Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia, 2017. Januàr 18àn volt egy laparos méhtükrözésem a Bajcsyban.
Januàr 24én voltam a lombikos dokimnàl, aki màrcius elejére tűzte ki a stimulàciót.
Egy ciklust kellett vàrni plusszba.
Sokaknak lehet mostanaban szurkolni, mar fejben sem tudom tartani :)
Lanyok, azt szeretnem kerdezni, hogy diagnosztikus lapar utani honapban mikor lehet lombik vagy beultetes? Ha nem talalnak semmit, tenyleg csak korbenezes akkor akar a kovetkezo honapban is?
Ha talalnak valamit es azt korrigalni is kell, akkor gondolom a beavatkozastol fugg.
Koszonom
Köszi a kérdést 😍
Melóban megy az ideg de igyekszem sokkal hamarabb lenyugtatni magam és bevenni a lecarom tablettát 🤘
Ha a kicsikéimre gondolok, akkor boldogság van és hát elég sokat gondolok rájuk ❤️❤️
Párom is egy tündér. Azért nem mondom hogy nem lennék már 1 hét múlva 🤪
Parvati42: Hogy vagy egy hét utàn? Nyugodtsàg-boldogsàg van?
Drukkolok ezerrel!!!!
A nap közbeni utro-t én is hajlamos lennék elfelejteni, ezért minden napra beállítottam a telómra az emlékeztetőt 😁
A kis gombóckáidnak megy a drukk ezerrel 🍀🙏🍀🙏
Szia, a beültetés utàni 10.napon + volt a teszt...de még a vv napjàn is, az az a 14. napon reggel a Predictor early ( 10- es érzékenységű) +at mutatott.
A vv eredmény, hcg: 17
De a doki is megerősített, hogy ez biokémiai terhesség volt, amely 60%- ban az embrio hibàjàra utal.
Olyan pörgös 2 napon vagyok túl, hogy még az utrot is majdnem elfelejtettem...
Most hétvégén lesz egy kis lelki nyugi...remélem
Vàrom a hétfőt...remélem kitartanak a kis gombóckàk...
Szia Parvati!
A Resvita-t honnan rendeled ? Mennyit szedsz belőle?
De jóóó! Vigyázz rájuk 😍😍😍😍
Ovitrelle-ben hcg van, segít a szervezetednek “elhitetni” hogy várandós vagy, azaz segítheti a beágyazódást.
Én is kapok 2 naponta felet egy kis ideig.
Hogy vagy Mollcsika?
:)
Szuper!!!
Nekem tavaly januàrban volt így, még 2x kell fél Ovitrellet beadnom...majdnem sikerült.
Elindult vmi, de megàllt.Biokémiai terhesség volt.
De volt akinél ez volt a nyerő protokoll.
Drukkolok, hogy sikerüljön!!!!
Köszi a kérdést, du voltam és most értünk haza. 4 pötty van a hasamban. Még nem fogtam fel teljesen, de máris jó érzés. Annyira kedves és türelmes volt mindenki a kórházban, nagyon jó kis csapat.
Mivel nekem ez az első visszaültetés, meglepődtem hogy még kell szúrnom Ovitrelle-t kétszer egy héten. Ez mindenkinél így van?
De hogy terhelik?
Felidegesitenek ? ;)
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg