Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia,
Nekem nem volt ilyen szélsőséges, de sztem nálam későn volt a leszívàs...
1. lombikkor 8. napi uh-n 9 tüsző volt, rá 3 napra leszívás, 9 petesejt.
2. lombikkor 8. napi uh-n 9 tüsző volt, köztük 22mm is és rá 4 napra leszívás (azaz 1 nappal később, mint korábban), csak 6 petesejt lett belőlük. Valamiért meggyőződésem hogy kipukkadt pár tüsző, azaz leszívás előtt elvesztettem a legérettebb petécskéket. Volt is fura érzetem a hasamban leszívás előtti nap, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, amíg másnap nem szembesültem az eredménnyel.
Amit leírtam nem tény, csak ahogy én éltem meg / éreztem.
Szia,
A heterozigóta mutáció elvileg kisebb probléma mint a homozigóta, mert a génnek csak az egyik aléle mutáns, míg a homozigóta mutáció esetében mindkét alél mutáns. Mindenesetre én inkább folátot szednék a helyedben.
Szia,
Nekem az MTHFR C677T heterozigóta lett és arra kaptam.
Jaj de ügyi vagy!!!
Megy a drukk!!!
Az szép...
Hányat szívtak le Neked ébren?
Sziasztok!
Egy db petem kinn van :) Meg nem latta a biologus,hogy beerett -e vagy sem,azt mondta hogy teszik a dolgukat,holnap telefon. Eddig jo :)
A heterozigóta mutáció az a jobbik eset.
Nekem MTHFR A1298C homozigóta, a másik normál.
Szia,
MTHFR, APC rezisztencia vizsgálatokat kért és az eredmények alapján javasolta az Inofolicot.
Sajnos nem volt bőbeszédű, így ennél többet nem nagyon mondott.
Szia!
A kétszeres leszívàsròl sajnos nem tudok érdemlegeset,de szerintem két altatàsròl biztos nincs szò.Mi is kint lombikoztunk,és itt a leszívàshoz nem altatnak,ébren csinàljàk.Egy élmény volt. 😊
Az én dokim leállított vele, stimu
előtt már, nem szedhettem. De ebben sincs egységes álláspont, szval kérdezd meg a saját dokidat is :-)
Sziasztok,
azoktól szeretném kérdezni, akik Inofolicot szedtek / szednek, hogy a stimuláció ideje alatt lehet ugyanúgy szedni? Illetve a leszívás és a beültetés után is? Kinek mit javasolt / mondott az orvosa? Köszönöm szépen a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg