Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szívemből szóltál. Mintha belelátnál a lelkembe, az életembe...
Köszönjük, hogy jöttél!:)
Most, hogy Ági írta, most tűnt fel, annyira siettem, hogy csak a méhen kívülivel foglalkoztam.
Én nem gondolom, hogy minden agyban dől el, de ez a saját véleményem,és a gyerekvállalásról beszélek!
Azok, akik olyan könnyedén mondják, ó, ne görcsölj rá, az soha az életben nem küzdött azért, hogy gyereke legyen! Nem volt az a pokoli érzése minden egyes hónapban, hogy tessék, ismét nem sikerült. Nem rettegett minden egyes pisiléskor (már bocs), vajon megjött vagy nem?!
Szerintem nincs itt a fórumon egyetlen olyan nő sem, aki gyermekért küzd, aki ne zongoràzta volna végig magában, hogy úristen, lwhet, hogy nem akarom eléggé? Lehet, hogy mégiscsak én vagyok a hibás?!
És akkor még azért is frusztrálja magát az ember, amiért nem elég laza, nem elég "befogadó".
Hogyne, szép dolog az eggyéválás az univerzummal, a nőiséggel, a testiséggel, stbstb. De igenis le tudja rombolni a nőt, a feleséget a sikertelenség. A kapcsolatot is.
Nem tudok azonosulni azzal, hogy csak rajtunk múlik, anyává válhatunk - e. Most, a 21-ik században nem! Mert 100 éve nem volt lehetőségük a nőknek ilyen téren semmi. Ki kell használni a tudomány adta lehetőségeket!
És nem kell foglalkozni az okoskodókkal.
Ha hordja valaki a másik cipőjét, max akkor.
Nem hangzik jól, nekem még nem volt soha felfázásom, remélem, neked is csak valami múló dolog. Mindenképpen kérdezz rá kedden!
Méhen kívüli terhességem sem volt még, de úgy tudom, akkor gyanakodnak erre, ha lassan nő a HCG, és ultrahanggal nem találnak méhen belül semmit. Azonnal biztos nem látják, egy-két hétnek el kell telnie. Szerintem a saját nőgyógyászodhoz kell majd menned. Kedden többet tudunk majd.
A buta megjegyzéseket és tanácsokat sajnos nem tudjuk kikerülni.
Nem hiszem, hogy nem szeretnéd eléggé, vagy nem akarnád eléggé őt/őket. Nem ezen múlik, nehogy hibáztasd magad! Megteszünk mindent, amit csak lehet, de annyi minden tőlünk független!
Mi pedig azért vagyunk itt, hogy meghallgassunk, segítsünk, támogassunk!:)
Kedves macs!
Nekem volt már méhen kívüli, és igen, rohadtul lehet érezni, hogy valami nem stimmel.
Egy bizonyos pontban annyira fájt, szúrás-nyilallás, mint állat, és barnáztam. Nekem a jobb petevezetőmben tapadt meg szegénykém, és óriási szerencsém volt, hogy nem lett bajom. Egy fiatal orvoshoz kerültem, aki nem rohant egyből a műtőbe. 2 naponta néztek hcg-t. Olyan naiv voltam, hogy az utolsó pillanatig reménykedtem, hogy "valahogy" átevickél a méhbe. Nem történt meg.
Annyira vigyázott rám a babám, hogy spontán ment el, nem kellett műtét. Azóta is emlegetik az orvosok, akik látják a papírokat, milyen szerencsés vagyok.
Ha méhen kívül lenne neked, azt éreznéd.
Drukkolok mindannyiótoknak!!
Köszönjük!😊
Megnyerted!
Innentől fogva,a te feladatod a fontos, pontos időpontok,történések vezetése!😂😂😂
Más téma: sajnos a terhességi teszt viszonylag halovány, úgyhogy valószínűnek tartom, hogy a Hcg vagy nem emelkedik, vagy nagyon lassan. A mellem "súlyosabb" és teltebb, de nem fáj. Tegnap óta olyan, mintha valami durva felfázásom, vagy hólyghurutom lenne, állandóan olyan érzésem van, hogy pisilnem kell, még közvetlenül utána is, a pisilés végén pedig picit fáj. Voltunk picit kirándulni tegnap, és felfázhattam... Nagyon rég, vagy talán sohasem voltam felfázva, így ez nekem új, és persze ebben a helyzetben ijesztőbb, mintha mindez 2 gyerekkel egy nyári zápor után történt volna. :)
Őszintén szólva eléggé félek egy esetleges méhen kívüli terhességtől. Nyilván nem agyalok ezen (már az agyamra megy a "hozzáértők" szövege, miszerint "ne gondolj rá, mert akkor bevonzod"... ha tudnák ilyenkor mennyi mindent gondol akaratlanul az ember...), de azért volt már valakinek ilyen? Mármint méhen kívül?? az mikor derülhet ki? És akkor a saját nőgyógyászomhoz irányítanak majd, ha esetleg ez a gyanú lenne?
Olyan fura így várni... picit arra gondolok, hogy akik velem együtt voltak bent, azok csütörtökön vagy pénteken megtudták, hogy igen vagy nem, annak mennyire más lehet, mert a válasz olyan "végleges", és tudják, hogy lehet óvatosan örülni, vagy harcra fel, a következőre! Lehet, hogy nekem még belül harcolnom kell, akarnom és még jobban szeretnem őt, őket? - Na szóval bocsi, nem akartam fokozni a korábbi kétkedős hangulatot, de most valahogyan nagyon nehéz, és jó itt kiírni magamból. Minden esetre gyönyörű nap van, mindenkinek drukkolok és élvezzétek a napsütést! Köszi az eddigi bátorítást is mindenkinek!
Sziaaa!!!
Hát ez így egyben látva azért fantasztikus, köszi, hogy összefoglaltad és nekünk is segítesz figyelni egymásra!
Izgatott vagyok, mert neked is mindjárt indul, drukkolunk nagyon!
Lányok!
Összeszedtem, ki hol tart, mert a dátumokkal mindig bajban vagyok, bár igyekszem számon tartani, időnként mégis keresgetni kell. Így egyszerűbb lesz követni. Remélem, nem baj...
Macs777: 2. vérvétel 05.23.
Bobo78: beültetés 05.15.
Réka973: első ultrahang (május 19.), minden rendben:)
Dvera: 4 fagyibaba várja, hogy beköltözzön. FET júniusban
Anikó: pihenés, petesejtdonoros lombik?
Beepemp: stimus lombik júniusban
Wester: cytoplazmás lombik Cipruson júniusban, golden egg(s) megtalálása:)
Szonáta pihen
Mrea: eltűnt... Stimus lombik júniusban?
Magni1: Kismagni szépen növöget, ahogy kell:)
Ági'74: stimus lombik május végén (június elején)
Szóval csajok, kapjátok össze magatokat!
Ha akarjátok ezt a babát, akkor nincs: nem tudom, képes vagyok-e, lesz -e erőm,öreg vagyok stb...
Megcsináljuk!😉
( ha én,az örök pesszimista ilyen szintre tettem magam, akkor elvárom, hogy ti is így tegyetek!😊)
Puszi mindenkinek és kitartás!😚
Még jó, hogy benéztem kicsit, mert kezdtetek átmenni negatívba!
Pillanatra nem figyelek, és tessék...😂😂😂
Szia:)!
Aki ilyen névvel szerepel, nem lehet sikertelen:) Örülünk, hogy jöttél, de azt kívánom neked is tiszta szívből, amit itt mindenkinek, hogy ne maradj sokáig:D!
Készülsz mostanában lombikra? Eddig mi történt veled? (Ha nem tolakodó a kérdés...)
Én is azt hiszem, írtam is Anikónak, hogy valahonnan mindig jön újabb erő, az is igaz, hogy aki itt van, sokkal erősebb, mert különben már régen feladta volna.
De ott motoszkál időnként az ember agyában, hogy képes lennék-e... Pedig biztos, hogy igen!
Anikó, te is képes vagy, de értem a vívódásodat!
Beepemp, te pedig gyere, és rúgj minket jól hátsón, ha mást mondunk!:D
Csütörtökön előadtam kedvenc doki bácsinknak is, hogy hát lehet, hogy öreg vagyok én már ehhez. Meggyőzött, hogy nem:)
Anikó, nincsenek rá szavak mennyire sajnálom, tudom ez most rettentô nehéz Neked. :(
A prolaktinod mennyire magas hogy nem ültették vissza ma az embrikéd? Nem adtak rá gyógyszert?
Masik forumon irtad nekem. A donor petesejtet. Ez is egy opcio es nagyon jó sikerrátával végzik a donoros beultiket. Épp tegnap hallottam valakirol akinek 46 evesen elsore (!) sikerult így!!! Az persze hogy ki tudod-e hordani es felnevelni még eldöntendô kerdes lesz mindenek elott de en hiszem hogy ilyenkor csak picit megtorpanunk egy egy élettôl kapott pofon miatt és utana tovább tudunk menni a hosszú tavu celunk felé, a szerint amit a szívünk diktál... Sok sok erôt kívánok Neked, hogy a szívesen szerinte célod felé tudj haladni, bármi is legyen az! :)
Sziasztok!
Ezen a fórumon még új vagyok, egyelôre a 40 feletti sikertelként, néhány kudarccal a hátam mögött, de örök optimistán... Lányok, sikerülni fog nekünk is...! Az hogy ki mennyi idős és mit bír, nagyrészt fejben dől el szerintem, bár persze ott vannak a fizikai, genetikai stb adottságok. Hiszek benne, hogy ha rögösebb is az utunk mint sokaknak de így vagy úgy, sikerülni fog nekünk is!!!!! :)
Én inkább azon izgulok, hogy sikerül-e.😔
Ha ott tartanék, tuti megtáltosodnék ennyi évesen is...
Jaj, lányok ne már!😕
Ez most komoly?
Lenne erőtök,semmi gond nem lenne!
Nem vagytok még olyan idősek!-és akik itt vannak és így küzdenek, azok erős, belevaló csajok!😊
Ne gondoljatok így erre a dologra!
A párunk, a babánk mindenhez ad erőt!😚
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg