Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Az volt, hogy beadott mintat elozo nap es a leszivas napjan is. A leszivaskor azt mondtak, hogy tok szuper az elozo napi minta, latoterenkent 6 mozgo spermiumot lattak, nagyon orultunk. Ez a megtermekenyitesre 2-re csokkent valahogy.
Nem is ertem komolyan, miert nem hivtak fel, hogy mi legyen, miert dontenek ok helyettunk?
Nagyon sajnálom! Gondolom nem nézték meg a férjed spermáját a stimu kezdete előtt, hogy éppen milyen a minősége, mennyisége...stb...?
Mi történt amúgy? Visszaolvastam a történeted és írtad, hogy sokat javult a párod eredménye az utóbbi időben....
Ez tényleg felháborító amúgy! Vagy mondják el az elején, hogy figyelj, ha ilyen durva férfi oldali a probléma, akkor figyelmeztetnünk kell, hogy itt az intézetben nincs lehetőség petesejt fagyasztásra, ergo, ha benne van a rizikó, hogy nem lesz spermium, akkor inkább ne minket válassz. Vagy egy tök egyszerű ötlet: vegyünk több mintát a férjtől előtte,fagyasszuk le, ha akkor esetleg nem tudna jó mintát adni, legyen miből dolgozni.Ez tényleg olyan nagy probléma lenne?
En is holnap mennek el. Szombat nem johet szoba? Nincs a kozelben verveteli hely?
Amugy az 5. napi vervetel is tud informaciot adni. Fulop doki (Vilmos) kimondottan 6. napi vervetelt ker, leven akkorra mar tuti nem kavar be az elozo honap... magamnal en ezt ugy forditottam le, hogy a progeszteronom nem mindig megy le ciklus legelejere, neha kell neki par nap...
Sziasztok,
tortent itt mar olyan valakivel, hogy ott volt egy halom petesejt de nem talaltak megfelelo spermiumot? Ilyenkor mi tortenik? A sok petesejt megy a kukaba vagy lefagyasztjak oket vagy felhivnak hogy ugorj be egy herebiopsziara es addig taptalajon vannak?
Sziasztok!
Sajnos ma nem kaptam jó híreket:
149-ről csak 208-ra nőtt a hcg-m.
Holnap újra vérvétel, mert az orvosom szerint két különböző labor eredményeit nem lehet összehasonlítani, mert más a meghatározási módszer...
De a kislányomnál is ugyanígy, ugyanebben a két laborban végezték el a méréseket, ugyanebben a sorrendben; és szépen kimutatta a megfelelő emelkedést; szóval szkeptikus vagyok atekintetben, hogy csupán emiatt nem nőtt eleget szám szerint...
Sziasztok!
Melatonin szedését javasolta az orvosom, de nézem az alvás zavarra van. Miben segíthet ez nekem?
Hol van még a jövő hétfő?!😀
Minek tesztelgetsz előtte szerdán?!😀
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg