Lyndinette 20 tabletta véd az alábbi esetben? (tudásbázis)
Aznap amikor nem volt tuti, hogy felszívódott a hatóanyag, aznap kell a védelem mindenképpen.
Ha több nap szintén nem vagy benne biztos, inkább legyen plusz valami, mint a semmi.
Peteérés bármikor lehet, akár többször is mint 1x 1 hónapban. Van akinek 1 nap kihagyott tabletta miatt, következő hónapban már pozitív tesztje lett.
Szóval fő az elővigyázatosság, mert ez sem 100%-os védelem, ahogy semmi más sem.
Szia! Jobb ha most kiegészítőileg használtok valamit, mert nem tuti ilyenkor a felszívódása.
Hányás, hasmenés, vagy antibiotikum szedése alatt, akár alkohol hatására is csökkenhet a védelem.
Én vagy 2-3 évig szedtem anno, ha ilyen volt mi gumit is használtunk inkább amíg tart a hasmenés, vagy amíg más gyógyszer szedés is megy.
De én ilyen alkalomkor, mivel nem voltam problémás eset az nap plusz védelmet alkalmaztunk, másnap úgy is jött a következő szem tabletta, akkor már nem.
De nem is lett semmi gond. :)
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Nemrég váltottam Lyndinette 20-ról Yasminelle fog. gátlóra. Lehet tőle pattanásos bőr?