Ma elkezdem! (beszélgetés)
Sajnos, Dunakanyari lyány vagyok! De gyönyörű a Duna parton száguldozni!
A Nov.14. milyen fontos nap, hogy pontos dátumot írtál? :)
Nagyon kedves vagy, igyekeztem, de megmondom őszintén eddig a "sok" része nem volt annyira nehéz... de ez az utolsó 10 kiló kemény nagyon :(:( Olyan buta érzés az egész... paranoid gondolataim vannak, hogy talán nem is tetszem már a férjemnek, holott gondolom nem 10 kiló minusz miatt vett el feleségül és ajándékozott meg 2 szép gyermekkel, de amikor a női lélek "beteg" akkor tétova gondolatai vannak. Ti nem gyötrődtök hasonlóakban?
Judusz ha pécsi lennél esetleg mehetnénk együtt korizni :)
szia, üdv itt:) Én 71 vagyok és 63 szeretnék lenni. Most Level diéta (gyerekek, nagyon hatékony ám, két napja még 73 voltam:)), azután ch-szegény kaják, 37 éves vagyok, engem már csak ez tart formában:) Csak legyél határozott, tuti lesz a siker! Én is több év sikertelen fogyik után most éreztem meg először (78-ról indultam, tehát már 7 kg lement 2 hónap alatt) magamban a határozottságot, és lám, megy is:)
hamar hozzászoksz majd az 1200-hoz, fog az menni! Ha éhes vagy nagyon, esetleg rágcsálj salátát vagy egyél zabpelyhet, az nagyon telít... és irtó fini, olyan, mint a tejbegríz édesítővel, tejjel felmikrózva, kis fahéj... reggel egy tányér, és délig kajára se bírsz gondolni...
Szia, a fogyás 70%-a a kaján múlik, és csak 30 a mozgáson... próbálj valami méregtelenítős étrendet, az beindítja a fogyást!
hát akkor azért nagyon ügyi vagy, ha 64-re mentél már vissza... én örülnék, ha ennyi lennék:)
én is odáig vagyok értük... főleg a sajtok a kedvenceim:)
A görkori jóóóóóóó. Én is rendszeresen járok, és nagyon élvezem, csak kár, hogy nincs kivel mennem.
Sziasztok...
Ha nem gond csatlakozom...
Én egy kicsit több,mint egy hete fogyózok...
Hány kilótól és hogyan szeretnétek megszabadulni?
170 cm vagyok 85 kg-al kezdtem neki a fogyinak...sokadjára ebben az évben,de most határozott vagyok!!!
20 kg-tól szeretnék megszabadulni november 14-ig. De ha több menne le annak még jobban örülnék :)
Sziasztok!
Pár napja én is "újra " neki álltam a fogyózásnak.
Próbálgattam az 1200 kalória betartását, de elég nehéz. A tornával nincs gondom, azt nagyon élvezem, mert jó stresszoldó is.
A kajával meg nem tudom mitévő legyek. Lehet, hogy elég ha csak egyszerűen kevesebbet eszem mint eddig... majd meglátjuk:)
Szia,
Én is gondolkoztam már rajta, de valahogy félek megvenni... nehogy csak törölközőszárító legyen belőle :(:( nagyon nehezen szedem magam rá a mozgásra, estére a 2 gyerek mellet totál elfáradok :(
A nagyobbi kfiamnak vettem egy görkorit, este vele el szoktam menni korcsolyázni. Ez az egy amit élvezek is és szerintem fogyaszt is. (számomra)
Sziasztok, csatlakoznék én is :) 8-10 kilót szeretnék leadni, de egyszerűen akármivel próbálkozom sehogy sem megy :( Na jó, ez így túlzás, mert a sporttal eléggé hadilábon állok, képtelen vagyok rávenni magam, hogy pl elmenjek futni. De lehet, hogy egy szobabicajra benevezek én is, ha azt mondjátok, hogy hatásos lehet. Használ valamit? Érdemes beruházni rá?
Sziasztok!
Pont ma kezdtem én is fogyókúrázni.. végre rászedtem magam...
28 éves vagyok, van két kisfiam, természetesen a terhességem alatt híztam el. 52kilósan kezdtem, a végén 90-el mentem szülni. Az első gyermekemnél szintén így volt, de hamar visszanyertem az eredeti formám. Sajnos most nehezebben megy :(. Minden esetre nem bántam meg a "hízás", nem csinálnám utólag sem máshogyan.
Most 64Kg vagyok és egyik ruhám sem jön rám :(
De sebaj ma már elkezdtem a "nagy kalandot".
Csatlakoznék Hozzátok ha lehetséges, talán társaságban több erővel leszek képes túlélni :)
de ha nincs levegőd amikor vmit csinálsz pl este akkor muszáj vmit kitalálni 59 éves korban!!!!
Hát akkor te érted... Volt már régebben, hogy 1,5 évig nem ettem húst és egyáltalán nem hiányzott.
Tejterméket eszel? Mert azokat én kifejezetten szeretem.
üdv neked is -nagy gratula, igazán hatalmas eredmény!!! A zeataxról még nem hallottam... a kúrád kicsit spártai, ügyes vagy, hogy bírod...
én meg vegetáriánus vagyok:)
Én a ww-t próbálom, több-kevesebb sikerrel. Sajnos, nekem kell a szénhidrát, mert különben rosszul leszek.
Próbáltam régebben a 13 napos diétát. 6 napig bírtam. Nem az éhség miatt adtam fel, hanem szinte "húsmérgezést" kaptam. Nem vagyok alapjáraton nagy húsevő, annak pedig az a lényege. Már hányingerem volt a hústól. Azóta sem ettem meg egyszerre egy fél szelet húsnál többet... Sajnos, ezt kevesen értik meg, egyszerűen nem kívánom.
üdv mkinek.
130 kg-ról indultam hat hét alatt 114 re mentem le..
zeatax kúra..
reggeli kilós parizerből 1-2 centis karika
ebéd 1merőkanál bármilyen leves,egy szelet sütőzacskóban sült hús, bármilyen csak ne legyen zsíros,1 zsemle
vacsora 1 kefír 3-4 szelet dexi kenyér,
napközben ha éhes vagy alma -alma-alma
na persze minden evés előtt 2 szem zeatax-ot elrágni 2dc vizzel ezt hat hétig... ++AKARATERŐ!!!!
ÜDV MKINEK ÉS SIKERES FOGYÁST!!!!!
én már régóta fogyózok, úgyhogy mindenfélét:) egy ideje csak fehérjét+zöldséget eszek, gyüminapokkal tarkítva - csak stagnálok, úgyhogy most valami drasztikusabb kell. Ma kezdtem a Level diétát.
Ti milyen módszert követtek?
tapintatlanok az emberek... de néha egy sértő megjegyzés adja meg az indítólökést:) Gondolj arra, hogy 3-4 hét múlva már 4-5 kg mínuszod is lehet, és az már igencsak látványos, onnan már könnyebb lesz elfogadnod magad és türelmesen lefaragni a többi kg-ot is... csak pár hétig kell kibírni...
a ww nagyon jó - többek közt azért is, mert megszabja az alsó határt is: így biztosan nem fogsz utána bejojózni, hiszen nem mész az alapanyagcseréd alá. Amíg csináltam, működött, a heti 1 kg mínusz megvolt, az elején több is. Csak sajna hajlamos voltam elszaladni a pontokkal:)
Igen, valamint már muszáj csinálni. Nemrég próbálkozom a weight watchers-el. Számolgatom a pontokat, és próbálok határértéken belül maradni.
A számolgatás arra jó, hogy rájöjjek, mennyi felesleges sz@rt eszem, ami csak hizlal...
Tudom, hogy nem a világ vége, de most szeretném megállítani, nehogy még nagyobb baj legyen belőle, és sajnos mostanában kapom a megjegyzéseket is, hogy" jól kikerekedtél". A legutolsó legbántóbb dolog az volt mikor a cigizés közben egy idősebb hölgy rám szólt, hogy nem gondolok a hasamban lévő gyerekem egészségére. Ez nagyon bántó volt és azóta csak agyalok, hogy mit csináljak, hogy eltűnjön a felesleg.
Annyiba talán szerencsés vagyok, hogy édességérzetem még nem jött elő. Lehet, hogy majd egy később mutatkozik meg, de nem szeretném kivárni. :)
bizony, próbáld meg valahogy pozitívan... mondjuk "sajnáld" szegény tested, hogy mennyi hülyeséget elkövettél vele, és gyengéden terelgesd a fogyás felé... nekem ez beválik:) Édességéhségre meg krómot szedek, hatásos:)
További ajánlott fórumok: