Madaras Tesco, ilyen emberek védik a biztonságot? (beszélgetés)
Engem is ez bánt a legjobban, azon túl, hogy a gyerekemet indok nélkül megalázták.
Én rábíztam a gyerekem, bármi szarságot csinál is a kirándulás alatt rábíztam.
De a gyerek nem csinált semmit, semmi rosszat, de a kedves tanárnő, anyja, helyett, anyja, nem állt mellette.
Nyilván ezt megmondom neki legközelebb, ha szülői értekezlet lesz.
Egyrészt milyen dolog az, hogy kintről nézte?
Másrészt, és ez döbbent meg igazán, mi az, hogy "Remélem eltüntetted a bizonyítékot?" Azért erről elbeszélgetnék vele pár szóban...
De az a tanárnő is anya. Hogy tudta kívülről nézni, hogy a gyerek, akit rábíztam, szenved, fél.
Mert bevallotta félt, megijedt. Hogyne ijedt volna meg. Megmotozták, kiabált vele a biztonságiőr.
A helyedben az iskolaigazgatóhoz mennék máris, vagyis hétfőn és rákérdeznék, Ő mit csinálna most a helyemben.
Bár, ha ilyen a "kedves" tantónéni, nem tudom, nem akarja e a gyermeken "elverni" - képletesen - a port, miután számonkérik.
A tanárnőt is számon kérném, miért nem állt ki a gyerekem mellett, mert jelen esetben ő volt ott helyetted, mint anya.
Én is így gondolom.
Én rábíztam a gyerekem. Nem csinált semmit. De amikor a semmiért bajba jutott a tanárő nem állt mellette. Ez háborít fel a legjobban.
Kintről nézte, hogy lopott-e a gyerek?
És ez a tanárnő anya..... Hogy nem volt egy csepp szíve sem segíteni a gyerekemet. Mellé állni, anyja helyett.
Ezt a helyedben megkérdezném a tanárnőtől is.
Ez pedagógus??
Empátiából, emberségből, intelligenciából 1es!
A biztonsági őr meg a frusztrált kö@ög, aki csak a gyengébbel nagylegény.
Ilyet ne is mondj......
Végignézte a zsebeit, kipakoltatta a tartalmát, nem talált semmit.
De könyörgöm, a tanárnő, aki már vagy öt éve ismrei a gyereket, tudja, hogy nem lopna el semmit, hogy nem tudott odaállni mellé?
Csak annyira, hogy velem van a gyerek, kezeskedem érte. Vagy ilyen esetben nem a tanárnő felelőssége a gyerek, akit a szülő rábíz, amíg kirándulni viszi?
Én tudom mit tettem volna, de miért nem tudott a tanárnő is odaállni a gyerek mellé?
Feljelenteném... Tuti van felvétel, be van kamerázva az összes.
És ez titeket igazolna.
Utolsó mocskos szemétláda. (pedig nem szoktam ilyeneket írni... )
Gyerekem kirándulni volt. Hazafele betértek egy madaras t. parkolójába. Legtöbben mosdóba mentek, mások vásároltak ezt-azt.
Gyerekem beszaladt, vett két csokit, és két Kubu üdítőt a tesóknak. Kifizette, már lépett volna ki az üzlet ajtaján, amikor megállította a biztonsági őr.
Mutasd a blokkot!!!
A gyerek megijedt, el sem vette a blokkot. Visszament a pénztárhoz, megkeresték a pénztáros hölggyel a blokkot. Szalad a gyerek mutatja. Kifizetetett mindent.
A biztonságiőr végigmotozta, tetőtől talpig, ott az üzlet ajtajában, ahol jönnek-mennek az emberek. Persze nem talált semmit.
Csak annyit mondott neki: Húzzál innen, de nagyon gyorsan!
És nem is ez bánt a legjobban, az bánt, hogy ebben az esetben a tanárnő kívülről figyelte az eseményeket. Nem állt oda a gyerek mellé, nem állt mellette. Megvárta, hogy a gyerek kisétáljon a buszhoz és vihogott: Remélem eltüntetted a bizonyítékot?
Jó vicc!
Mit érezhetett a gyerekem, miközben megmotozta a biztonságiőr? végigtapogatta az összes zsebét. Kipakoltatta még a zsebkendőit is.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Melyik az a kistermetü kutyafajta amit biztonsággal választhatnék 2-6 éves gyerek mellé?
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- Kinek milyen biztonsági gyerekülése van? Szerintetek melyik a legjobb?