Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ma kezdtem! fórum

Ma kezdtem! (beszélgetés)

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
214. Rosa (válaszként erre: 211. - Sziszanka)
2008. aug. 14. 15:49

A szűztea nekem is nagyon bevált,de a kapszulát én se birom.

Minden reggel iszom egyet.

213. Rosa (válaszként erre: 205. - Sziszanka)
2008. aug. 14. 15:47

Szóval,90 napossal 7 hét alatt leadtam 7 kilót,aztán másik diétával 2-tőt,és most 164cm és 65 kiló vagyok.

Még szeretnék 5 kilót leadni,de nem nagyon akar mozdulni a súlyom,viszont centire fogytam 1 hónap alatt 3 cm-t,csipőből,combból.

Épp ma dicsekedtem a lányoknak másik topikban.

Éljen a torna!

212. Rosa (válaszként erre: 203. - Ab4b6bc17d)
2008. aug. 14. 15:42

Hát én csak hiztam szoptatások alatt.

Két szülés után pláne rakódik az ember lányára.Olyan úszógumum volt,hogy utáltam tükörbe nézni...

Nem voltam kövér,csak aránytalan,és túlsúlyos.

A fiam 11 hónapig intenziven szopott,aztán nemsokára terhes lettem a lánykámmal,szülés után megint 6 hónap szoptatás,csak úgy kapkodtam fel a kilókat.

Szoptatás alatt én állandóan éhes voltam.

Úgyhogy 164 cm magas és 74 kiló voltam.

2008. aug. 14. 15:28

a zöldtea nagyon finom én is szeretem,de annak különösebb hatását én nem vettem még észre.Szűzteát vettem,ezt lehet venni kapszulában is de az nagyon erős.

Na, a takarítás jó dolog,én mindig tutira lennt hagyok valamit ha fennt vagyok,vagy fennt ha lennt vagyok,úgyhogy a lépcsőzés ilyenkor megvan.Ezért nem is erőltetem olyan nagyon a dolgot. :)

210. sziszikeccs (válaszként erre: 209. - Sziszanka)
2008. aug. 14. 10:03

Szerencsére én sem vagyok kenyeres, egyedül a lecsóhoz ettem én is egy kiflit, mert azt nem tudom magában megenni. Én nem vagyok az a nagy gyümis, dehát 1 nap csak kibírom:)

én zöldteát iszok mindig, nem én készítem, hanem a boltban veszem készen... remélem hatásos ez is.

Én a tornát kicsit elhanyagoltam mostanában, de lassan összeszedem magam. ma a ház kitakarítását terveztem, ez is jó kis torna lesz:)

2008. aug. 14. 09:52

szerintem ez a diéta tök jó,igaz még csak a 3.napo vagyok,de eddig semmi gondom nem volt vele.A gyümi naptól sem félek,mert én eléggé gyümölcs-zöldség zabáló vagyok.Meg vettem 100% ananászlét és azt is iszom.Holnap lesz gyümi napom.Ma tésztázok,vettem zöldséges paradicsomszószt és azt eszem penne tésztával,meg van egy islerem is. :) És megy a torna is,egyre jobban.Ja igen és én a kenyeret egyáltalán nem eszem amit szabadna,mert én amúgy sem eszek kenyeret,max.kiflit de azt is nagyon ritkán.És vettem egy teát azt is iszom.

Nagy az elhatározás..... :)

2008. aug. 14. 08:58

Sziasztok!

Jaj ma gyüminapom van, kicsit félek tőle, remélem kibírom!

ti mi finomat esztek ma? hogy haladtok eddig?

2008. aug. 14. 07:48
Én is folytatnám a három hónap után. De egyelőre még oda kell eljutnom, hogy a 90 napot becsülettel végigcsinájam :)
2008. aug. 13. 14:08
És ha még többet szeretnék,akkor a 90 nap után lehet még tovább folytatni?erről nem találtam semmit.Vagy kell hagyni szünetet?Azon gondolkodtam,hogy ez a diéta végülis akár életmód is lehetne,ha már valaki beleszokik.....
2008. aug. 13. 14:08
És mennyi idő alatt ment a 9 kiló?a 90 nap végére?
2008. aug. 13. 14:06

Sziasztok!

Rosa én is 164 cm vagyok és ma mértem,69kg.Kövér azért még nem vagyok,de önmagamhoz képest igen (amikor tuti jó formában voltam,akkor 55öt mutatott a mérleg)!!!!!!

A szoptatásról nekem sincs sok tapasztalatom,mert csak 3 hétig tudtam akkor is alig.SAjnos.De állítólag ha odafigyelsz mit eszel,de úgy rendesen ahogy az a nagy könyvben meg van írva,akkor igenis fogysz.A barátnőm első babájánál hízott,most a másodikkal van itthon 3hónapos a pici és nagyon oda figyel.Eddig bevált neki.

Ma krumplipürét ettem zöldbab pörkölttel,nagyon jó lett,az egész család azt ette.És tegnap elkezdtem tornázni bíró icuskára, ma alig bírtam lábra állni,pedig csak a bemelegítést tudtam végig csinálni.Elég ciki,de hát majd csak megy több is.Itt lakok egy nagy foci pálya mellett,kéne kicsit futni az tuti hatásos,de ahhoz túl lusta vagyok.REggel volna kedvem korán,még a hűvösben,de valahogy nem megy a felkelés. :)

203. ab4b6bc17d (válaszként erre: 201. - Rosa)
2008. aug. 13. 13:56

Érdekes, azt mondják, hogy a szoptatással lead az ember lánya. Én ezt azért nem tudom, mert én sajna csak egy hónapig szoptattam, tehát nem tudtam megtapasztalni, hogy téleg fogyok-e vagy sem.

Azt viszont tapasztalom, hogy a kilók így, szülés után 3 évvel nagyon nehezen mennek lefele, még rendszeres edzés mellett is.

Azelőtt futottam és már egy hónap alatt is jelentős javulást észleltem magamon. Szóval a terhesség igencsak megváltoztatja a fogyókúrák gyorsaságát is. Én ezt tapasztalom. De küzdök. És az a gyanúm, hogy most már egész életemben fogyókúrázhatok, hogy ha elérem a 65-ös "álomsúlyt", akkor meg is tartsam és 70 fölé ne menjen. Én 160 cm magas vagyok egyébként és most 95 kg. A 90napossal 1 hó alatt értem el ezt az eredményt.

202. ab4b6bc17d (válaszként erre: 193. - Sziszikeccs)
2008. aug. 13. 13:52
Én azt úgy szoktam, hogy belefőzöm a kolbászt, de én anélkül eszem. Csak csorog a nyálam, mikor a kis családom falatozik belőle... :) én meg csak a krumpli részét eszem. De azért nem rossz, sőt, nagyon fini, mert benne van a kolbász zamata.
201. Rosa (válaszként erre: 200. - Sziszanka)
2008. aug. 12. 19:49

Szivesen!

Nem irtad milyen magas vagy,én 164 cm,és 74 voltam szülések után.Az én kislányom is másfél éves,2007.januári.Szoptatás alatt hiztam a legjobban.

9 kilót sikerült leadnom,és nagyon örülök neki.

Úgyhogy hajrá!Neked is sikerülni fog!

2008. aug. 12. 19:41

Sziasztok!

Köszönöm szépen a segédleteket,ezeket már mind meg is néztem! :)

Nekem is azért tetszik ez a diéta mert lehet enni csak figyelni kell.

Én jelenleg 70kg vagyok,és másfél éve szültem.Elötte nem volt gond a súlyommal,55-ről indultam.Mivel kellett szednem hormonokat 3 évi próbálkozásunk alatt,60ra híztam és innen indult a terhességem.Az alatt sem híztam sokat,szülés után vissza is mentem 60-ra,épp leadtam volna még azt az 5öt,amikor jó dolgomban elkezdtem hízni. :)

Szóval minimum 10et szeretnék,de ha 15 lesz akkor sem fakadok sírva.

Nekem nem gond a reggeli gyümölcs mert szeretem nagyon,és hát a reggel nálunk majdnem 10kor indul,addig alszunk,utánna meg már majdnem itt az ebéd.

199. Rosa (válaszként erre: 195. - Sziszanka)
2008. aug. 12. 18:22

Itt pedig találsz recepteket:

[link]

198. Rosa (válaszként erre: 196. - Sziszikeccs)
2008. aug. 12. 18:20

Egy kis segitség a diétához:

[link]

197. Rosa (válaszként erre: 195. - Sziszanka)
2008. aug. 12. 18:18

Szia!

Üdv.a fogyizók táborában!

Nézz meg másik topikot is,ott is segitenek,felül a keresőbe ird be,hogy 90 napos diéta.

Én 9 kilót fogytam,még ötöt szeretnék.

Szerintem jól döntöttél,aki ezzel fogy és utána vigyáz a súlytartásra nem szedi vissza a kilókat.

196. sziszikeccs (válaszként erre: 195. - Sziszanka)
2008. aug. 12. 18:11

Szió! Üdv a csapatban!

Én ma vagyok lassan túl a 6. napon! Szerintem jó ez a diéta, bár a délig csak gyümit eszünk dolog engem is kicsit szédít (szó szerint:), de majd hozzászokik a szervezetem. NAgyon sokan szép eredményeket értek el, úgyhogy van előttünk példa!

Hány kilót szeretnél leadni? Én nyolcat...

Általában én is mindig megkérdezem a többieket, hogy jó e a kajcsi amit kitaláltam holnapra, majd megtanuljuk egy idő után:)

2008. aug. 12. 16:39

Sziasztok!Én ma kezdtem a 90naposat. :) Remélem nem baj,ha csatlakozok hozzátok ötletekért,tapasztalatokért,és bíztatásért.

Megpróbálkoztam a 13 nap alatt 8 kiló minusz diétával,de a második nap rosszul lettem és kórházban kötöttem ki, mert abban alig lehet enni.

Azért választottam végül ezt,mert itt szabad enni csak oda kell figyelni.Mg egy kicsit zavaros nekem ez a válogatás,de remélem belejövök.Ma grillezett pipicicit ettem uborka salival.

194. Rosa
2008. aug. 12. 13:48

Én végül gulyáslevest ettem (husi,tészta nélkül),1 szelet kenyérrel.

Párolt zöldséget+főtt kukoricát eszem később.

Szeretek többször keveset enni.

2008. aug. 12. 08:52
Én ma paprikáskrumplit terveztem (virsli nélkül).
2008. aug. 12. 07:17
A mai napom: spenót és zöldbableves.
191. Rosa (válaszként erre: 189. - Sziszikeccs)
2008. aug. 11. 21:04

Helyes!

Hát én tegnap vacsira ettem egy fél szelet kenyeret,de azonkivül csak gyümit ettem.Örülök is neki,remélem lesz eredménye!Mit esztek holnap?Szerintem én zöldséges rizst,meg gulyáslevest husi nélkül.Délután meg kukoricát főzök,imádom!

Kitartás!

2008. aug. 11. 14:09
Halitok! Kivételesen volt időm ebédelni a munkahelyem, így megeszegettem a sajtszeletet a rántott gombával és egy darab husitekerccsel.
2008. aug. 11. 09:23

sziasztok!

Ne félj Rosa, még nem adtam fel:D és nem is fogom! Tegnap a gyüminapom kicsit másképp alakult, mint ahogyan kellett volna, de ma már rendesen fogok kajálni. most reggeliztem: 4 szilva, 1 banán. a mai kajám rántott csirkemell lesz (lehet, h a "prézlit" leszedem róla)

tudom, h megígértem nem állok mérlegre, de a tegnapi nap után muszáj voltam, és annyira örülök, h nem jött vissza 1 deka se:DD:D

Tegnap elmentünk Tamással Diósgyőrbe a várba, és majd meghalok olyan izomlázam van:D szóval a tornám is megvolt:DD:

Rosa te tegnap kibírtad csak gyümivel?

188. Rosa (válaszként erre: 186. - Ab4b6bc17d)
2008. aug. 11. 08:40

Bocsi,közben Sziszikecsnek is irtam.

Szóval igen,jó látni,hogy másnál milyen jól működik a diéta,egy barátnőm is 17 kilót fogyott vele,és csak 5-öt szedett vissza,persze mindig sütit süt a gyerkőceinek....

Én ma sült husit eszem tatziki salátával,vacsira mozarellát paradicsommal,ubival.

187. Rosa (válaszként erre: 186. - Ab4b6bc17d)
2008. aug. 11. 08:31

Jó reggelt mindenkinek!

Hurrá!Ma finom husinap van!!Sziszikeccsel egyformán vannak a napjaink,tényleg,hol vagy Sziszikecs?!

Nem ám feladod nekem az első nehézség után!!Tessék folytatni és sikered lesz meglátod!

186. ab4b6bc17d (válaszként erre: 185. - Rosa)
2008. aug. 11. 08:13

Az ám! Eddig még megy. Főleg, hogy a hétvégén láttam valakit élőben, akiről tudom, hogy ezzel a diétával fogyott le. Hát, rá se lehet ismerni! Azelőtt szó szerint gurult, most meg teljesen lecserélhette a ruhatárát. Jó neki. De majd nekünk is jó lesz! Csak kitartás!

Ki van még mára proteinnapos velem együtt?

185. Rosa (válaszként erre: 178. - Ab4b6bc17d)
2008. aug. 8. 22:39

Szia Bredamazon!

Látom te is újrakezdő vagy!

Sok sikert és kitartást hozzá!

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook