Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Jóreggelt mindenkinek, megjöttem a napi buta kérdésemmel... Nem tudom, miért mindig itthon jutnak ezek az eszembe, na mindegy.
Szóval egy oldalon azt olvastam, hogy a leszívás előtt van valamilyen fertőtlenítő kezelés kúppal, na én ilyet nem kaptam, ez létezik?
Én kicsit úgy éreztem. Igen, mondta, hogy a következőnél más módszert fogunk alkalmazni. Most long protokoll volt. Remélem legközelebb sikerülni fog!
Neked pedig Boldog babavárást kívánok! Az Isten tartsa meg erőben, egészségben a kisfiadat! ❤
Szia Tutu79!
Rendszeres a menszim, 27 naposak. 14. napon van ovum. Sajnos, hogy korai volt!😯😣😢
Hááát, nekem tényleg korán volt a leszívás és kevés injekciót kaptam. Lehet elsőre nem mert az orvos többet adni!
Nagyon drukkolok neked Kedves Haho_pihe, hogy sikerüljön! ❤😊
Szia Panni,
Egyébként normál esetben hány napos a ciklusod? Mennyire rendszeres?
Nekem pl 24 napos és a 12 napon van PEÉ-m.
De esetedben valóban korainak tűnik a leszívás.
Kedves Panni_80!
Köszönöm a válaszodat! Ezt sem tudtam, hogy ez kevés. Legközelebb alaposabban megkérdezek tőle mindent, hogy ez így jó-e. Meg remélem, akkor már jó időben fog leszívni! Anyósom eü-ben tanult, ő is ezt mondta illetve a párom is. Mindig érzem, hogy ovulálok, meg van nyák is, amíg tavaly júliusban ki nem derült, hogy páromnak rosszak a spermái addig ovu tesztet is használtam, amin a 2. csík mindig nagyon erős volt. Jártam follikulometriára is, ott is mindig minden rendben volt.
Tudom, hogy nem vagytok lombikdokik, csak lombik harcosok, sorstársak, akik már sok mindenen keresztülmentetek, megtapasztaltatok már annyi mindent és így is mentek tovább rendületlenül és segítetek önzetlenül, hálás köszönetem érte!
Én is megpróbálom túltenni magam ezen és csak előre tekinteni! 😊
Örülök ha tudok segíteni!
Kérdezz bátran, sokan vagyunk itt akik szívesen megosztjuk veled a tapasztalatainkat, és bárkivel is. ❤️
Covid kapcsán én ezen a honlapon nézem az előrejelzéseket, próbálok optimista lenni, de készülök a pesszimista verzióra is:
Igazából realista vagyok, ebben is...
Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre!
Egyetértek. Szerintem is nagyon korai volt a leszívás és valóban kevésnek tűnik az 1 db Ovitrelle is.
Semmiképpen nem a te “hibád”, ezt gyorsan felejtsd el!
Sajnos a dokik is tévedhetnek...
Kedves Marlaa!
Köszönöm a válaszodat! Te már múltkor is ezt mondtad. Szerinted mikor kellett volna leszívnia? Sajnos még elég tapasztalatlan vagyok a lombikban! Első IVF-ICSI-m volt.
Valamint az 1 db ovitrelle is kevésnek tűnik ilyen tüszőszámnál.
Zsuzska, nem vagyunk lombikdokik, de nagyon úgy fest, hogy a hiba nem a te készülékedben volt.
Kedves Kiscica19!
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Elolvastam a honlapjukat, tényleg sok minden van benne, ami a petesejtek számát, minőségét növeli. ❤😍 Meg sokszor vagyok fáradt, kell az energy. Ki fogom próbálni! Már meg is rendeltem. Első IVF-ICSI-m volt, még sok mindent nem tudok.
Te is nagyon Vigyázz Magadra! 💕
Hálás köszönet az infóért! 😊👌👍
Szia Panni_80!!
A ciklus 7. napján a balban 6 db 13 mm-es a jobban 2 db 13 mm-es. A mnyh. 11,3 mm-es volt. A 12. napon csak annyit tudok, ahogy megnézte, hogy 10-12 db volt és a méhnyálkahártyámat megdicsérte, hogy nagyon szép. Nem volt fent az eeszt-n sem az UH eredménye. A 10. napon kellett 1 db teljes Ovitrelle-t beadnom magamnak. 1 db éretlent tudtak leszívni. 😢
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg