Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Igen. Régen lehetett, én is olvastam ilyen dán mintákkal.
Mondjuk hogy rendelsz, hogy pont lh csúcsra hozza ki a szállító, azt nem tudom...
A klinika is ezt csinálja, csak ott feljebb, a méhbe juttatják a spermát.
Olcsóbb mint az inszem, és nincs a mesterséges megtermékenyítéssel járó apaság vélelme.
Kell ehhez intézet mindenképpen vajon?Inszemhez?
Nézetnék neki egy spermatogramot és szerológiát magánban.
Te nézetsz magadnak hormonsort, csináltatsz átjárhatóságit, és egy ciklus monitort.
A ennyiben minden ok:
Patikában veszel steril tégelyt, lh tesztet és fecskendőt.
Amikor az lh csúcs van, a donorod ad mintát, amit fecsivel feljuttatsz.
elég egy DNS teszt... a többi csak papír :D
Tökre én is így gondolkodom... Volt jelentkező, aki mondta, hogy vállalja, és csak egy olyan volt, akire azt mondtam, benne megbízom. Aztán végül 1 kísérlet után rájött, mivel "játszik" és nem lett több.
Hát akkor vállalni kell a bejegyzett élettársi kapcsolatot, a papírmunkával, és a lehetséges kockázatokkal. Bár a szülésnél szerintem sem néznek annak utána, hogy ki az apa, így az ismeretlen apa bejelentése logikus.
Itt egy dolog van, ha a donor apával történik valami, baleset, betegség, vagy csak úgy alakul az élete, hogy nem lesz társa, gyereke...és egyszer csak igényt formál. A magánklinikáról, a közjegyzői nyilvántartásból simán bizonyítja az apaságát egy apasági perben.
Csak egy ötlet...
Azt nem lehet, h annonim ad spermát, quasi adományoz. És az ismertető jegyei alapján őt választja.
Olyan helyre kell menni, ahol kevés a sperma...anno a Humancellnel nem volt sok. Én körbetelefonálnék, hol mennyiből lehet válogatni. Aztán ott adományoz, ahol a legkevesebb van. Esetleg a dokival is lehet zsírozni...és aztán azt mondja, hogy neki 35 éves, 180 cm, kaukázusi férfi kell, aki barna hajú, kék szemű és értelmiségi (még az egyetemre is rá lehet kérdezni), a homlokán szemölcs, a hátán pillangó tetoválás van...
Így elkerülhető, a sok papirmunka, a későbbi szülői igény.
Csak egy ötlet!
Hát igen, itt az ilyen vértesztet sajnos nem dobják be az ablakon :D
De mindegy is, a lényeget így is megtudtuk :) Bizony, örültünk, leginkabb annak, hogy kiderült, és hogy jól van :)
Kiscica, nagyon jól tettétek! :)
Nekem
A rekord cisztám 5 centis volt, (plusz volt mellette egy 3 centis is), de szerencsére magától felszívódott mindkettő.
Hasonló gyors ciszta-eltűnést kívánok Neked is!
A.nyuszi, nagyon sajnálom. Együttérzek veled, rettenetesen nehéz ez. Kitartást, és sok erőt kívánok, és hogy minél előbb minden nehézség nélkül túl legyél rajta (
legalább fizikailag).
Nagyon köszönöm Szisz! ♥ Igen, nagyon hiszek abban, hogy mindkét vizsgálat a sikerhez vezet(het).
Drukkolok neked is, nagyon, és mindenkinek tiszta szívből kívánom, hogy legyen lehetősége a legeslegtöbb vizsgálatot elvégezni ahhoz, hogy megtaláljuk azt a kis embriót, aki egészséges.
Szia!
Én is nagyon örülök nektek, és gratulálok!!!!! Kívánom, hogy végig minden rendben legyen!
Nagyon biztató számunkra is, hogy a PGS nem volt hiába! És az ERA teszt sem!
Remélem nekünk is lesz annyi embriókánk, hogy meg lehessen csinálni a PGS-t...
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg