Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Nagyon köszönöm a biztatást Mindenkinek!
Naponta olvasom a beírásokat és szívből drukkolok Mindenkinek!
Próbálok nem csüggedni, egyszerűen úgy érzem muszáj hogy egyszer csak sikerüljön!!!!!!!
Van valami házasélet korlátozás a leszívás és pozitív teszt közötti időszakban? :)
A dokim nem mondott semmit erről, Nektek?
De aranyos vagy, hogy így összeszedted a csapatot.
Én pont ma reggel kezdtem szúrni a Gonapeptyl-t, a mensi 3-5. napján kell majd UH-ra mennem.
De aranyos vagy,hogy igy gondolsz rank! 😘
En voltam kedden dokinal.sokat faj a hasam,illetve erzek szurkalast a labaimba,gondoltam ujra ciszta.. Hat nem.. Gyulladas es folyadek van a mehembe..antibiotikumot es fajdalomcsillapitot kaptam.ugyhogy vissza kell mennem..😞🙇
Nnnna, mikor én teszteltem vv előtt, akkor mindenki írta, hogy neee, meg úgysem mutat semmit, meg nem véletlen, aztán most meg kiderül, hogy mindenki eljàtsza😂😂😂
Zúgtesztelők!!!!
😂😂😂
❤️
Nekem inszeminációkor az Utrogestan mellett is megjott.
A vérvétel a tuti.
Szerintem sem kellene lemondani!! Sok tünetem nekem sincs, csak folyamatos haspuffadás (de az lehet a gyógyszerektől is), ja és persze a farkasétvágy. :/
Pozitív gondolatok, pozitív hozzáállás!! Fél siker.
Ja, és rajzolgatás, amit én a mai napig csinálok. Most már szeretném, ha ketten lennének. Ez majd jövő héten pénteken kiderül.
Sajnálom én is Audreyenn! :(
A következő biztosan sikeres lesz!!
Sok erőt, és kitartást!!!
Szép hétfői napot kívánok Neked!
Legyen ez életed legszebb napja!!
A menszire gondoltál, hogy nem várod.
Én azon már túl vagyok, 2 nappal ezelőtt lett volna esedékes, de gondolom az utrogestran miatt úgy sem jelentkezik addig amíg használom.
Tundev, megy a drukk Neked is :)
Sote valóban nem mondja meg, van ennek előnye, legalább nem túraztatja magát az ember.
A beülti előtt a melleim majd szét durrantak, gondolom a napi 8 utrogestran hatására. Beülti után 2 nappal megszünt.
Előfordul hogy érzek szurkálást, alhasi fájdalmat, de nem jelentős.
Ma én is teszteltem pedig korán van, hogy tudjak már valamit mert megesz a fene, de természetesen negatív.
A mell érzékenység hiánya miatt, úgy gondolom nekem nem sikerült, bár nem engedem még el a dolgot, csak nem akarok hiú reményeket dédelgetni.
Úgy gondoltam szerda körülre kérek időpontot vérvételre, az 10-e lenne mégsem 14-e, amit megjelöltek a teszt időpontjának.
Szia Cica!
5 naposat kaptam vissza, es nagyon fel vagyok puffadva 3 napja, szurkál, néha még a hüvelyembe is nyilallgat, a mellem is rettenetesen érzékeny, de igazából nem tulajdonítok semminek jelentőséget mert a beültetés napján még kb a duplájára voltak dagadva a petefészkeim, illetve a napi 3 progreszterone exeltis es az 1 Crinone gél is bekavar szerintem. Ma reggel nem birtam tovább, és tudom, hogy még korai et+7 napon tesztelni (bár a neten találni már ilyenkor is pozitiv tesztröl írásokat...), de csináltam egyet, persze negatív lett.
Nálad mi a helyzet, érzel valamit?
Kriszix Te érzel valamit, vannak tüneteid?
Előttem vagy egy nappal.
Nem emlékszem rá pontosan hány napos babócát kaptál vissza?
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg