. 00:43

Sajnos ezekre a kérdésekre csak a 'tanárnő' adhat választ. Tény, cserben hagyott egy kiskorú gyereket, akit rábíztak, akiért ő felelt, mind a testi, mind az érzelmi épségéért. Ezért írtam, hogy beszélni kellene az osztálytársakkal, és a szüleikkel, hogy a gyerekek mit láttak, hallottak, és velük együtt menni az igazgatóhoz, mert ha egyszer magára hagyott egy gyereket, máskor is megteszi, és mi van ha az a gyermek nem ússza meg egy rossz élménnyel...? Az ilyen ne legyen gyerek közelében sem!

Valójában én azt sem értem hogy engedhette be a diákokat egy nagyáruházba??? Oké, 13 évesek, de pont rájuk kell még inkább odafigyelni!

34. Szabrina30 (válaszként erre: 33. - Andi6020)
2013. nov. 10. 00:22

Csak gondolj bele. Elengeded a gyereked egy táborba,. Hazajön és elmeséli, hogy megvádolták egy boltban, hogy lopott, megmotozták, megalázták.

Megkérdezed: A tanárnő ott volt?

Igen, de Ő kintről néztett minket.

Nem is ment be hozzád?

Nem...

Nem éreznéd azt, hogy rábíztad valakire a gyerekedet, rábízod és nem segít neki. Akkor sem amikor semmit nem csinált.

Nyilván én tudnám mit csináltam volna a biztonsági őrrel, de a gyerekem 300 km-nyire volt tőlem. A kedves osztályfőnöke meg nem segített.

33. andi6020 (válaszként erre: 32. - Szabrina30)
2013. nov. 10. 00:14
Ahogy gondolod.
32. Szabrina30 (válaszként erre: 30. - Andi6020)
2013. nov. 10. 00:13

Az én gyerekemet nem nyilvánosan szégyenítették meg? Ok nélkül?

Segíthetett volna a tanárnő? Igen, ha odaáll a gyerek mellé, de inkább csendben végignézt a háttértől.

Bocs, hogy ezután én is meg akarom szégyeníteni azt a nőt, anyát, aki az én gyerekemnek nem segített.

31. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 28. - Szabrina30)
2013. nov. 10. 00:08
Oké, csak nem mindegy, öt gyerekre, vagy huszonötre figyel egy pedagógus. Mint kiderült, azért mégsem volt jó ötlet elengedni őket.
30. andi6020 (válaszként erre: 24. - Szabrina30)
2013. nov. 10. 00:05

Nyilvánosan akarod megszégyeníteni, mielőtt négyszemközt beszéltetek volna.

Mennyivel is vagy akkor különb?

Bár nyilván most nagyon fel vagy dúlva.

29. andi6020 (válaszként erre: 21. - Szabrina30)
2013. nov. 10. 00:04
Nem veszi fel, na bumm. Erre most írnám azt, hogy neki is van munkaideje. Keresd az iskolában.
28. Szabrina30 (válaszként erre: 26. - 9b10f3d7ff)
2013. nov. 10. 00:03
13 éves gyerekek, nyilván Őket már el lehet engedni egy szupermarketben. Tudják, mikor, hány órakkor. hol kell gyülekezni.
27. Szabrina30 (válaszként erre: 25. - Lilimia)
2013. nov. 10. 00:00

Hidd el én elhiszem, hogy egy biztonsági őrnek ez a dolga. Megértem.

Azt nem értem meg, hogy a tanárnő, hogy hagyhatta egyedül a gyerekem a carban, amit el sem követett. Ez fáj a legjobban.

Nem tudott odalépni, kicsi megnyugvást nyújtani a gyereknek.

Ez fáj. Anya, de mégsem segített egy jó szóval sem a gyerekemnek.

Miért nem állt oda a gyerek mellé, amikor a biztonsági őr kihúzta a sorból? Miért nem tudott akkor a gyerek mellé állni? Én rábíztam , nem csinált semmit.

2013. nov. 9. 23:56
Az is furcsa számomra, hogy ilyen helyen szélnek eresztette a gyerekeket. Hány gyereket, hányan kísértek?
2013. nov. 9. 23:49

Sajnos a 'tanárnő' biztosan tagadni fogja, és ha eddig nem érkezett rá panasz, nem valószínű, hogy a gyermekednek fog hinni az igazgató, de ezt nem szabad szó nélkül hagyni. Ha van az iskolátokban SZMK, ott fel lehetne tenni a kérdést, hogy más szülőnek beszámolt e a gyermeke valamilyen atrocitásról. Vagy esetleg az osztálytársak hallhatták? Beszélni kellene a szüleikkel, hogy kérdezzék meg a gyerekeket, és ha egybehangzóan elmondják a történteket, remélhetőleg kivágják a fenébe a 'tanárnőt'.

Az az igazság, hogy a biztonsági őrnek joga volt ehhez, hiszen ha valaki belép egy őrzött területre, akkor azzal automatikusan elfogadja, hogy intézkedhet a biztonsági személyzet, akár becsipog a kapu, akár nem, ha van blokk akkor is. Ahhoz, hogy az eljárást olyan stílusban intézze amilyenben, viszont nagyon nem, mert a legtöbb cégnél meg van szabva, hogy a füleseknek mindig aktívaknak kell lenni, és hogyan viselkedhetnek, pl akkor sem szólhatnak vissza, ha őket cseszegeti egy tolvaj. Panaszt lehet tenni ellene, de mivel videofelvétel van csak, így nem lehet bizonyítani a minősíthetetlen stílusát, és max szóbeli figyelmeztetést kapna. Az ilyen 'nagyemberek' ellen helyben, azonnal, tanúkat leszólítva lehet csak érdemben elérni valamit.

Remélem hamarosan megnyugszik a kisfiad, és megtapasztalja egyszer, hogy nem minden biztonsági őr ilyen gonosz!

24. Szabrina30 (válaszként erre: 20. - Andi6020)
2013. nov. 9. 23:48
Szerinted az nem tartozik a többi szülőre, hogy az osztályfőnök szarban hagyja a diákját? Ott állt a gyerek mellett? Nem. Tegnap az én gyerekemet hagyta cserben, holnap a másikat fogja.
23. f1eff0c6fd (válaszként erre: 19. - Szabrina30)
2013. nov. 9. 23:48

Miért vársz szülői értekezletre?Mikor lesz az?Ezt hétfőn melegében kell lerendezni!

Tudod:A tejfölös dobozra is ráírják,hogy lejár a szavatossági ideje!!!Később okafogyottá válik az észrevételezésed!!

22. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 18. - Szabrina30)
2013. nov. 9. 23:46
Nem azt mondtam, hogy tudott volna valamit csinálni a gyereked, azért járnék utána, ezt megtehette volna-e a biztonsági őr, szülő, kísérő nélkül? Ha nem akkor felelősségre vonnám az üzletet az eljárás miatt.
21. Szabrina30 (válaszként erre: 20. - Andi6020)
2013. nov. 9. 23:45

Írta, hogy a telefont nem veszi fel. Ha hívom, kinyomja.

Nyilván személyesen is ilyen segítőkész lesz.

20. andi6020 (válaszként erre: 19. - Szabrina30)
2013. nov. 9. 23:41
Én megkeresném személyesen. Nem a szülőin tárgyalnám meg, de ez a te dolgod.
19. Szabrina30 (válaszként erre: 17. - Andi6020)
2013. nov. 9. 23:39

Hidd el én sem várok a következő sz. értekezletig. Már hívtam, de nem veszi fel.

De hogy a következő szülői értekezleten felállok és beszélek az biztos. Mindenki tudja meg, hogy rábíztam a gyerekem és nem lehetett rá számítani.

18. Szabrina30 (válaszként erre: 16. - 9b10f3d7ff)
2013. nov. 9. 23:36

Szerinted, amikor a gyerekemet megmotozta a biztonságiőr, az én 13 éves gyerekm tisztában volt a jogaival?

Nem.

Félt. Rettegett, pedig nem csinált semmit.

Mondjuk a tanárnő tudott volna segíteni, ha mellé áll, de nem tette.

17. andi6020 (válaszként erre: 14. - Szabrina30)
2013. nov. 9. 23:34

Ez nem szülői értekezletre való téma.

Ráadásul nem is várnék addig.

16. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 13. - Szabrina30)
2013. nov. 9. 23:30

Sajnálom, ami történt. Az a furcsa, ha egyszer ellenőrizni akarta, miért engedte el, hiszen tudhatta, több kijárat van, ha tényleg egy csibésszel van dolga, akkor meglép.

A kísérő tanár ügyében kellene mindenképpen elbeszélgetni,ha gond volt miért nem állt a helyzet magaslatán? Sajnos azt tapasztalom egyébként, hogy az emberek lopnak, mint a szarka, az öltözetük alapján nem is mindig nézné ki az ember belőlük.

Azt kellene megtudnotok, hány éves kortól motozhatnak meg gyereket, gondviselő, felügyelő jelenléte nélkül.

15. Slyte (válaszként erre: 14. - Szabrina30)
2013. nov. 9. 23:29
A tanárnak az lett volna a legkevesebb, hogy odamegy. Felháborító!
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook