Ma kezdtem! (beszélgetés)
Én káposztás tésztát gondoltam vacsira.
Tésztát paradicsomos szósszal:)
Én ma tésztát főztem,az lesz a kajcsi:)
CH nap. Nem volt kedvem tegnap főzőcskézni, így ma péksütemény lesz a menü. Nektek?
Nehezen nehezen..éhes vok :S
ettem egy kis leves levét mert fájt már a fejem:S
holnap majd kihagyom a főzőcsokit cserébe:D
Na? Ki hogy birta a mai napot? En annyit vetkeztem, hogy most ettem par szem szolot... :)
Ma Hh napom van,vettem egy fonott kalácsot,azt fogom elnyámnyogni.
Én a protein napot szeretem a legjobban, mert ott jobban lehet variálni és többféléből lehet választani is. Azért a CH se rossz!
De jó neked! Én "csak" 30 kg-ót akarok ledobni :)
Regebben en is a CH napot vartam a legjobban, de most a kemenyitot :) Imadom a karfiolt!
Hnap CH nap lesz :) már alig várom :P:P
Eddig én is egy-két fűrt szőlőt ettem :)
Ma nekem halrud, turo, joghurt van az etlapon. Holnap karfiol sajtszosszal, es egy kis rantott patiszon :) A CH nap a legjobb, ott spagettit vagy pennet fogok tolni :)
Hello lanyok!
Egyszer mar en is elkezdtem, de bena vagyok, feladtam. En kb 3-5 kilot szeretnek csak ledobni. Ma kezdtem, mert tegnap volt GYED utan az elso munkanapom, es az izgalom volt a kifogas :) De most ettem egy furt szolot, es bevasaraoltam par joghurtot stb, ugyhogy az elhatarozas megvan. Holnap spinningelni is megyek :)
sziasztok!én ma borsófőzeléket eszem:)
tök jó nem voltam éhes a reggel,jó mondjuk én 7kor vacsiztam:S
remélem ha le is megy pár kg dec-re akkor nem jön vissza egyhamar.
A legrosszabb az összeállítás szempontjából és munka mellett (főleg, ha nem tudsz elmenni ebédelni) a keményítőnap. Így én ma krumplisalátát és rántott gombát eszem.
Én legkésőbb 17:00-kor,utána már csak folyadék,ha mégis rámtör az éhség roham,1 almát beverek :D
sziasztok!
Alig várom a szerdát !! CH nap!
Holnap borsófőzeléket eszem :)
Kezdek éhes lenni lassan vacsizom. Ti mikor szoktatok vacsizni?
Ma tornáztam is egy kicsit ( Biro Ica DVDből 2fejezetet :) )
Nekem keményítőnapom van,reggeli 1 alma,13:00-kor zöldbabfőzelék,keményítővel,vacsi ua.Hál Isten a vese fájás reggelre elmúlt :)
Én 3 szilvát. Sziasztok!
Várom az ebédet, husikat fogok enni, mindenből egy keveset, ubival. Éhes vagyok :)
szia Brigi! én is virslire gondoltam,csak nem tudtam h lehet e. Holnap meg borsófőzelék lesz.Amúgy csak a Protein napon lehet leves"lét" enni?
Sziasztok!
Én 2 kicsi körtét ettem reggelire.
Majd virsit ebédre és vacsira, paradicsommal.
Ti?
sziasztok! eljött a várva várt nap:D
ki mit eszik/evett ma? (én reggelire szedret :) )
Az bármi mástól is lehet :)
Valami nem stimmel,fáj a bal oldali vesém.lehet hogy nem iszok eleget??? ma gyümi napom volt,szerda óta tök jól bírom!!!
Össze kéne gyűjtsük azokat a tényezőket, amik megakadályoznak bennünket abban, hogy kitartsunk. Engem pl. az gátol meg folyamatosan, amikor a havibaj elé érkezem (ezt most másképp nem tudom megfogalmazni), mert kb. 1 héttel - 10 nappal előtte már olyan éhes vagyok nap mint nap, mint egy farkas, és olyankor borzasztóan nehéz önmegtartóztatónak lennem, főleg, hogy édességet kívánok a leginkább. Aztán elszakad a cérna, s tudatosan falni kezdek... :( és akkor jön az, hogy ha lement a ciklusom, akkor újrakezdek. És téleg újrakezdem, csak az a baj, ugye, hogy addig visszaszedem a már leadott kilókat...
Lányok (?) már csak néhány nap...
Háááát persze, hogy jöhetsz.
További ajánlott fórumok: