Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Te jó ég! Neked is kijutott a tragédiákból! Nagyon sajnálom!😞
HABAB vizsgálaton voltatok?
Ki az orvosod?
21.napi progeszteron (természetes ciklus) 47 nmol/l lett.
Ez kevés szerintetek, volt e értékelhető ovuláció vajon?
Valahol még korábban olvastam hogy 80 körül jó a terhességhez.
D vitaminom 68 lett, erre rá kell meg gyúrni, napi 3000 ne tablettát szedek, ez úgy látszik kevés. Napi 6000 rel jó vagyok?
Mármint melyik orvosod szerint kapcsolod össze a Róbert klinikat a pánikrohamokkal? Vass doktor szerint?
A fagyibabákat átvitetitek?
Köszönöm! Ma már fel kell kelnem, mert azt mondta a doktor úr, hogy nem jó az állandó fekvés, mert az sem jó, ha a hasüregben pang a vér.
Most bemegyünk a belvárosba, egy hatalmas piac ilyenkor az egész óváros. Mint a középkorban 13. századi fából és agyagból épült 2-3 emeletes házak között kígyózik a piac.
Nekünk is fura, sőt Ursula is mondta, hogy nagy mázlink van, mert itt sem ilyen gyorsak a dolgok. Vagy az van, hogy respektálják milyen messziről jöttünk vagy nem tudom. De tényleg durva, hogy a magyarországi állóvíz után rafting túrán vagyunk kábé.
Persze...ez nem egy verseny. Mindenkinek van egy története, és annyira megdöbbentőek, hogy könyvet lehetne írni belőlük. És aki végigélte, annak AZ a történet A történet, és a legnagyobb, mert azt a fájdalmat ő élte át, azon a folyamatok ő "égett át", ez biztos.
Ettől függetlenül Ursula köszi, hogy megosztottad, és őszinten? jó, hogy nem egy diliházban tekergeted a sarokban a hajtincseidet. Sok fájdalom van mögötted, és ha igaz, hogy Isten nem tesz ránk nagyobb terhet, mint amit el tudunk hordozni... hát elég erősnek gondolt téged, az tuti. Én megdöbbentem...
Szia! Győrről tudok nyilatkozni. Az orvosok tájékozottsága (főleg Kőrösié), a módszerek, az összefüggések meglátása, az egyenes és őszinte beszéd, a teljesen egyénre szabott stimuláció >> ez mind elképesztően meggyőző és jó. (Nem volt semmi az érzés, amikor mentem a Hcg tesztre, és aznap 1 lány kivételével mindenkinek pozitív volt a teszt...örömkönnyes délelőtt volt. Persze nincs mindig így, de jó emlék). Szóval szakmailag (és Kőrösi nekem emberileg is) az egyik csúcs szerintem. Nagyon beteg és csak ezért él, ez fantasztikus dolog szerintem.
Mondom a negatívumokat: Az asszisztencia (nem mindenki), és főleg az időpontok megkapása viszont egy tragédia. Én mindenképpen egy "vasként" tartanám a tűzben pl. Kaposvár mellett, próbálkoznék oda telefonálni, állítólag most augusztus vége felé adnak ki új Kőrösi-időpontokat, de nem tennék fel rá mindent. Mi annak idején már majdnem feladtuk, elkezdtük a kivizsgálást a Versys-ben, de ott annyira rossz érzésem volt, gondoltam mégegyszer megpróbálok egy telefonálást, és pont akkor sikerült. Szóval ha bekerültél, tuti a hely, de bekerülni.... hát nem tudom kinek mennyi ideje van :(.
Bocs kicsit hosszú lett. Sok sikert!!
Szia Pálma,
Kaposvárt ajánlom, mi most voltunk náluk nemrég első konzultáción és úgy éreztük, jó kezekben vagyunk. Ősszel kezdenénk ott a lombikot.
Szia Pálma17,
Üdv😊
Én a győriről jót hallottam, de nincs személyes tapasztalatom onnan.
Már a szállodában pihenek. Ursula hozott cukormentes muffint. Bepockoltam azonnal. Feküdni és állni tudok, de ülni nem. A doktor úr azt mondta, ez első két nap normális. A hétvégén még előfordulhat vérzés, de hétfőre el kell állnia.
Az egész nyálkahártya fedő réteget leszedte, azt mondta ha lesz is menstruációm a várt időben, az csak barna maszatolás lesz, ne ijedjek meg.
Dr Braun lesz majd a bécsi kezelőorvosunk, már minden le van vajazva.
Hétfőn megbeszéljük a továbbiakat, mert anyagcsere zavarom van és azt megfelelően kezelni kell. Kapok majd gyógyszert is rá.
Szegény férjem szerda reggeltől csütörtök estig vért izzadt, amíg autót tudott bérelni.
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon és segítséget szeretnék kérni tőletek. Második babát szeretnénk a férjemmel. Az első fiunk lombikkal született, Szegeden kezeltek a Kaáli intézetben. Azóta elköltöztünk és bár újra lejártam Szegedre a májusi próbálkozásunk nem járt sikerrel. Sajna csak két petesejtet tudtak leszívni, abból egy termékenyült meg, őt ültették be, de nem tapadt meg. Most új próbálkozás reményében keresem a környékünkön található, eredményes, megbízható intézményeket, orvosokat. Tudtok esetleg valami kézzel foghatót a tapolcai vagy győri reprodukciós intézetekről? Mindenkinek köszönöm előre is a választ.
Szia!
Nem tudom mi alapján választotta nekem ezt a szurit..de nyilván ránézésre ezt nem tudja eldönteni.Az elmúlt 10évben mindig minden tökéletes volt",már ami a kivizsgálásokat illeti.Volt 2inszeminaciom-nem sikerült-
4spontán terhességem-ami szintén nem sikerült-Nagyon jó orvosom van,mindent kipróbált nálam...és tavaly széttárt kezekkel űlt előttem,hogy egyedi eset vagyok.Nincs összefüggés a vetéléseim között..csak valószínűleg a sok szerencsétlen véletlen.(6,11,20,9.héten történt😞)
Ezért próbáltuk meg így utolsó lehetőségként a lombikot.
Az én véreredményeim szerint nincsen ovulációm. Ehhez képest, meg újabban csak az van, menstruációm nincs. 😁
Egyszer az orvosom meg is jegyezte, hogy nem egy tankönyvi eset vagyok. Akárkinek megmutatná a leleteimet, tutira azt mondaná, hogy ez a nő nem ovulál. Ehhez képest meg már két leszívásom volt ebben a maratoni ciklusban.
Szia Dalandi,
Csak jelezni szeretném, hogy a pánikrohamokkal nem vagy egyedül. Üdv a klubban😊
Szia Ági!
A Gynefertbe járok dr Vass Zoltánhoz. Az inszemek ott történtek a lombikok a Róbertben. Vass doktor viszont eljött tavaly a Róbertből, így a Reprosysba megyek majd. Az UH-k és konzultációk vannak a Gynefertbe.
Köszönöm kérdésed, nagyon sok vizsgálaton vagyunk már túl, amiket írtatok azoknak kb a 90%-a megvolt. Persze lehetne még nagyon sokra menni, meg mindig lesznek újjabb és újjabb vizsgálatok, de úgy érzem amit mi megtehettünk eddig azt meg is tettük. Mindig szép petesejtjeim voltak (3,4,8 db) mindig meg is termékyenyült a nagy részük (2,2,6), szépen fejlődtek is, aztán valamiért mégsem maradtak meg. Van még négy fagyasztott embriónk a Róbertben,de oda nem szeretnék visszamenni (orvosom szerint pszichésen összekapcsolom a Róbertet a pánikrohamokkal).
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg