Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia! Ez volt nézve nekem egybe:
TSH, Szabad T3:5,26,T4:11,72,Anti-TPO:0,6
Igen Ági ma 😍 így nem kell várnunk még egy hetet.A kombinalt teszt ha jól tudom nem.mutatja a baba nemét,így ez még meglepetés lesz.
Kérdezték ugye itt is az utolsó menstruació időpontját, Bobó és nekem is május 21, erre mondja a nővér,hogy ezt a dátumot ma már harmadszor írja le😁, ez valami mágikus nap volt.😊
Sziasztok!
Ági74 és Dixi, gyönyörű gyermekeitek vannak. 😍
Zsanci79 kitartást, sajnos van tapasztalatom a kórházban tartózkodásról, szükséges rossz.😞
Kicsit eltűntem, mert elmentünk két napra az óceánhoz. Fürdeni nem nagyon lehet, nekem most pláne, de csodás helyeken jártunk. ☺️
Ursula33 kimondhatatlanul sajnálom a kutyust. 😭😭
Remélem odafent majd közbenjár az érdeketekben, hogy hamarosan egy új lélek költözzön hozzátok.
Holnap utolsó konzultáció Ogawa doktor úrral. Reméljük okosabbak leszünk. Jövő hét végén meg az utolsó konzultáció Yusuf doktor úrral, akkorra lesz meg a rákszűrés és az endometrium biopszia eredménye. 25-én pedig indulunk haza.
Lányok ma voltunk a 12.heti genetikai ultrahangon,mindent rendben talált a doki.Voltak vérvételek,3.trimeszteri
+ mi most csak a kombinált teszt mellett döntöttünk,ha esetleg az mutatna valami eltérést,akkor megcsináltatjuk a panorámát ami a másik csomagban volt,persze +180 ezerért😀. Bízunk benne,hogy minden rendben lesz és a mi kis csodánk szépen egészsegesen fejlődik tovább😍.Nem volt hajlandó megfordulni,csak a kis hátát mutatta nekünk😊. Izgultam nagyon,de most már kicsit megnyugodtam és olyan jó érzés volt,hogy végre mint kismama ülhetek a váróban. Kitartást Nektek is és szorítok,hogy mindenkinek sikerüljön!❤
Én az ugráló TSH - ról tudok nyilatkozni, sajnos nekem hashymoto csinálja. A hashymotot csak úgy lehet kimutatni, ha néznek komplett pajzsmirigy hormonsort.
Ez:
TSH
T4
T3
reverz T3
Anti TPO
Anti TG
Nekem kizárólag az anti TG van elszállva (ötszöröse a felső határértéknek), illetve amikor kiszámolták a T4-T3-reverzT3 arányát, akkor látszik a gáz...
Azt elhiszem, én sokszor együtt zokogtam a lányommal, annyira szenvedett szegénykém. Végül 3 hónaposan elmúlt a hasfájás.
Köszönjük, jól vagyunk, nehéz, de hatalmas boldogság.😍
Drága Dixi! Gyönyörű kislány, Heidi!😍 Jó látni a boldogságotokat! Sajnos a hasfájást túl kell élni, pár hónap múlva jobb lesz. Nem tudom, Németországban mit lehet rá kapni (Bio Gaia, Espumisan, laktázenzim, Infacol), de biztos ott is vannak olyan készítmények, amelyek enyhítik a fájdalmat. Ki kell mindet próbálni, hátha az egyik beválik. Kitartás!
Puszillak benneteket!
Jol. Tul jol 😀
Mert apa most sokkal tobbet van vele, es apaval lehet aludni a "nagy ágyba".
Igen, nem mehetek haza.
De elfogadtam, igy sokkal konnyebb.
Lehetseges, hogy sokkal tobb verem lett, mint a normalisnak mondhato terhessegi emelkedes, igy a szerum szint is higul, mert ugye sokkal nagyobb terfogatban oszlik el. (Nem mindegy, hogy 5 vagy 7 literben kering). Valamint igy vegen mar a vesefunkcio is elegge emelkedett, es gyorsabban kihajtja a gyogyszert.
Tehat szulni kell, es vissza all a rend 😊
Köszönöm neked is, Napocska!😘 Nagyon sokan vannak, akik ugyanúgy ennyit küzdenek, amikor a legutolsó beültetésen voltam, 6-an voltunk az őrzőben, ebből 4-en már a tizenvalahanyadik beültetésnél tartottunk. Én, a tizenötödikkel csak a második voltam, egy lány már a tizenkilencedik(!) transzferénél tartott.
Nem vagyok hős, csak nagyon szerettem volna babát. Azt álmodni sem mertem, hogy két ilyen csodálatos gyermekem lesz.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg