Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia. En mindenkeppen nezetnek HCGt mert tenyleg pontosabb informaciot ad, megha nem is sikerult sajnos. Nekem ET+8 nap elkezdodott a menstruaciom, a HCG szint 1,4 volt, majd elindult felfele 2 naponta tobb mint duplazodott, majd megallt 18-nal. Ekkor engedtem el...
A doki szerint valami elindult, biokemiai terhesseget irt a lapomra, bar nem tudom, valahol azt olvastam 20 alatt nem tortenik semmi, nem beszelhetunk meg csak a beagyazodas megkezdeserol sem. Viszont akkor mitol nott 6 napig “jo” utemben?
Szoval en a biztosra mennek, es megnezetnem verbol a HCGt, barmi is az ertek biztosabb infot ad. Hiu abrandokkal valo kecsekgtetes nelkul mondom, a vervetel a biztos, ha masra nem megmondja elindult e valami. Nem mellesleg en kepes vagyok nem hinni a pisitesztnek, de a vervetelt mar nem tudom az agyamban masnak magyarazani, mint ami. Es tenyleg az a biztos, a teszt tevedhet.
Szeribtem érdemes!
Amikor nekem a vetélés volt, onnan vettem észre, hogy gond lesz, illetve van, hogy a teszt halvànyult. Sőt, eljutottam oda, hogy egyik reggel a 25-ös teszt már teljesen negatív volt. Pár óra múlva elöntött a vér, a kórházban délben levették a vért, 42 volt a hcg.
A hivatalos vv-re mindenképpen menj el!
Volt itt olyan, akinek negatív teszt után a vv jó kis hcg-t mutatott ki. Most nem azt mondom, hogy ringasd magad hamis ábrándokba, csak annyit, hogy a vv a tuti.
Szívből sajnálom Hugi 😢
Öleljétek egymást és a gyász után merítsetek erőt a szerelmetekből ❤️
Sziasztok!
Egy év sikertelen próbálkozás (benne egy vetélés) utàn felkerestem egy magánorvost teljesen random. Azt mondta ez semmi még, tessék hazamenni, szépek a tüszők is.
Nem hagyom ennyiben. Ajánlották Miskolcon dr.Leskó Róbertet. A Kaáliban rendel, és ha jól tudom Debrecenben is.
Vele esetleg tapasztalatok? Illetve azt szeretném még tudni, hogy Miskolcon helyileg hol van magánrendelése?
Ez hogy van, ha pl a sotén nem csinálják, kérek időpontot a 21. napra (mert a 20-on derül ki, hogy kezdhetem a szurit vagy sem) és ha igen, akkor kell megcsináltatni? Vagy van valami egyéb szabály?
Engem is érdekel, ha kideríted!!!!
Kedves Lányok!
Tudtok valamit a méhkarcolásról? Csináltatott már ilyet valaki? Sikerült utána a lombik? Hol lehet megcsináltatni? Kb.mennyibe kerül?
Annyit tudok, hogy a lombik előtti ciklusban kell és a 17-21nap között.
Áldott Ünnepet Mindenkinek!
Mi még most fogjuk kezdeni, de reménykedem nagyon❤️❤️
Én is csatlakozom a jókívánság cunamihoz :)
Boldog Karácsonyt, Lányok!
Kívánom, hogy jövőre mindannyian már hármasban vagy négyesben ünnepeljünk! 🎄😊
Kedves Lanyok!
Nagyon boldog unnepeket kivanok mindenkinek, jovore pedig akinek mar sikerult boldogsagos babavarast, babazast, akinek pedig csak jovore fog sielrulni, sok erot es kitartast. A 2019es ev a mienk lesz!
Sziasztok Csajok!
Mindenkinek nagyon boldog ünnepeket kívánok!
Sok-sok ölelés,kitartás,szivecske meg ilyenek:)
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg