Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Cica micsoda öröm ez❤❤❤
A HB nagyon jó.😍😍
Reméljük úgy 8,5 hónapig a pociban marad!!
Sajnos Medrolban nem tudok segíteni,de talán más majd igen.
Linda
Végtelenül sajnálom hogy így alakult, de látom nem adtad fel.
Kitarás!!
Köszönöm mindenkinek a sok drukkot érdeklődést, IGEN MEGÉRKEZTÜNK.
6. napon volt a beültetés minősége: HB 2-3
Mostmár tudom mit jelentenek a számok, tegnap addig keresgettem a neten míg rá nem találtam. Nem írom le, de ha valakit érdekel szívesen tájékoztatom.
Utrogestan 4-0-4 megy tovább. Nem mondtak semmi mást.
A medrolon tanakodom péntek óta. Az itthoni dokim javasolta 4 napig szedni 16mg-ot. Más fórumon olvastam, hogy beülti előtt kellett szedni, így nem mertem elkezdeni. Valaki szedte a medrolt? Mikor? Transzfer előtt vagy után.
Én toltam el, amikor emailben írta, hogy még azt javasolja, csak megköszöntem és nem kérdeztem vissza hogy mikorra gondolta. Aztán jött a hétvége.
Igen, kedves Turorudi, ezt èn is vallom, hogy meg kell gyászolni őt. Az segít a tovàbblépésben.
A sport is jòt tesz a lelkednek. Szòval hajrá!!! 🤞🤞🤞👍👍
Cica remélem a pociban a pici bébibogyó😍😍
Linda
szia Linda!! Köszi a videót, majd elpityeredtem magam ahogy megláttam Kőrösit, mit kínlódott velünk, és jó volt hallani az ismerős hangot + az élmény, hogy a felét se értem annak amit mond :):). Előadni még nem láttam...
Én már írtam nektek, de először 2x2 Utro-t kaptam és arra kellett felküldenem a Crinone-t :), másodszor 1 Prolutex és este Crinone, harmadszor 2adag Prolutex reggel, este Crinone. Ez utóbbinál az egekben volt a progeszteron szint, de nem bánta senki. Amúgy megkérdezte második alkalommal, hogy a kúpot vagy a szurit preferálom-e, és én magam mondtam, hogy a szurit.
Mannamarie mennyi progreszteront kaptál így?
Sajnos erre is figyelnünk kell és jó,hogy a férjed így a sarkára állt.
Tényleg nem értem a hozzáállást,mert itthon Utrogestan-t háziorvos is kiírhat.
Linda
Jót nevettem ezen.
Mónika én vizuális alkat vagyok😂😂😂
Igen csak Utrogestan vagy Crinone+Prolutex.
Egyszerre a kétfélét el nem tudom képzelni,hogy lehet dugdosni😂😂😂
Az E-vitamin zsírban oldódó vitamin azaz tárolja a szervezet.
Én most 800 mg-ot szedek és a beültetés után is fogom szedni,de le fogok menni 400 mg-ra.
Linda
Nagyon szorítok én is Neked, hogy a következő sikerüljön!!! 🍀🍀🍀🍀
Tudom, hogy nehéz, de pròbàld meg kiiktatni most az életetekből anyòs-pajtàst!! Szerintem ez a stressz nem tett túl jòt most. 😔
Csak pozitívan és előre! Nekem ez segített. 😘
Köszönom az együttérzést! Azoknak is, akik csendben gondoltak ránk. Megyünk tovabb, a héten kérek idopontot konzultációra, hogy hogy tovabb, de előreláthatóan decembert megcélozzuk.
Mindenkinek szoritok🍀 🤞
Jaaa, hogy talán csak azt kellene? Crinone nem kell csak az ultro? Bocs, hogy ilyen érthetetlen vagyok! 😂
Még egy kérdés.... Az E vitamint meddig ajánlatos is szedni? Leszívásig, vagy beültetésig? Vagy még utána is?
Crinone mellé nem szoktak Utro-t adni.
A 3x2 vagy még inkább a 3x3 Utrogestan az jó adagnak tűnik😉
Linda
Az a 80 mg ami a Crinone-ba van elég kevéske...
Kell még hozzá jól gondolod.
Prolutex-et szoktak mellé.
Reggel Prolutex este Crinone.
Vagy mást ad mondjuk Utrogestant.
Mindenképp beszélj majd az orvossal erről.
Linda
A donoros fórumon Timi osztotta meg velünk is ezt a jó anyagot.
Örülök,ha hasznosnak találjátok.
Ez a progrszteron kérdés engem is foglalkoztat.
A csehek alapból 2x4 Utrogestan adagot írnak elő alapból,de én is meg fogom támogatni napi 1 Prolutex-szel a következőnél.😃
Többen állnak át 3x1 Exeltisre plusz mellé a Prolutex,de az orvosok akiket megkérdeztem erről nem ajánlották a Utrogestan lecserélését.
Te mennyi progit kaptál előzőnél?
Linda
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg