Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Hát, érdekes módon, Dr Gotthfiner könyvében meg azt olvasta a párom, hogy normális esetben egy nő 50 éves koráig simán teherbe eshet saját sejttel is. Ez a korai meddőségi probléma főleg a kaukázusi embert érinti, akik több mint ezer éve monogám kapcsolatban élnek és legrégebb óta vannak kitéve negatív civilizációs hatásoknak.
Nem tudom olyan szépen visszaadni, ahogy ő elmagyarázza, de valószínűleg nagyon is igaza van.
Szia Mannamari,
Eldöntötted és mentek is szerdán😍😍
Ezt így kell csinálni!
Bravo!!!
Linda
Nekem azt mondták az orvosaim mindig,hogy lehet sokkal fiatalabbnak nézek ki,mint a korom,de a testem annyi ahány éves vagyok.
Nem tudtam eldönteni,hogy sírjak vagy röhögjek ezen...
Szóval finoman engem is leöregeztek 38-39 évesen elsősorban a gyatra AMH miatt.
Linda
Szia Mónika,
Ez csodás hír!!
Csak így tovább!😊😊
Mi drukkolunk!!🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Linda
Elkepesztő, hogy miket olvasok.
A dokik ilyen stílusban kommunikálnak? Azokkal mi van, akik 49-50 évesen szülnek?
Akkor a 42 is öregnek számít...
Szuper. Kíváncsi leszek mit mondanak pénteken.
Nálunk nem volt előbb attól, hogy 5 naposan kaptam vissza őket. Sőt, nekem sose volt 3 napos ET-m, és mindig a 13. napon mentem vérvételre.
A tesztek azonban előbb pozitívak lettek, ha elindult valami, de az sem volt még teljesen egyértelmű.
Nekem ET+9 napon, 5 naposokkal, a Predictor Early és a vizeletsugaras Facelle mindig kimutatta, ha elindult valami. Sajnos ennek az a veszélye, hogy ha úgy alakul, akkor a kémiainak is megörülsz. Én 3x is jártam így, és a tényleg sikereseknek nem is tudtam/ mertem örülni, amíg nem volt meg 1-2 vérvétel is.
Én 44 leszek és volt már 28,9 is az FSH-m.
De most 15 alatt van.
Sajnos nekem is magas 12,32 FSH
És 42 vagyok... 😢
Bobo tuti hogy nem dupla annyi idő.Plusz pár nap lehet.
Ha tudod kérdezd meg az orvost erről.
Köszi Lányok!
Mert azt tudom, hogy 1 szurinak kb 10 nap a hatása. És azon gondolkodtam, hogy dupla szurinak akkor 20 nap? Mert akkor "soha" nem csinálhatok tesztet.
Kaposváron egyébként nem néznek vérvételt,csak 3 hét után UH-t. Úgyhogy mindenképpen el szeretnék menni vérvételre,de akkor fals eredményt fog mutatni,ki tudja meddig.
Én is ezt a 10 napot tudtam egy tüszőrepesztő esetén,viszont 5 napos embrió beültetése esetén hamarabb van a vérvétel is nem?
A beültetés utáni 9.napon ha jól tudom.
Segítség elvesztem azt hiszem...
Öreg vagyok és magas az FSH-m. De azt egyik se nézte, hogy Yusuf dokin kívül, hogy miért magas.
Kiderült, hogy inzulinrezisztenciás vagyok, hashymotos vagyok, magas a prolaktinom és a D vitamin szintem a béka segge alatt volt.
Bobo én is mindig duplát kaptam,de ezt az infót sehol se találtam meg.
Így én a vérvétel előtti napon teszteltem bár ugye én 3 naposokat kaptam vissza.
Hanyadik napon kell menned vérvételre?
Nálad mit állapítottak meg?
Miért vagy reménytelen eset?
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg