Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
A babafejlődésnél 2 hónaposra mindenhol azt írják, hogy hason fekve emeli a fejét és néhány másodpercre megtartja. Ha nem szeret hason feküdni akkor mellkason. A miénk ezt tudja.
A teszt, amit mondtam:
6 hónaposan??? És addig rongybaba??? Ez hűhaság...
6 hónaposan hason fekve támasztania kell, a fejét magasra tartva. De fekvésből 2 kezénél fogva felhúzva kb. 2 hónaposan (legkésőbb 3) már tartania kell a fejét, nem billenhet hátra.
Èrtem, koszonom hogy megirtad.
Mèg nem szuletett bennem a dontès hogyan tovabb. Faradtnak èrzem magam.
Lombikkal jött össze a vetélős eset után a gyerek. Fél év múlva.
A gyűjtés úgy jött,hogy a férjemet műteni kellett a hímivarsejtekért. Nekem stimulálasra fénykoromban max 5 petesejtem volt. A prof azt mondta, hogy a sikeres beültetéshez, az én koromban, a statisztikák szerint kb 30 petesejt kell. Mivel a férjemet nem lehetett minden petesejt leszìváskor műteni adott volt, hogy petesejtet gyűjtögetünk. A meglepő az volt, hogy ezek a fagyasztott petesejtek a fagyasztást mind túl élték.
Most olvastam el roviden foglalt torteneted.. hat a Te utad sem volt semmi, remèlem minden rendben lesz babàval 😘 sok egeszsèget nektek!
Ez a gyujtes ez hogy jott? Stimulaltak? Mert èn a hormonokra nem igazan reagalok es a nativ ciklusnak vagyok a hive ugy hogy az legalabb hozott egy pozitiv tesztet.
Èn is harmadik orszàgban èlek, nekem az orvosom nyitott volt mindenre, felsorolta a lehetosegeket es a gyorsabb utat vàlasztottam. Igaz, ez mind magànklinikan volt.
Elhiszem, hogy nagyon fajt Neked, sajnàlom.. nekem is kb 3 ora mulva hatott a gyogyszer, ès huvelybe kelett felhelyeznem. Mondta, ha nem a mutetet valasztom elèg sok vèrzès vàrható es a vègèn ugyan ugy mutet lehet a vege.
Ugy legyen ahogy irtad! Nem szeretnek sokat vàrni a probalkozassal mert hiszem hogy minel elobb neki vagok annal gyorsanban gyogyulok majd lelkileg (elfelejteni ugy sem lehet)
Spontan jott ossze a babo vagy kovetkezo lombikkal? Nagyon helyes, tegnap ranèztem a kèpre amit felraktal.
Van élet bizony.
Nem tudom, hogy jó ómen e, de...a gyógyszeres vetéléses eset után fél évvel sikerült. 😊
Nekem is gyogyszerrel inditottak, elkezdtem gorcsolni es vérezni mire mutobe kerultem. Olyan volt mint egy horror..
Koszonom Lányok a támogatás es koszonom hogy megosztottatok történteket, látom van élet ez utan is, de mègmindig lábadozok lelkileg. Mult héten tortént és még ide sem volt erőm írni 😓
Turorudi!
Nagyon sajnálom, ez az egyik legszörnyűbb dolog. Nekem is volt benne részem. Otthon még minden rendben volt, mire kiutaztunk már felszívódott a baba. Nekem gyógyszeres vetélésem volt. Azt mondták, hogy fájhat egy kicsit. Mit mondjak...horror volt. Mintha szültem volna.
De mindig bízni kell.
Van kórhàz preferenciàd?Vagy az orvos a fontosabb?
Èn 38 èvesen szültem,a dokinőm felajànlotta a program csàszàrt,de nagyon örült,hogy meg akarom próbàlni termèszetesen.Megbeszèltük,hogy ha minden klappol,akkor így indulunk,de a legkisebb eltèrès,szívhang esès esetèn iràny a műtő.Tökèletesen egyetèrtettem.Sikerült a termèszetes út mindkettőnk örömère.
Volt már valakinek olyan, hogy az általanos vérkép leleten az MCV és/vagy az MPV érték eltért? (Az MCV-m magas, az MPV-m alacsony lett)
Mi ismét belevágtunk a lombikba, de eddig semmi sem úgy alakul, ahogy szeretnénk :( Ez a két érték a májfunkcióval van összefüggésben, és ezekkel sosem volt semmi probléma.
Kicsit úgy érzem, hibás vagyok, hogy engedtem a nyomásnak és nekivágtunk, de most már mindegy. Örülnék, ha valakinek lenne (legalabb) ezzel kapcsolatban valami megnyugtató tapasztalata.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg